Gå til hovedindhold
The Seraya, Komodo

The Seraya, Komodo

Sympatisk bungalowresort med suveræn snorkling direkte fra stranden

200 meter privat strand, et husrev med skildpadder og babyhajer, sympatiske og imødekommende værter og stemningsfulde, velsmagende måltider. Det er blot nogle af ingredienserne i dette lille hjørne af paradis.

Et ophold på The Seraya er en perfekt afslutning på en rejse i det indonesiske ørige - særligt oplagt efter et minicruise rundt i Komodo National Park, en rundrejse på Flores eller som en anderledes forlængelse af en tur rundt på Bali.

Husrev med babyhajer og skildpadder

Her er 200 meter strand uden andre en hotellets gæster. Sandet er fint, vandet er klart og tilpas roligt til, at selv de allermindste børn kan bade her. Større børn vil have en fest med at hoppe i fra det yderste af den lange badebro, der går helt ud til kanten af revet.

Det er også herfra, man hopper i for at udforske netop husrevet. Der ikke mange steder, der kan prale af at have et intakt koralrev lige foran dørmåtten. Her et rigt marineliv med både koraller og fisk i alskens farver. Man spotter desuden jævnligt små, helt ufarlige revhajer, skildpadder og rokker - selv Dugong’er og enome manta rays er blevet set her.

Beliggenhed

The Seraya ligger på øen Seraya Kecil ca. 9 km fra Labuan Bajo - hovedbyen på Flores. Der er blot 10 min i bil fra lufthavnen til havnen og herfra yderligere ca 45 minutters sejlads. Labuan Bajo ligger en times flyvning øst for Bali.

Digital detox

Her er ingen wifi og mobilsignalet skifter med vindretningen, så man skal forberede sig til nogle dage helt afkoblet fra resten af verden. Nyd i stedet freden, farverne og fælleskabet i fulde drag.

Komodo og kajakker

Komodo National Park gemmer på noget af Indonesiens bedste snorkling og selvfølgelig muligheden for at opleve de store varaner. Har I ikke allerede været på en sejltur rundt i øhavet, så kan I gøre det på dagstur fra The Seraya.

Resortets dykkercenter arrangerer desuden både dykkerture og -kurser. Man kan tage på udforsking i kajakker til de nærmeste naboøer og opleve øde strand og snorkle ved andre koralrev. Eller padle en tur til fiskerlandsbyen på den anden side af øen (man kan også gå hertil over bakken).

Low Impact 

Her er hverken flasker eller sugerør af plastik. Ambitionen er helt at undgå brugen af engangsplastik. Målet er ikke nået helt endnu, men man er godt på vej. Det er vigtigt i et land, der er en af klodens store syndere til at smide affald i verdenshavene. Derfor er der også daglige beach clean-ups, hvor gæster og værter i øvrigt ofte hjælpes ad.

En stor del af The Seraya er bygget i bambus - bl.a. den smukke manta-formede restaurant. I det hele taget gør man en dyd ud af behandle naturen så skånsomt som muligt. Frugt, grøntsager og urter dyrkes i egen køkkenhave, fisk bliver som regel købt direkte af fiskerne og resten handles ind på det lokale marked på Flores. Så meget som muligt genanvendes eller komposteres - bl.a. bliver alt spildevand renset og brugt til at vande køkkenhaven.

The Seraya deltager også i projekter til gendannelse af ødelagte koralrev.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.