Maldiverne | We Travel Gå til hovedindhold
Soneva Fushi, Maldiverne

Maldiverne

Atolparadiset i det Indiske Ocean har på godt og ondt fået stigende opmærksomhed de seneste år - på den postive side har flere fået øjnene op for det lille øriges skønhed. På den negative er Maldiverne på mange måde klimaforandringernes yderste fortrop. Få steder er mere end en meter over havets overflade, så selv små stigninger i havets overflade er livstruende for Maldiverne. Det samme gælder livet under havets overflade, hvor temperaturstigninger kan ødelægge de vitale koralrev.

Derfor giver det også så meget mere mening at vælge hoteller, der tager socialt ansvar og bæredygtighed seriøst. Og det gør 3 af Maldivernes allerbedste hoteller; det ikoniske barfodsparadis Soneva Fushi, det helt nye Soneva Jani og Six Senses Laamu

Vi har boet på alle tre hoteller og har et indgående kendskab til dem. Det er alle steder, hvor man formår at gøre den ansvarlige og bæredygtige tilgang til en integreret del af oplevelsen. Det er også alle steder, der ligger i den absolutte top af prisskalaen. Derfor arbejder vi på at få et hotel eller to i et mere overkommeligt niveau med i porteføljen, og så forventer vi snart at kunne introducere et mere spartanks alternativ i form af ø-hop, hvor man bor på enkle hoteller og guesthouses og meget tættere på lokalbefolkningen. Kig forbi løbende, følg os på facebook eller skriv dig op til vores nyhedsbrev, hvis du vil følge med i udviklingen.  

The Barefoot Eco Hotel, Maldiverne

Oplev Maldiverne fra et atypisk og prisvenligt eco resort

Fly og 7 nt fra kr. 12.000, børn fra kr. 7.000

Six Senses Laamu, Maldiverne

Six Senses Laamu, Maldiverne

Soneva Fushi, Maldiverne

Robinson Crusoe-stil i verdensklasse på Maldiverne

Fly og 7 nt fra kr. 33.950, børn fra kr. 6.000