Gå til hovedindhold

Hoteller

Karisia Walking Safari & Tumaren Camp, Laikipia

Oplev et enestående safarieventyr til fods i det smukke Nordkenya

Tag med på et sansefuld og aktivt eventyr i Laikipia og Samburu i det nordlige Kenya. Der venter vild bush og smukke bjerge til fods, mens skønne Samburu-guider viser vejen og deres kameler bærer bagagen.

Kichaka Expeditions er tæt på at være den ultimate safari-oplevelse i Afrika. I et isoleret hjørne af vilde Ruaha National Park tager Moli og Noelle i mod med åbne hjerter og ekspertise på allerhøjeste niveau. Det er vildt og utæmmet og langt fra parkens få andre camps.

Luk øjnene og forestil dig, at du sidder på en af Serengetis store runde stenformationer. 360 grader rundt om dig strækker slettelandskabet sig ud i det uendelige. Der er ikke et øje i nærheden og ingen forstyrrende støj fra bilmotorer. Det er ren magi og balsam for sjælen.

Udlev drømmen om en bungalow på en gudesmuk strand med snorkling lige foran. Mergui-øhavets 800 øer udgør den burmesiske del af Andamanerhavet. På en af de yderste og smukkeste øer ligger Boulder Bay Eco Resort.

På Kapawi Eco Lodge bor man ikke blot i regnskoven – man ér regnskoven. Drevet af indfødte ildsjæle fra Achuar-stammen, så dybt inde i Ecuadors Amazon-jungle, at den nærmeste vej er 10 dage væk til fods. Velkommen til et af de bedste og mest unikke lodges i Amazon-junglen.

Fanjove er et mekka for de strand- og snorkelglade. Et barfodsparadis med blot 6 hytter i Songo Songo Øhavet ud for det sydlige Tanzanias kyst. Efter vores mening tæt på det ideelle supplement til en safari - her er dyrelivet blot under havets overflade.

Chada Katavi er den ultimative safarioplevelse for dig, der vil have den ægte vare og er villig til at betale for og rejse efter den. Prisbelønnede Nomad Safaris har været frontløberne i denne vilde og uberørte del af Tanzania.

Greystoke Mahale, Mahale Mountains National Park

Chimpanser og barfodsluksus i Tanzanias vilde vest

I baggrunden troner Mahale-bjergene op over de blot 6 hytter ved Tanganyika-søens bred. I forgrunden ligger den smukke strandbred med silkeblødt sand og glasklart vand.

En privat ø, et hotel og bare 13 hytter. Pudderhvide sandstrande indrammet af junglens frodige bevoksning på skrænterne. Et akvarium af et hav lige uden for, hvor gennemsigtigheden er slående og fiskene kulørte. Wa Ale er en oplevelse uden air-con, I aldrig glemmer. Aldrig.

Soneva Jani er Sonu og Evas nye flagskib på Maldiverne. I modsætning til Soneva Fushi, hvor alle villaer og aktiviteter er på land, så er Soneva Jani næsten kun over vand. Med villaer på min 416 m2 er der sat nye standarder for livet over vand på Maldiverne.

Fly og 7 nt fra kr. 55.000, børn fra kr. 10.000