Gå til hovedindhold

Rejser

Vi har sat et unikt safarieventyr sammen i fællesskab med en af vores tætte samarbejdspartnere i Tanzania Jean de Plesis fra Wayo Africa. Jean har været vært på safari-programmer på bl.a. National Geographic, og så er han en af pionererne i den tanzanianske safariindustri.

13 dage fra kr. 53.000 v/6 personer

Oplev Ecuadors mangfoldighed væk fra turiststrømmen. Vi har skruet et vaskeægte eventyr sammen, der bl.a. bringer jer til et vidunderligt eco-lodge i Andes-bjergene og så dybt ind i Amazonjunglen, man næsten kan komme, inden I slutter med strande, snorkling og dyreliv ad libitum

22 dage fra kr. 38.000, børn fra kr. 29.000

Vild safari i Tanzanias to største nationalparker og øhop til Mafia-øerne og jomfruelige Songo Songo. En helt unik rejse med næsten alt inkluderet - skræddersyet til eventyrlystne familier og perfekt som sommer- eller efterårsferie.

18 dage fra kr. 49.000, børn (6-15 år) fra kr. 25.000

Safari-oplevelsen bliver ikke meget vildere, mere ægte eller mere enstående på det afrikanske kontinent end denne kombi af de to nationalparker Katavi og Mahale i det vestlige Tanzania.

12 dage fra kr. 49.000

En once-in-a-life-time rejse til nogle af Costa Ricas mest spektakulære og mindst besøgte naturområder og med ophold på lodges i verdensklasse. Finalen er en omgang ægte barfodsluksus på en Robinson Crusoe-værdig paradisø i Panama.

15 dage fra kr. 49.000, børn fra kr. 34.000

Har du og din familie blot en lille smule eventyrblod i årene, og er I vilde med natur og dyreliv?

15 dage fra kr. 35.000, børn fra kr. 18.000

Væk fra de klassiske seværdigheder og ud hvor hverdagen leves. I øjenhøjde med lokalbefolkningen - med bil, tog, cykel, båd og til fods. Og fra homestays og hytter i træernes toppe til hyggelige, små hoteller med få værelser og masser af lokalkolorit.

3 uger fra kr. 19.000

En eventyrlig rejse dybt ind i hjertet af Malaysisk Borneo - for alle, der godt vil gå på kompromis med komforten for at få naturoplevelser i verdensklasse.

13 dage fra kr. 21.000