Gå til hovedindhold

Bestil jeres drømmerejse nu - betal senere

Bawah Island

Destinationer

Sydøstasien:


Afrika, Sydamerika og Sydøstasien. Vi dækker nogle af verdens mest eventyrlige rejsemål, men også nogle af de mest udfordrede af overturismen. Derfor kommer vores indgående kendskab til destinationerne til sin ret, og vores anbefalinger er ikke nødvendigvis at finde på Tripadvisor. 

Vi begyndte vores rejse i Sydøstasien, hvor turismen betyder så meget for lokalbefolkningen, men også kan ødelægge meget for lokalbefolkningen, hvis den ikke er skabt med omtanke. Det vil vi være garanter for, at jeres næste rejse er. En ferie med omtanke.


Vi er eksperter i Sydøstasien. Og Sydøstasien går foran med hoteller, der peger mod fremtiden snarere end mod en fortid i beton og upersonlig betjening. Det er også i Sydøstasien, at der konstant udvikles nye udflugter til helt lokale områder, hvor mødet med værterne sker i øjenhøjde, ikke som en ren og skær transaktion.

Her er mange steder smukt, trygt og prisvenligt at tage til; som familie, som single, som par, som pensionister og i det hele taget. 

Vi er i konstant udvikling

Siden udbyggede vi vores ekspertise med Andreas' indsigt i Afrika og Sydamerika. Det er rejsemål, der dækker stort set alt, hvad hjertet kan begære af rejseoplevelser. Og vi har sat os for at bevise, at nogle af de fantastiske eventyr, som Sydøstasien er garant for, også kan graves frem i Afrika og Sydamerika. "Selvfølgelig kan de graves frem", vil den erfarne rejsende sige. 

Selvfølgelig, men ikke altid til de spotpriser, som mange rejsebureauer har fået for vane at sælge Sydøstasien til. Vi har intet imod gode priser, og søger netop at hente attraktive tilbud hjem til jer ved at have direkte kontakt med hotellerne. Her er så vidt muligt ingen fordyrende mellemled.

Afrika og Sydamerika er store kontinenter. Men vi arbejder konstant på at udvide vores horisonter på disse breddegrader, og stille og roligt vil nye destinationer finde vej til denne hjemmeside.

Og vi kender i øvrigt også til andre dele af verden. Faktisk har vi sammenlagt besøgt mere end 150 lande. Og vi forventer fx snart at kunne tilføje udvalgte hoteller i Sydeuropa, der deler vores værdier og arbejder seriøst med social ansvarlighed. Sidenhen følger også resten af verden. 

Vi er små, men ambitiøse. Og vi tror på, at ekspertise betaler sig - for alle. 

Østen

Vi elsker Bali - og vi har rigtig mange idéer til, hvordan du også kommer til det.

Den malaysiske del af Borneo er tæt regnskov og mangfoldigt dyreliv, smukke atoller og vilde vandfald, kæmpe huler og majestætiske bjerge, og pulserende storbyer og små landsbyer i junglen.

Vi har rejst Cambodja på kryds og tværs og fra top til tå, vi har krydset landegrænserne til alle nabolandene, vi har rejst her med venner, med familien, alene, og som rejseleder for små grupper. 

Der er Bali - og så er der lige de 14.000 andre øer. Faktisk er de endnu vildere, men bare uopdagede i stor stil.

Vi er lidt forelskede i Laos. Sådan romantisk forbundet til et sted uden fart, hvor tiden simpelt hen synes at gå langsommere. 

Malaysia er måske Sydøstasiens mest undervurderede land. Et overflødighedshorn af naturoplevelser, mangfoldige kulturer og et vidunderligt køkken. Har du hørt om Malaysia? Altså, sådan for alvor, som rejseland?

Villaer på stranden eller på pæle over vandet. Bare tæer i sandet. Snorkling og dykning ved farverige koralrev. Middage under stjernerne. Maldiverne er på mange måder en drøm. Men det er også drøm, man skal passe godt på. 

De fleste rejser til Myanmar, det tidligere Burma for at se seværdigheder som den ikoniske Ubein-bro i Mandalay og tempelsletten i Bagan. Men det er mødet med burmeserne, der efterlader det største indtryk. 

Sri Lanka er et sandt sansebombardement af farver, kulturer og oplevelser. Det er buddhister, hinduer og muslimer, og det er singhalesere og tamiler blandet sammen - på godt og ondt. Fortiden har været hård ved Sri Lanka, men fremtiden.

Fra små hoteller med store hjerter til hoteller i verdensklasse.
Væk fra alfarvej og med omtanke for lokalsamfundene.
Skræddersyet til jer, der vil noget andet og bedre, end alle de andre.

  • Gadekøkkener, cykelture væk fra alfarvej, trekking i uberørte bjergegne.
  • Homestays, eco lodges, små hoteller med store hjerter.
  • Skræddersyet af eksperter med smil, viden og indlevelse.

Andre

We Travels Europa er noget ud over det sædvanlige. Det er ikke smarte storbyhoteller med jet-set atmosfære. Det er heller ikke strandresorts med buffeter morgen, middag og aften.

Afrika

Safari væk fra alfarvej - fra små familievenlige camps og lodges til nogle af verdens ypperste og vildeste safarioplevelser.

Oplev ultimativ safari og badeferie langt fra civilisationen. Bo på Tanzanias mest unikke camps og lodges - i uberørte områder af de kendte nationalparker i nord og i de jomfrulige reservater i syd. Svøm med hvalhajer ved Mafia-øerne og slap af på stranden på små eco-resort på den fredelige del af Zanzibar. 

Latinamerika

Colombia er på få årtier ved at vende 360°, og er i dag et af de mest sofistikerede rejsemål i verden. Så læg alle fordomme på hylden, så tager vi dig med til et af Sydamerikas mest unikke  og farverige steder.

Costa Rica er gennem årtier gået forrest, når det gælder om at passe på naturen. Formlen har været enkel: Passer vi på naturen, giver vi besøgende en verdensklasseoplevelse - og det får I!

Work in progress - Vi arbejder hårdt på at få hoteller og rejseforslag til Ecuador op på hjemmesiden.

Kan du lide det, vi laver I Asien? Så kan vi helt sikkert også hjælpe dig i Ecuador.  Bare kontakt Karin - hun har boet 5 år i landet, rejst overalt og komponerer allerede nu rejser, der bringer jer væk fra alfarvej og på små, unikke hoteller.