Gå til hovedindhold
Nihi Sumba

Østen

Østen er et sansebombardement af lyde, dufte og følelser. Fra en tidlig morgen i Luang Prabang i Laos, hvor munkene næsten meditativt går gennem byen for at samle almisser ind. Og til det uvirkelige undervandsliv langt ude i Indonesiens øhav, hvor I sejler rundt på jeres egen skonnert og hopper I, hvor vandet er allerklarest.

Tal med en Østen-ekspert

Østen er overraskende smukt, men ikke overraskende populært. Derfor gør vi en dyd ud af at forlade hovedvejen, og vi bruger meget tid på at finde de rigtige boutiquehoteller, små eco-lodges, de personlige homestays og verdens vildeste villaer.

Få kender Østen, så indgående som os. Mellem os har vi mere end 100 års rejseerfaring og et par guide-bøger. Vi har boet i Malaysia, Singapore og Thailand, og har arbejdet professionelt med Østen de sidste 30 år. Vi tør godt love, at vi kan skræddersy de vildeste rejser til alle afkroge, øriger og udkanter.

Vi har samlet et udvalg af destinationer herunder, men vi har også gode kontakter og rejseerfaring fra både Japan, Bhutan, Indien og Filippinerne - det skal nok komme på websitet løbende. Men for nu kan I altid kontakte os om lige præcis jeres drømmerejse. Vi tager altid en uforpligtende snak, og vi elsker at dele ud af vores viden og erfaring.