Gå til hovedindhold
Lapa Rios, Osa Peninsula

Latinamerika

Karneval, paradisstrande, sambarytmer, dybe regnskove og nogle af verdens vildeste vidundere - fra Machu Picchu til Patagonien. Latinamerika er farverig, alsidig og vild - på den gode måde. For nogen, også overvældende. Vi gør en dyd ud af, at finde det ægte Latinamerika, der passer til jeres drømme og temperatment - og finder boutiquehoteller og eco-lodges, hvor I mødes af varme og personlighed.

Tal med en Latinamerika-ekspert

Karin er vores ubestridte ekspert på Latinamerika og hun har bl.a. boet i Ecuador i en håndfuld år, taler spansk og har rejst i verdensdelen et utal af gange. Og hun elsker, at tage jer med til det ægte Latinamerika. I kan lære Karin at kende her - og få lidt med omkring sikkerhed, og hvordan hun er blevet latinamerikansk drømmetyder.

Vores nyeste steder på landkortet er Den Dominikanske Republik (det ægte - langt væk fra all-inclusive) og Colombia, som Katharina har gennemrejst på kryds og tværs og fundet de allerbedste steder. Også (måske endda især) for familier.

Find et udvalg af destinationer herunder - men vid, at Karin og Katharina har konkakter fra nord til syd. Så om I drømmer om Argentina eller Bolivia, så kan de også klare det - send en mail eller giv et kald, så snakker vi det hele igennem. Ganske uforpligtende.