Indonesien | We Travel Gå til hovedindhold
Nihi Sumba øboere

Indonesien

Der er Bali - og så er der lige de 14.000 andre øer. Faktisk er de endnu vildere, men bare uopdagede i stor stil. Vi har været til begravelsesfester på Sulawesi, svømmet i kratersøer på Sumatra, købt kunst på Java, sovet på sejlskibe under et kaos af stjerner på nattehimlen. Vi har besteget vulkaner på Flores, set Komodovaraner og revhajer. Vi har gjort, hvad vi kunne for at få resten af Indonesien ind under huden. Vi er nemlig fans af det enorme ørige.

I disse år transformeres hotelindustrien flere steder i Indonesien – fra gæstehuse eller betonhoteller til bungalowresorts med bæredygtigt design og koncept – bedst eksemplificeret ved Nihi Sumba. Et hotel med adskillige guldmedaljer omkring halsen, med barfodsluksus og social ansvarlighed....2100 km fra hovedstaden Jakarta, mit ude i Suluhavet, hvor ingen internationale flyselskaber lander. Det er vildt langt væk fra hverdagen!

Så vi er glade, og gør os umage for at opdatere os, og dermed jer, på nogle af de fantastiske udflugter, hoteller og oplevelser, som er eventyr, der også kan betale tilbage til de lokalsamfund, som er bagtæppet i eventyret.