Gå til hovedindhold
El Almejal, Stillehavet, Colombia

El Almejal Ecolodge & Rainforest Reserve, Stillehavet

Forførende ecolodge i første parket til Stillehavet og langt fra civilisationen

Lad os bare sige det som det er - vi er helt vilde med El Almejal Ecolodge & Rainforest Reserve! Det er et af Colombias ældste og mest gennemførte ecolodges, og de 10 træhytter ligger omkranset af jungle og stillehavsstrande langt væk fra civilisationens stress og jag. 

En gammel traver med fanen højt hævet

Velkommen til El Almejal - en ansvarlig og enestående oase midt i den uberørte natur omkring landsbyen Bahia Solano.

Stedet har eksisteret siden 1982 og helt fra start har de gået forrest med ecoturisme-fanen højt hævet. Bæredygtighed og bevarelse af naturen er nøgleordene, og kombineret med kvalitet og personlig service har de skabt et hjertevarmt rum midt i Colombias vilde natur. 

En smuk, ansvarlig vision

El Almejals dedikation til ansvarlig turisme er ikke tomme ord, men en reel vision, som de gør alt hvad de kan for at leve op til.

Eksempelvis har de et avanceret spildevandsanlæg, som sørger for rent vand og solpaneler, som sørger for grøn strøm. De arbejder konstant på at finde nye, små tiltag som kan reducere deres miljøpåvirkning yderligere. 

Udover det, dyrker de deres eget økologiske frugt og grønt, og samarbejder med lokale landmænd og fiskere. Dagens menu bærer derfor altid præg af hvad der har bidt sig fast på fiskestangen den pågældende dag, samt hvilke råvarer der er i sæson. 

El Almejal, Stillehavet, Colombia

El Almejal, Stillehavet, Colombia

Ingen aircondition og intet TV, men to kilometer uberørt strand

Endnu et led i den ansvarlige kæde er, at hele lodgen er bygget med respekt for den omkringliggende natur og af naturlige materialer som træ og bambus. 

De 10 bungalows er enkelt og stilfuldt indrettet, og de store vinduesparier med udsigt til den mørke strand og frodige jungle er prikken over i’et. Man mærker hurtigt, hvordan naturens hypnotiserende lyde trænger ind imellem vægbrædderne og skaber en helt særlig ro. 

Der er hverken aircondition eller tv i hytterne, men det er en del af charmen og faktisk er det et helt bevidst valg. I en verden, hvor skærme fylder rigtig meget, ønsker El Almejal at give plads til at nyde naturens koncerter og falde i søvn til havets og junglens lyde. 

El Almejal, Stillehavet, Colombia

El Almejal, Stillehavet, Colombia

De bedste, lokale oplevelser

Alle de ansatte er lokalkendte og de fleste er vokset op i området. Det betyder, at de ved præcis hvor de skal finde de flotteste vandfald og hvor dyrene oftest kan spottes, hvilket giver nogle helt unikke oplevelser. Dét kombineret med, at de kan fortælle om områdets historie, udvikling og hverdagslivet langs Stillehavet gør oplevelsen komplet.

Fordi de lever side om side med naturen ved de også, hvordan de skal gribe turene an for at sikre, at vores tilstedeværelse ikke er generende for hverken dyr eller natur. Begge dele er der heldigvis rigeligt af - altså natur og dyreliv.

I kan hike i junglen på jagt efter vilde aber og farverige fugle, I kan bade i vandfald og varme kilder, surfe på havets bølger eller slappe af i solen. Højdepunktet er der dog bådturene, hvor I kan spotte majestætiske hvaler, legesyge delfiner og andre marine dyr. 

Hval, Stillehavet, Colombia

Hval, Stillehavet, Colombia

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.