Gå til hovedindhold

De vildeste eventyr | Rejser

Kom med til nogle af de mest spændende hjørner af Colombia. Fra vandreture i Andesbjergene til den rå stillehavskyst, hvor hvalerne danser i forgrunden, og regnskoven bølger i baggrunden.

22 dage fra kr. 29.000, børn fra kr. 22.000

Hvis jeres indre skriger på ægte eventyr, så kan I godt glæde jer. Her kombineres de klassiske dale med helt unikke oplevelser, som kun de færreste kan åbne døren til. Det vildeste er dagene højt mod nord, dybt ind i Himalayabjergene og helt tæt på nogle af de mest

15 dage. Kontakt os for pris og muligheder

Vi har sat et unikt safarieventyr sammen i fællesskab med en af vores tætte samarbejdspartnere i Tanzania Jean de Plesis fra Wayo Africa. Jean har været vært på safari-programmer på bl.a. National Geographic, og så er han en af pionererne i den tanzanianske safariindustri.

13 dage fra kr. 53.000 v/6 personer

Oplev Ecuadors mangfoldighed væk fra turiststrømmen. Vi har skruet et vaskeægte eventyr sammen, der bl.a. bringer jer til et vidunderligt eco-lodge i Andes-bjergene og så dybt ind i Amazonjunglen, man næsten kan komme, inden I slutter med strande, snorkling og dyreliv ad libitum

22 dage fra kr. 45.000, børn fra kr. 37.000

Vild safari i Tanzanias to største nationalparker og øhop til Mafia-øerne og jomfruelige Songo Songo. En helt unik rejse med næsten alt inkluderet - skræddersyet til eventyrlystne familier og perfekt som sommer- eller efterårsferie.

Safari-oplevelsen bliver ikke meget vildere, mere ægte eller mere enstående på det afrikanske kontinent end denne kombi af de to nationalparker Katavi og Mahale i det vestlige Tanzania.

12 dage fra kr. 49.000

En once-in-a-life-time rejse til nogle af Costa Ricas mest spektakulære og mindst besøgte naturområder og med ophold på lodges i verdensklasse. Finalen er en omgang ægte barfodsluksus på en Robinson Crusoe-værdig paradisø i Panama.

15 dage fra kr. 50.000

Har du og din familie blot en lille smule eventyrblod i årene, og er I vilde med natur og dyreliv?

15 dage fra kr. 37.000, børn fra kr. 19.000

Oplev Balis frodige rismarker, dybe kløfter og spirituelle magi fra 2 lækre, små landsbyhoteller, inden I drager videre mod øst for at udforske varaner, strande og verdensklasse snorkling i Komodo National Park.

17 dage fra kr. 23.000, børn fra kr. 14.000

Væk fra de klassiske seværdigheder og ud hvor hverdagen leves. I øjenhøjde med lokalbefolkningen - med bil, tog, cykel, båd og til fods. Og fra homestays og hytter i træernes toppe til hyggelige, små hoteller med få værelser og masser af lokalkolorit.

3 uger fra kr. 21.000