Tanzania | We Travel Gå til hovedindhold
Fanjove Private Island, Tanzania

Tanzania

Oplev ultimativ safari og badeferie langt fra civilisationen. Bo på skønne safari camps i uberørte reservater, svøm med hvalhajer og slap af på stranden på små eco-resorts. Der er noget for både børn og voksne og for forskellige budgetter; fra nogle af Afrikas lækreste safari-camps til simple hytter på stranden. Som alle andre lande, vi arbejder med, er det kombinationen af den unikke oplevelse og gevinsten for lokalsamfundet, der er omdrejningspunktet.

Safari og badeferie langt fra civilisationen

Langt de fleste gæster i Tanzania besøger de samme tre steder. Og selvom safari på Serengeti-sletten og Ngorongoro-krateret og Zanzibars strande bestemt byder på store oplevelser, så sætter de mange besøgende også naturen og dyrelivet under pres. Visse steder er det nærmest mere safari på turisternes præmisser end på dyrenes, og oplevelsen af at køre i kø for at se det samme dyr er altså bare ikke den samme, som at føle sig helt alene i bushen. 

Derfor har vi kastet vores kærlighed på de store, uberørte parker Selous og Rouha i det sydlige Tanzania. Her får du ultimativ safari uden horder af jeeps. Du kommer godt nok ikke til at sætte et flueben ud for næsehorn - til gengæld får du oplevelsen af nærmest at være alene med bushens vilde dyr. Og så kan du tilmed opleve dyrelivet fra båd på Rufiji-floden. 

På samme måde sender vi jer hellere end gerne til Zanzibars lillesøster Pemba, der ligger en kort flyrejse mod nord. Eller de vidunderlige mafia-øer i syd, hvor man kan trække stikket og leje Robinson Crusoe i en magisk hytte i trætoppene eller en simpel hytte på stranden. Og tilmed fra vidunderlige små hoteller, der gør en dyd ud af at passe på omgivelserne og være noget for lokalsamfundet.