Gå til hovedindhold

De vildeste eventyr | Oplevelser

Borneo, når det er allerbedst, og en Sabahs bedste bevarede hemmeligheder. Murut-stammen er truet af ulovlig skovhugst og ungdommens migration mod byerne.

Tamilernes hovedstad på det nordlige Sri Lanka var nærmest lukket af for omverden under hele den lange borgerkrig. Her 10 år efter krigens afslutning er mængden af turister stadig lille.

Sulawesi er for de tålmodige. Nem at komme til, men langsom at komme rundt på. Men har du tålmodigheden, så venter store natur- og kulturoplevelser forude.

Tag på eventyr i jeres egen båd med lokal besætning og oplev et dyreliv uden lige i Komodo National Park. Komodo-varaner, hvalhajer og djævlerokker, uberørte strande og middag på dækket under åben himmel, er blot nogle af de oplevelser, der venter.

Sumatra og Borneo er de eneste to øer i verden, hvor orangutanger lever vildt. Borneo er verdens 3. største ø, og den indonesiske del, også kaldt Kalimantan, udgør ca. 75%. Kalimantan er med andre ord et enormt område.

En af verdens største øer er også hjemsted for et af verdens mest fascinerende udflugtsmål: Orangutang-rehabilitationscenteret i den nordlige del af Sumatra.

Oplev verdens største huler - midt i junglen Tæt på grænsen til Laos i det centrale Vietnam ligger Phong Nha Ke Bang National Park. Udkanten af nationalparken har i mange år tiltrukket lokale turister, der kom for at opleve to store huler.