Gå til hovedindhold
Cannuá Eco Lodge, Marinilla, Colombia

Cannuá Eco Lodge, Marinilla

Et af Colombias mest ekstraordinære ecolodges

Cannuá Eco Lodge ligger smukt i hjertet af de colombianske bjerge. Udover den spektakulære beliggenhed udmærker det sig ved den høje standard - vel at bemærke både kvalitets- og ansvarlighedsmæssigt.

Cannúa Eco Lodge er bygget med inspiration fra den natur, som omgiver ejendommen - og det er faktisk ment helt bogstaveligt. Eksempelvis har en af bygningerne en ret særpræget kurve, som man var nødt til at lave for at få plads til bygningen omkring et par såkaldte chachafruto træer, der jo altså var der først.

Alle materialerne er valgt ud fra deres bæredygtige og low-impact egenskaber, såsom bæredygtigt høstet bambus og komprimerede jordblokke, som er fremstillet på stedet af ejendommens egen jord.

Det er ikke for ingenting at Cannúa er Colombias førende ecolodge. 

Zero-waste

Alt interiøret er enten lavet af lokale kunstnere, af børn som en del af et lokalt projekt eller af overskudsmaterialer fra lodgens tilblivelse.

Alt sammen noget, som stemmer fint overens med stedets zero-waste politik. En politik, som også betyder, at de blandt andet har installeret et vandbehandlingsanlæg der sørger for, at regnvand kan genanvendes.

Cannuá Eco Lodge, Marinilla, Colombia

Cannuá Eco Lodge, Marinilla, Colombia

Følelsen af at være i ét med naturen

Cannuá Eco Lodge har en holistisk tilgang til bæredygtighed, og i deres øjne falder ro og sjælefred også i den kategori. Derfor er stedet bygget som et roligt og naturskønt tilflugtssted, hvor der er plads til at koble af og nyde den traditionelle colombianske "finca"-livsstil.

Stedet består af 18 hytter, som er bygget i moderne stil med rustikke materialer, store vinduerspartier og en enestående udsigter over San Nicolas-dalen.

En restaurantoplevelse uden lige

Gastronomien er en fransk-colombiansk fusion, og I kan forvente jer kunst og festfyrværkeri på tallerkenen.

Der tænkes utraditionelt, når spiselige blomster og planter fra bjergskråningerne inkorporeres i menuen og vi tør næsten garantere, at du aldrig har smagt noget lignende. Af klimamæssige hensyn er okse- og svinekød et no-go, men til gengæld tryller de med kanin og kylling, så der er noget for både vegetarer og kødspisere.

Cannuá Eco Lodge, Marinilla, Colombia

Cannuá Eco Lodge, Marinilla, Colombia

Alle råvarerne er dyrket i lodgens egen køkkenhave, hos lokale, økologiske landmænd eller er vokset frit i den nærliggende natur. Der er et stort fokus på madspild, på ikke at overproducere fødevarer og på at bruge det, der nu engang er til rådighed.

En holistisk tilgang til ansvarlighed

Cannúa Eco Lodge er mere end bare miljømæssigt bæredygtig. Det er også socialt ansvarligt og dedikeret til at bidrage positivt til lokalsamfundet.

Det gør de på flere måder - eksempelvis er alt personalet lokalt, og alle aktiviteter foregår med lokale guider. På den måde sikrer de, at den turismegenererede omsætning forbliver i lokalsamfundet til gavn og glæde for befolkningen

Cannuá Eco Lodge, Marinilla, Colombia

Cannuá Eco Lodge, Marinilla, Colombia

Oplevelser med mening

Det er klart sjovest at bo på Cannuá Eco Lodge, hvis I har en interesse for ansvarlig turisme og bæredygtighed, for på lodgen insisterer de nemlig på, at inddrage og oplyse gæsterne - blandet ved at tage jer med på en kort tur rundt på ejendommen, hvor principperne og tankerne bag stedet, naturen og historien bliver forklaret. 

I kan også deltage på de daglige solnedgangstur eller slappe af i baren, hvor de ofte afholder eksklusive prøvesmagninger af både rum, kaffe og chokolade. 

Skal der mere fart over feltet, kan I paraglide over andesbjergenes toppe. Eller I kan begive jer ud på den 15 kilometer lange rute gennem bjergene, hvor I undervejs kommer tæt på lokale farmere, det farverige dyreliv og slutteligt bliver belønnet med et knap 65 meter højt vandfald. 

Cannuá Eco Lodge, Marinilla, Colombia

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.