Gå til hovedindhold
Noah Surf House, Santa Cruz, Portugal

Lars Mathiasen

Bestyrelsesformand, rådgiver og passioneret rejsende

Jeg har altid rejst. De sidste små 30 år har jeg rejst professionelt i omkring 100 lande på alle kontinenter. Jeg har arbejdet strategisk med alle discipliner inden for salg, produktion og markedsføring af rejser. Mit netværk i industrien er globalt og bygget op over 3 årtier. 

De sidste 25 år har jeg beskæftiget mig med ledelse, og har i en årrække været medejer og direktør i Nyhavn Rejser. Dertil har jeg været beskæftiget med udvikling af små ecolodges i Sydøstasien. 

Før det arbejdede jeg med rejser til backpackere, og var heldig at være med fra start og midt 90erne, hvor lande som Vietnam, Cambodia, Myanmar og Laos åbnede op for omverdenen. De oplevelser  står stadig som en drøm. 

Lars på Sumba, Indonesien

“I foråret 1992 ankom jeg til Saigon i Vietnam. Den årtier lange amerikanske embargo fra krigen var netop blevet løftet, og jeg var blandt de første besøgende. Duften af vietnamesisk Phô suppe fra gadekøkkenerne blandet med det franske køkken var magisk. Cykler, nedslidte køretøjer og et ocean af små Honda dream knallerter skabte bevægelse fremdrift - efter år i krig. Tro på fremtiden - ikke armod. Lokale kvinder i klassisk smukke tunika lignende Ao Dai dragter - på vej mod bedre tider. Elegancen i kaosset var ikke iscenesat. På køreturen gennem denne “ægte “film” fra lufthavnen til HCMC Disctrict 2 i en smuk og nedslidt Renault 4CV. Fra 50erne (den med de omvendte døre) var jeg allerede solgt. Min fremtid var smukt forsejlet.”

Mange af kunderne vi har i dag, er de samme backpackere - de er blot blevet lidt ældre, fået børn og karriere - men ønsker stadig det samme eventyr. Præcist som os selv.

Lysten til at redefinere rejsebranchen gennem en klar profil med fokus på social ansvarlighed, hvor vores rejser sikre værdi for alle interessenter har været en stor drivkraft for mig.  Jeg er motiveret af at skabe store oplevelser med perspektiv. Kreere en arbejdsplads som er værdibaseret, og gøre kunder og leverandører til venner af huset, med et fælles mål. Drive We Travel og branchen mod en mere bæredygtig fremtid. Alle historier, oplevelser og hoteller på dette website har netop det sigte.

Lars og lokal mand, Sumba, Indonesien

Jeg er gift med Georgina som er fra Den Dominikanske Republik, som vi besøger hvert år, men kommer altid tilbage til Sydøstasien, hvor jeg har brugt år af mit liv. Afrika er blevet en ny passion. Jeg fungerer bedst i spændnings feltet mellem basic og luksus. Der hvor man reelt kan mærke jorden du står på. Kradse i overfladen, væk fra store brands og hotelkæder. Udfordre hele definitionen af luksus. Småt og privat - over stort og globalt. Det er mit hjerteblod, og den verden jeg gerne vil vise dig.

Jeg er arbejdende bestyrelsesformand i We Travel.