Gå til hovedindhold

Hoteller

Gili Lankanfushi hed oprindeligt Soneva Gili. Det var nemlig de to visionære stiftere af Soneva, der for over 20 år siden byggede det resort, der efter vores mening stadig hører til blandt de allerbedste oplevelser i det lille ørige.

Zuri Zanzibar er et bæredygtigt og barfodslækkert bungalowresort på Zanzibars måske smukkeste strand.  Der er 3 ting, der gør Zuri Zanzibar til noget særligt. Det sofistikerede, rustikke design giver hotellet en helt særligt, afslappet atmosfære.

Lad os slå det fast med det samme. BABA Ecolodge er ikke et hotel i normal forstand. Vi kalder det et anti-hotel. 27 forskellige klassiske thailandske villaer i træ,  omgivet af jungle og palmer på en af Thailands mindst besøgte øer nær grænsen til Burma.

Fly og 10 nt fra kr. 12.000, børn fra kr.8.000

Rancho do Pexie er et lille, økolækkert strandresort i fiskerlandsbyen Prae lidt uden for Jericoacora (eller bare Jeri) i det nordlige Brasilien.

43 villaer, en restaurant, en bar, en spa, et dykkercenter og et museum er alt, man behøver for at drive et af Maldivernes mest charmerende resorts.

Fly og 10 nt med full board fra kr. 20.000, børn fra kr. 14.000

Ikuka Safari Camp er rustik lækkerhed med en fuldstændig fabelagtig udsigt over savannen midt i vilde og smukke Ruaha National Park. Men Ikuka er også mere end det - det er en drøm, der er blevet til virkelighed for det sympatiske værtspar Mark og Chloe. Mark var kun 6 mdr.

Fanjove er et mekka for de strand- og snorkelglade. Et barfodsparadis med blot 6 hytter i Songo Songo Øhavet ud for det sydlige Tanzanias kyst. Efter vores mening tæt på det ideelle supplement til en safari - her er dyrelivet blot under havets overflade.

Nomad pionerede safari i det aller nordligste Serengeti for over 20 år siden. Derfor kunne de vælge den suverænt bedste beliggenhed på en smuk, lille kopje med den mest dramatiske og storslåede udsigt over den endeløse slette. 

Ekies All Senses Resort, Halkidiki-halvøen, Grækenland

Barfodslækkert familie-hotel i den mere autentiske del af Grækenland

Ekies All Senses er et øko-hipt boutique-hotel på Halkidiki-halvøen i det nordlige Grækenland. Her byder det på en børnevenlig strand, sund og god mad, masser af fredelig og uberørt natur og ikke mindst en suveræn boheme-agtig atmosfære.

Fly, transfer og 7 nt fra kr. 9.000, børn fra kr. 2.000

Der er helt usædvanligt smukt på Batu Batu. Eller rettere øen Pulau Tengah er et tropisk skønmaleri, som man kun sjældent ser.