Gå til hovedindhold
Lokal kvinde i Jaffna, Sri Lanka

4 dages eventyr i Jaffna - tamilernes hovedstad i nord

Tamilernes hovedstad på det nordlige Sri Lanka var nærmest lukket af for omverden under hele den lange borgerkrig. Her 10 år efter krigens afslutning er mængden af turister stadig lille.

Men nye forbedrede transportmuligheder gør nu Jaffna mere tilgængelig end tidligere, og det bør man udnytte, hvis man har lidt eventyrblod i årene. For indbyggerne har brug for indtægter fra turismen, og så er Jaffna ikke mindst en kulturel perle, der med sin farverige hindukultur mere minder om Indien end Colombo.

Oplev Jaffna på en 4 dages tur, der er strikket sådan sammen, at flest muligt får andel i jeres besøg. Det betyder bl.a. lokale, tamilske guider, cykelture, måltider i private hjem og samtaler om både livet nu og under borgerkrigen. Overnatning foregår på hyggeligt homestay med imødekommende værter og pæne og rene værelser. Det er også muligt at bo på hotel, men det vil være en noget kedelig oplevelse i Jaffna. 

Turen vil typisk begynde med en togtur på ca. 3,5 time fra den gamle kongeby Anuradhapura. Og den vil slutte med transport videre til Den Gyldne Trekant. Rejser I om sommeren er det også oplagt at fortsætte til østkysten, hvor Trincomalee byder på farverigt byliv og ikke mindst nogle af Sri Lankas bedste strande. 

De 4 dage vil være intense på den rolige måde. For I skal nå at se og opleve meget, men det er en god blanding af fysiske aktiviteter, lokale måltider og samtaler med imødekommende tamiler. Glæd jer bl.a. til cykelture, markeder, hindu-templer, Delft- Island, smukke strande med lokalkolorit, masser af lokale måltider og selvfølgelig at møde de farverige og lune tamiler i øjenhøjde.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.