Gå til hovedindhold
indien

Mød Berit - Asien-ekspert og Sustainability-nørd

En bevidst tilgang til rejsen giver bare en bedre oplevelse

Jeg startede i rejsebranchen for 20 år siden og har boet over 8 år i Asien. Jeg har rejst på kryds og tværs af kontinentet - fra Bhutans høje tinder til Indonesiens undervandsverden. Og jeg elsker at inspirere andre til at rejse væk fra mængden, hvor dine turistpenge gør en forskel. 

Jeg troede egentlig bare, jeg skulle på den klassiske rygsæksrejse tilbage i 2004 - og så videre på karriere-stigen. Men da jeg efter 4 måneder rundt i Østen stod i Bangkok var jeg klar over at den rejse kun var begyndelsen til meget mere. Nysgerrigheden og kærligheden til eventyret var vakt.

“Jeg stod der midt i Bangkoks hede med et inferno af larmende tuk tuks, duftende gadekøkkener, snedige lommetyve, barfodede, orangeklædte munke, betonbroer, guldspir og skrald i gaderne. Og jeg elskede det. Kontrasterne, venligheden, uforudsigeligheden. Her skulle jeg bo.”

Kamikochi rejse i japan med baby

Knapt 3 måneder senere, som 19årig, fik jeg job i et rejsebureau. Og halvandet år senere fik jeg adresse i Bangkok. Det er nu blevet til 20 år i rejsebranchen, hvoraf jeg har boet knapt 6 år i Bangkok og 2,5 år i Singapore.

Asien er blevet mit andet hjem. Jeg har arbejdet med rygsæksrejsende og unikke oplevelser i fjerne egne. Og jeg har arbejdet med luksus-rejsende og boet på Asiens vildeste resorts.

Men det er eventyret væk fra alfarvej, hvor de lokale mødes i øjenhøjde jeg brænder for personligt.

Og så brænder jeg for rejser med mening. Derfor er jeg i We Travel. Det er enormt tilfredsstillende at vi kender vores små, gode partnere rundt i verden og ved, hvordan de hver især bidrager til at gøre en positiv forskel for lokalsamfundet og naturen. Det er også en mere personlig og fin oplevelse for dig, når service kommer fra hjertet og du kan mærke kærligheden til omgivelserne.

Jeg har taget flere kurser i ansvarlig og bæredygtig turisme (herunder universitets-kurser og GSTC-course) og er særdeles engageret i vores arbejde i The Long Run. At tænke ansvarlighed ind i vores rejser er for os en selvfølge og bæredygtighed er en rejse vi aldrig bliver færdig med. Men vi bliver klogere og bedre hver dag. 

Normalt bor jeg på Vesterbro med min kæreste og vores 6-årige datter. Men lige pt. er vi draget mod Østen i 5 måneder med computeren under armen. Vi laver rigtig mange lange rejser i WT - og når vi har muligheden er det altså også sådan vi rejser selv :)

Jeg glæder mig til at vise dig Asien (langt) væk fra mængden - i øjenhøjde med de lokale.