Gå til hovedindhold
Gili Asahan, Indonesien

Anne Ebdrup

Mød Anne - en berejst Asien-ekspert

Siden teenage-årene har jeg rejst ud i verdenen - til Japan i 90erne længe inden det blev moderne. Det var dog min søster, der mente jeg hørte hjemme i rejsebranchen og i 1997 sendte en ansøgning afsted på min vegne. Det var nok meget heldigt, for jeg har været her siden.

Selvom min første oversøiske rejse gik til Japan og Thailand i 1992 var det en rejse til Indien, der for alvor fik mit rejsehjerte til at banke.

Jeg rejste gennem Rajasthans støvede og eventyrlige ørkenbyer, så Taj Mahal i magisk morgenlys og blev fuldstændig overstimuleret i Delhis snørklede gader blandt hellige køer og smukke sariklædte kvinder. I Kolkata arbejdede jeg hos Mother Theresa med de mest udsatte børn og trods de hårde omstændigheder blev jeg mødt at smil, glæde og taknemmlighed hvorend jeg kom. Indien og inderne gjorde et kæmpe indtryk på mig og min rejseglæde blev vakt.

Anne Ebdrup

Da jeg kom til Danmark startede jeg i rejsebranchen og der har jeg faktisk været siden i forskellige afskygninger. I 11 år var jeg bedre kendt som “Anne fra Thai (Airways)”. Jeg har boet flere år i Thailand - først Bangkok i 1,5 år og siden Sam Roi Yot i knapt 5 år. Her drev jeg et resort og blev fuldstændig betaget af lokallivet og det ikke-turistede Thailand.

Det er også en af grundene til, jeg er i We Travel. Jeg rejser selv på samme måde - søger de små, hjertelige steder, som både kan være et telt på Mallorca, det fineste boutiquehotel i Indonesien eller Thailands mest overdådige ecolodge. Alt har sin charme. 

Jeg elsker at møde de mennesker vi arbejder med - at forbinde dem og sikre at flere gør en forskel. Og så er det en befrielse, at vi i WT ikke sælger rejser på samlebånd. Vi stiller spørgsmål, lytter, formidler og rådgiver - og sammen finder vi den rigtige løsning for dig. Ikke to rejser er ens og den tilgang sætter jeg stor pris på. 

Sammen med min mand, Carsten, rejser jeg generelt meget. Jeg har cyklet i Laos og vi tager gerne sejlbåd på eventyr. Vi bor i Nordsjælland, men har netop overtaget et idylisk bindingsværk-sommerhus på Tåsinge. Og selvom mange weekender nu bruges her, så er Asien stadig mit andet hjem.