Gå til hovedindhold
Natura Cabana Boutique Hotel and Spa, Cabarete, Den Dominikanske Republik

Natura Cabana Boutique Hotel & Spa, Cabarete

Palmeklædt bungalowhotel på privat strand

Natura Cabana er det fineste, lille bungalowhotel i pereferien af Caribiens surf-mekka, Cabarete. Det er dog ikke som sådan surfersted, men mere bare en tropisk oase direkte ud til egen strand. Smukt, personligt og fredeligt med mulighed for surf tæt på.

Her er 12 charmerende og rustikke bungalows i jungle-lignende omgivelser. Der er langt til hovedvejen, men kun få skridt til den smukke strand. Som i øvrigt er deres egen. Den eneste forstyrrelse her er, når de store bølger slår mod de brutale klipper tæt på hotellet.

Hvad vi elsker ved Natura Cabana:

 • 100% afslappende og rolige zen-omgivelser.
 • Super fine rustikke, men velholdte bungalows.
 • Det sympatiske, personlige og smilende personale.
 • Tæt på surfbyen Cabarete - men stadig helt fredeligt.
 • Direkte ned til vandet og egen strand.

Når et sommerhus bliver til et stemningsfuldt hotel

Natura Cabana er opstået på den helt rette måde. Et chilensk par kom til Cabarete og byggede deres eget sommerhus. Det tog fart, da parrets fire børn også skulle have egne bungalows at bo i. Han var arkitekt, hun var ekspert i homeopatisk medicin. Og som os blev de øjeblikkeligt forelskede i området og besluttede sig for at skabe Natura Cabana. Det er lige præcis sådan et anti-hotel, vi elsker i We Travel.

Idag er der 12 bungalows fra ét til tre værelser, alle forskellige i størrelse og udtryk. Ideelle til børn såvel som voksne. Alle bungalows er bygget af faldne træer fra nabogrundene i Cabarete ligesom palmeblade er en vigtig del af tagkonstruktionen.

Stedets størrelse og de ansattes afslappede form skaber den her meget familiære stemning. Her er bare rart at være.

Natura Cabana Boutique Hotel and Spa, Cabarete, Den Dominikanske Republik

Natura Cabana Boutique Hotel and Spa, Cabarete

Friske råvarer og fødderne i sandet

En lille pool har fundet plads tæt på vandet. De to restauranter ligger direkte ned til stranden. Karaya restaurant er åben fra morgen til sen eftermiddag. Om aftenen tager Natura Restaurant over med et fint og ærligt fusionskøkken, der kombinerer dominikanske specialiteter med det sydamerikanske køkken.

Fundamentet er gode og friske råvarer fra Naturas økologiske have og lokalområdet.

Natura Cabana Boutique Hotel and Spa, Cabarete, Den Dominikanske Republik

Natura Cabana Boutique Hotel and Spa, Cabarete

Et sted for alle - med en atmosfære af zen

Natura Cabana emner af ro og refleksion. I mærker det, når I træder ind i den lille reception. Rosa og Nicolas tager sig godt af jer. Alt er uformelt, og alle har let til smil.

Der er en lille fin spa, og et rigtigt fint og gennemarbejdet yogaprogram i “yoga templet”. Den økologiske have leverer frisk grønt til restauranten, men stien dertil, “Buddha path”, indbyder også til fordybelse og eftertanke.

Der er noget universelt over stedet. Chilensk-ejet, dominikansk lokation, bungalows som fra en safari på Tanzanias sletter og en asiatisak ro og zen-atmosfære bringer kontinenterne tættere. Det kan lyde rodet, men det virker. Og det er sundt for sjælen.

Lars, We Travels ekspert på Den Dominikanske Republik

Cabaretes hav og bølger er eminent til surfing for både begyndere og øvede. Der er fremragende bølger surfskoler er høj kvalitet få hundrede meter fra Natura Cabana. Og her er vitterligt bølger for ethvert niveau.

I kan selvfølgelig også bare nyde en god bog og en friskfanget tun grillet over åben ild. Faktisk kan I lave lige præcis så meget eller så lidt, I har lyst til.

Lokalt funderet og en holdning til at småt er godt

Natura Cabana er godt nok udenlandsk ejet, men den chilenske familie har været her siden 1996. De elsker stedet og har dybe slået rødder i lokalsamfundet.

Arbejdskraft, materialer og råvarer bliver løbe lokalt. Den lille mikroshop handler kun med ting, der er lavet i nærområdet.

Det lyder banalt, men er det ikke. Mange steder i Den Dominikanske Republik har kunst fra Haiti eller Colombia eller sågar kinesiske souvenirs, i stedet for at fremme lokale kunstnere. Men ikke her, hvor alt er “hecho en Republica Dominica” eller “Made in the DR”.

Den økologiske have skaber både velvære for gæster og leverer grønt til køkkenet. Plastic holdes til tæt på ingenting.

Her er en klar holdning og en vision. De er ikke perfekte, men ønsker konstant at udvikle sig og samtidig fastholde at “småt er bedre end stort”.

Med kun 12 bungalows fastholdes den afslappede sommerhusstemning og sikrer, at det aldrig bliver mekanisk. Man mærker, at de ansatte værdsætter stedet lige så meget som gæsterne. Og det betyder noget for alle parter.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


 • Unikt og ansvarligt

  Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

 • Smil og ekspertise

  Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

 • Attraktive priser

  Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.