Gå til hovedindhold

De vildeste eventyr | Hoteller

Cannuá Eco Lodge, Marinilla

Et af Colombias mest ekstraordinære ecolodges

Midt i de colombianske bjerge ligger et ekstraordinært eco lodge, som emmer af luksus, hjerte og lokal ansvarlighed.

En times tid fra Bali, I et vanvittigt smukt, autentisk og særdeles overset hjørne af Indonesien ligger et af verdens bedste hoteller, NIHI Sumba. Men faktisk er det passionen og filantropien, der er NIHIs hjerte - en tro (og et bevis) på, at ansvarlighed fører til langt bedre

Luk øjnene og forestil dig, at du sidder på en af Serengetis store runde stenformationer. 360 grader rundt om dig strækker slettelandskabet sig ud i det uendelige. Der er ikke et øje i nærheden og ingen forstyrrende støj fra bilmotorer. Det er ren magi og balsam for sjælen.

El Almejal Ecolodge & Rainforest Reserve, Stillehavet

Forførende ecolodge i første parket til Stillehavet og langt fra civilisationen

El Almejal er et charmerende ecolodge, som ligger omkranset af jungle og stillehavsstrande, og længere væk fra alfarvej kommer du næppe. 

Greystoke Mahale, Mahale Mountains National Park

Chimpanser og barfodsluksus i Tanzanias vilde vest

I baggrunden troner Mahale-bjergene op over de blot 6 hytter ved Tanganyika-søens bred. I forgrunden ligger den smukke strandbred med silkeblødt sand og glasklart vand.

Karisia Walking Safari & Tumaren Camp, Laikipia

Oplev et enestående safarieventyr til fods i det smukke Nordkenya

Tag med på et sansefuld og aktivt eventyr i Laikipia og Samburu i det nordlige Kenya. Der venter vild bush og smukke bjerge til fods, mens skønne Samburu-guider viser vejen og deres kameler bærer bagagen.

Uakari Lodge i den nordlige del af Brasiliens Amazonas er tæt på at være den sublime regnskovsoplevelse. Dels fordi det vitterligt ligger langt inde i regnskoven. Og dels fordi det er skabt for de små lokalsamfunds og naturens skyld.

Kichaka Expeditions er tæt på at være den ultimate safari-oplevelse i Afrika. I et isoleret hjørne af vilde Ruaha National Park tager Moli og Noelle i mod med åbne hjerter og ekspertise på allerhøjeste niveau. Det er vildt og utæmmet og langt fra parkens få andre camps.

Udlev drømmen om en bungalow på en gudesmuk strand med snorkling lige foran. Mergui-øhavets 800 øer udgør den burmesiske del af Andamanerhavet. På en af de yderste og smukkeste øer ligger Boulder Bay Eco Resort.

På Kapawi Eco Lodge bor man ikke blot i regnskoven – man ér regnskoven. Drevet af indfødte ildsjæle fra Achuar-stammen, så dybt inde i Ecuadors Amazon-jungle, at den nærmeste vej er 10 dage væk til fods. Velkommen til et af de bedste og mest unikke lodges i Amazon-junglen.