Gå til hovedindhold
El Karama Lodge, Laikipia, Kenya

De vildeste eventyr

Vilde eventyr langt fra alfarvej

Der er eventyr og så er der kompromisløse eventyr langt væk fra hovedvejen. Dem, der kan mærkes helt ned i maven. Eventyr, der er der tager jer ud, hvor vejen ender og stierne starter. Som er bundet op på små hoteller med store hjerter og på de små attraktioner, som kan noget stort.

Der findes de klassiske ruter og rejser. Og så findes der skjulte skatte, som er så charmerende og attraktive, at man skulle tro, de for længst var blevet væltet af turbusser og gåsegang. Vi vil gerne vise jer det ukendte, hvor eventyret starter. For heldigvis rummer verden fortsat unikke områder, som kan skabe eventyrets gnist, ånd og charme. Det eventyr, som brænder sig fast på nethinden.

Længere ud, vildere eventyr? Vi skræddersyer præcis til jer

Vi tager jer med ned ad en hullet grusvej i Costa Rica og indtil skrænten er eneste stop før det azurblå hav i Thailand. Til øhavet i Indonesien, hvor I sætter sejl. Og langt ud i Tanazanias bush, hvor safarien foregår til fods. Betagende. Berigende.

Velkommen til en verden af eventyr - ægte, kompromisløse, længere væk.  De eventyr I ikke finder selv. Vi åbner nye døre i et turistlandskab, som mange tror er kortlagt for længst. Men det er slet ikke tilfældet.

Bliv inspirereret til jeres næste eventyr herunder eller kontakt os for en eventyrrejse, der er skræddersyet præcis til jer.