Gå til hovedindhold
Rancho do Peixe, Jericoacoara

Rancho do Pexie, Jericoacora

Hængekøjer og bohemeatmosfære i Brasiliens surf- og barfodsparadis

Rancho do Pexie er et lille, økolækkert strandresort i fiskerlandsbyen Prae lidt uden for Jericoacora (eller bare Jeri) i det nordlige Brasilien. Det er 26 familievenlige bungalows med hængekøjer på terrassen, sand foran døren, pilates på stranden, kite-surfere på havet, frisk og fantastisk mad og en super uformel og boheme-agtig atmosfære.

Køreturen fra Forteleza tager 4-5 timer. Der er ikke asfalt det sidste stykke, så turen kræver en 4-hjulstrækker for at nå helt frem. Smid skoene og lad tæerne synke godt ned i sandet - og vend dig til følelsen, for du behøver ikke fodtøj, før du skal videre igen.

Jeri - fiskerlejet der blev til et lille barfodsparadis

Indtil midten af 90’erne var Jeri blot et lille fiskerleje, der ikke fik meget opmærksomhed fra omverden. Det ændrede sig dog, da området røg øverst på listen i en kåring af Brasiliens bedste strande. Siden da har det udviklet sig til lidt af et kitesurf- og barfodsparadis, så et kig ud over havet både bydre på farverige fiskerbåde og mindst liges farverige drager.

Men udviklingen har ikke taget overhånd, og der hersker stadig en super afslappet og uformel atmosfære. Stærke, lokale krafter hat været med til at omdanne området til nationalpark for at undgå, at masseturismen skulle invadere et af Brasiliens skønneste steder.

Derfor er her stadig ingen asfalterede veje. Jeris blot 5 gader har mere karakter af udvidede sandstier. Her er bare tæer det gængse fodtøj - også om aftenen, når restauranterne byder på frisk og overraskende varieret mad. Settingen er super enkel med træborde i sandet, levende lys og måske lidt capoeira-dans i baggrunden.

Kitesurf - for alle aldre

Vinden blæser stabilt året rundt her. Og det giver ikke blot en behagelig temperatur, men også ideelle forhold for kitesurfere. Rancho do Pexie deler matrikel med en af Brasiliens bedste kite-surfskoler - og den er altså ikke blot for øvede, men bryster sig af at kunne lære alle at kitesurfe. Også børn.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.