Gå til hovedindhold
Sydthailand øhop Mikkel

Mikkel Tofte Jørgensen

Kommunikatør med et bankende rejsehjerte

Jeg har rejst professionelt i 25 år, og rådgivet om rejser i lige så mange. Særligt Thailand og Sydøstasien generelt har været mit domæne.

Jeg har boet flere år i Thailand, har rejst fra Burma til Østtimor; siddet på ladet af pick-up trucks gennem uvejsomme bjergpas, mediteret i buddhistiske templer, spist i nærheden af 1.000 nuddelsupper og tjekket så mange femstjernede hoteller, at jeg på få sekunder kan vurdere, om et hotel med luksustrang virkelig kan imponere mig.

Wa Ale, Myanmar

Wa Ale, Myanmar

Jeg skriver guidebøger om Thailand og benyttes som en af Danmarks førende eksperter på thailandske samfundsforhold. Og så har jeg fulgt udviklingen inden for ansvarlig turisme meget nøje i udlandet. Jeg kan lide, hvad jeg ser. Så min motivation for at forandre vores tilgang til rejser er stor.

Jeg har set turistindustrien i Sydøstasien lide under dårlig forvaltning, og jeg har oplevet på egen hånd, hvordan gode, socialt ansvarlige initiativer kan forandre gæstoplevelsen og perspektiverne for lokalområdet.

Jeg er fortsat medejer i We Travel, men har min dagligdag udenfor rejsebranchen. Jeg blogger også stadig til vores hjemmeside, når jeg har noget på hjerte.