Destinationer | We Travel Gå til hovedindhold
Bawah Island

Destinationer

Sydøstasien:


Vi er eksperter i Sydøstasien. Og Sydøstasien går foran med hoteller, der peger mod fremtiden snarere end mod en fortid i beton og upersonlig betjening. Det er også i Sydøstasien, at der konstant udvikles nye udflugter til helt lokale områder, hvor mødet med værterne sker i øjenhøjde, ikke som en ren og skær transaktion.

Så vi begynder vores rejse i Sydøstasien, hvor turismen betyder så meget for lokalbefolkningen, men også kan ødelægge meget for lokalbefolkningen, hvis den ikke er ansvarlig i sin opbygning. Det vil vi være garanter for, at jeres næste rejse er.

Her er mange steder smukt, trygt og prisvenligt at tage til; som familie, som single, som par, som pensionister og i det hele taget. 

Vi er i konstant udvikling

Men vi kender også til andre dele af verden. Faktisk har vi sammenlagt besøgt mere end 150 lande. Og vi forventer fx snart at kunne tilføje udvalgte hoteller i Sydeuropa, der deler vores værdier og arbejder seriøst med social ansvarlighed. Sidenhen følger også resten af verden. 

Se vores destinationer nedenfor og klik videre for at se udvalgte eksempler på nogle af de oplevelser og hoteller, du kan forvente fra os. Vi er lige begyndt, men du kan allerede nu se et interessant lille udvalg. Så kontakt os endelig, så vi også kan gøre jeres næste rejse ansvarlig. 

Vi elsker Bali - og vi har rigtig mange idéer til, hvordan du også kommer til det.

Den malaysiske del af Borneo er tæt regnskov og mangfoldigt dyreliv, smukke atoller og vilde vandfald, kæmpe huler og majestætiske bjerge, og pulserende storbyer og små landsbyer i junglen.

Vi har rejst Cambodja på kryds og tværs og fra top til tå, vi har krydset landegrænserne til alle nabolandene, vi har rejst her med venner, med familien, alene, og som rejseleder for små grupper. 

Der er Bali - og så er der lige de 14.000 andre øer. Faktisk er de endnu vildere, men bare uopdagede i stor stil.

Vi er lidt forelskede i Laos. Sådan romantisk forbundet til et sted uden fart, hvor tiden simpelt hen synes at gå langsommere. 

Malaysia er måske Sydøstasiens mest undervurderede land. Et overflødighedshorn af naturoplevelser, mangfoldige kulturer og et vidunderligt køkken. Har du hørt om Malaysia? Altså, sådan for alvor, som rejseland?

Villaer på stranden eller på pæle over vandet. Bare tæer i sandet. Snorkling og dykning ved farverige koralrev. Middage under stjernerne. Maldiverne er på mange måder en drøm. Men det er også drøm, man skal passe godt på. 

De fleste rejser til Myanmar, det tidligere Burma for at se seværdigheder som den ikoniske Ubein-bro i Mandalay og tempelsletten i Bagan. Men det er mødet med burmeserne, der efterlader det største indtryk. 

Sri Lanka er et sandt sansebombardement af farver, kulturer og oplevelser. Det er buddhister, hinduer og muslimer, og det er singhalesere og tamiler blandet sammen - på godt og ondt. Fortiden har været hård ved Sri Lanka, men fremtiden er lys -  forhåbentlig.

Oplev ultimativ safari og badeferie langt fra civilisationen. Bo på skønne safari camps i uberørte reservater, svøm med hvalhajer og slap af på stranden på små eco-resorts. Der er noget for både børn og voksne og for forskellige budgetter; fra nogle af Afrikas lækreste safari-camps til simple hytter på stranden. Som alle andre lande, vi arbejder med, er det kombinationen af den unikke oplevelse og gevinsten for lokalsamfundet, der er omdrejningspunktet.

Mikkel har rejst Thailand tyndt gennem de sidste 25 år. Han har boet i Thailand, taler thai og har skrevet ”Turen går til Thailand” de seneste 15 år. Suppleret med Jakobs kendskab til Thailands hotelscene tør vi godt love, at vi har en ekspertise og et netværk, der er second to none.

Vi har rejst Vietnam tyndt - siden 1992. Og oplevet et land i rivende udvikling, for det meste til det gode. Men nogle steder desværre også grimt og uden respekt for både naturen og lokalbefolkningen. Vi guider dig gennem junglen og forsøger at gøre en forskel - både for dig og dine værter.