Gå til hovedindhold
Regnbuelandsbyen på Lombok

Besøg regnbuesamfundet på Lombok

Regnbuesamfundet er We Travels første lokale investering, hvor vi har valgt at sponsorere en engelsklærer, så børn og voksne kan forbedre deres sprogkundskaber. Dermed bliver de både klædt på til at kunne kommunikere med besøgende og til - forhåbentlig - at kunne varetage jobs andre steder i turistsektoren.

Vi kalder det en investering, fordi det her hverken er nødhjælp eller donationer. Vi ser det som en slags ansvarlig form for investering i et lokalsamfund, der kan forbedre deres tilværelse ved at skabe indtægter fra turisme. Og vi tror på, at det samtidig vil føre til langt bedre oplevelser - både for vores gæster og alle andre besøgende. Det er den slags win win oplevelser, vi ønsker at være med til at skabe.

Engelskundervisning i Regnbuelandsbyen på Lombok

Det her er ikke fattigdomsturisme, men et hjertevamt møde et anderledes og farverigt samfund fyldt med livsglæde. Du kommer til at opleve, hvordan samfundet tackler de store problemer med skrald og affald, og samtidig gør det til en levevej. Her arbejder man seriøst med genanvendelse, og alle er inviteret med; fra børn i kørestol til gamle kvinder. Ingen er ekskluderet. Inklusion, glæde og kreativitet er nøgleordene, og det har ført til et skønt og farverigt samfund, der emmer af livsglæde. Vel nok er her stadig fattigdom, men projektet har givet en afgørende tro på fremtiden og en lyst til at udvikle sig yderligere.

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt

Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.

- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til