Gå til hovedindhold

Hoteller

Midt på en caribisk strand med bjerge og jungle i baggrunden, ligger Gitana del Mar. Et lille barfodslækkert resort, som udgør den perfekte base for både oplevelser og afslapning.

Midt på en afsidesliggende caribisk strand ligger en lille, lokal fiskerlandsby og i udkanten af denne finder du Dos Aguas Lodges. En charmerende perle, som er skabt med stor omtanke for, og kærlighed til, den lokale natur og kultur.

En af Sri Lankas mest spektakulære nationalparker, Gal Oya, er også en af de mindst besøgte. Parken burde i vores optik være fast bestanddel på enhver rejse til Sri Lanka, ikke mindst pga. skønne og sympatiske Gal Oya Lodge.

Cha Shale er et lille, familieejet strandlodge på en nærmest øde strand. Et perfekt sted til en god omgang chill-out, hvor uprætentiøs atmosfære, lunt værtsskab og god mad af ferske råvarer er meget vigtigere end alskens moderne faciliteter.

Natura Cabana Boutique Hotel & Spa, Cabarete

Palmeklædt bungalowhotel på privat strand

Natura Cabana Boutique Hotel & Spa er en lille grøn oase tæt på Caribiens surf-mekka, Cabarete. Men det er alt andet end et surfer-sted. Her er 12 charmerende, rustikke bungalows i jungle-lignende omgivelser. Der er langt til hovedvejen, men kun få skridt til den smukke strand.

Greystoke Mahale, Mahale Mountains National Park

Chimpanser og barfodsluksus i Tanzanias vilde vest

I baggrunden troner Mahale-bjergene op over de blot 6 hytter ved Tanganyika-søens bred. I forgrunden ligger den smukke strandbred med silkeblødt sand og glasklart vand.

Rancho do Pexie er et lille, økolækkert strandresort i fiskerlandsbyen Prae lidt uden for Jericoacora (eller bare Jeri) i det nordlige Brasilien.

Gili Lankanfushi hed oprindeligt Soneva Gili. Det var nemlig de to visionære stiftere af Soneva, der for over 20 år siden byggede det resort, der efter vores mening stadig hører til blandt de allerbedste oplevelser i det lille ørige.

Er du til rustik og bæredygtig luksus, masser af plads og tilbagelænet atmosfære og ø-liv, så er Koh Jum Beach Villas måske noget for dig. 

Zuri Zanzibar er et bæredygtigt og barfodslækkert bungalowresort på Zanzibars måske smukkeste strand.  Der er 3 ting, der gør Zuri Zanzibar til noget særligt. Det sofistikerede, rustikke design giver hotellet en helt særligt, afslappet atmosfære.