Gå til hovedindhold
Strand, Stillehavet, Colombia

Kompromisløst sommereventyr i Colombia

22 dage fra kr. 29.000, børn fra kr. 22.000

Kom med til nogle af de mest spændende hjørner af Colombia. Fra vandreture i Andesbjergene til den rå stillehavskyst, hvor hvalerne danser i forgrunden, og regnskoven bølger i baggrunden. Til pulserende storbyer, søvnige landsbyer og ikke mindst et skønt lille fiskersamfund ved en af Colombias smukkeste strande. 

Hele rejsen er bundet sammen af de hyggeligste, små hoteller og ecolodges, der har personlighed og den lokale forankring som omdrejningspunkt. Vi har kaldt det et sommereventyr, fordi juli til september er sæson for pukkelhvaler ved stillehavskysten, men bortset fra det, så er ruten god både sommer og vinter. 

Noget af det I kan glæde jer til:

 • Vandreture blandt verdens højeste palmer i kafferegionens andesbjerge
 • Hvaler og komplet uberørt natur ved den isolerede stillehavskyst 
 • Historiens vingesus og i Escobars fodspor i Medellin
 • Strand og lokalt liv ved den smukke caribiske strand i Rincon del Mar
 • Små, charmerenede hoteller og ecolodges med hjertet på det rette sted

Kultur og historie i Bogotá 

I starter rejsen ud i hovedstaden, Bogotá, hvor jeres første møde med landet bliver præget af storby, street art og fantastisk mad. Byen består af mange forskellige områder, som hver især er interessante at forbyde sig i, hvad end I er til markeder, musik eller museer. 

På med vandrestøvlerne i kafferegionen 

Kafferegionen er, som navnet antyder, hjertet i Colombias enorme kaffeproduktion. Området er grønt og bjergrigt og perfekt til hiking og ridetur, og måske kan en tur ned ad bjergstierne på mountainbike vække jeres indre vovehals. Der ligger små, farverige byer med store pladser, lokale markeder og fortovscafeer, hvor I kan nyde et velfortjent hvil, mens pulsen finder sit normale leje.

Andesbjergenes lokale perle 

I Colombia er det er ikke svært at finde både naturskønne områder og charmerende byer, som meget få turister lægger vejen forbi. Jardin er et af de steder og samtidig en af landets smukkeste byer.

Et fredfuldt ecolodge i Marinilla

Vi har fundet et af Colombias mest gennemførte eco lodges, som ligger midt i naturen udenfor millionbyen Medellin.

Her skal I bo med en utrolig udsigt over San Nicolas-dalen, men det er slet ikke sikkert, at I har lyst til at udforske det ellers så smukke område, fordi lodgen i høj grad lægger op til blot at være - ro og nærvær er virkelig nøgleordene her.

Pukkelhvaler og fiskersamfund ved stillehavskysten

Stillehavskysten i Colombia er så uberørt som noget. Der går ingen veje hertil, så eneste måde at komme frem er med fly eller båd.

Her kan I glæde jer til rå sandstrande, dyb jungle, vilde vandfalde, varme kilder og til at spotte delfiner og pukkelhvaler, der migrerer forbi kysten fra juli til oktober.

I får også mulighed for at komme tæt på de små lokalsamfund, hvor I vil opleve en markant anderledes kultur blandt de overvejende afro-colombianske indbyggere.

Pablo Escobars Medellin

Colombias næststørste by er kendt for sine mange gode restauranter, hippe gallerier og enorme blomsterproduktion. Og så er det Pablo Escobars hjemby.

Strandliv og lokal samhørighed i Rincon del Mar

Finalen er et skønt, lille ecolodge på stranden i landsbyen Rincon del Mar, som ligger ud til caribiske kyst. Her kan I dase på stranden og nyde hotellets vidunderlige værtsskab og atmosfære, og samtidig komme helt ind under huden på et venligt og imødekommende landsbysamfund.

Street art i Bogotá, Colombia

Street art i Bogotá, Colombia

Kort program

Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst i Colombia

Der er typisk afrejse fra Danmark og ankomst til Colombias hovedstad, Bogotá, samme dag. Efter ankomst bliver I kørt til det hippe boutiquehotel HAB Hotel i en af byens nye og blomstrende bydele. 

Dag 2-3: Udforsk den rå og charmerende storby, Bogotá

Nyd to hele dage i Bogotá, hvor I kan gå på oplevelse på egen hånd i den vibrerende storby, eller vi kan hjælpe med at arrangere en guidet grafitti-tur, et besøg hos en lokal musiker eller noget helt andet.

Dag 4: Mod kafferegionen

Fra Bogotá flyver I til kafferegionen, hvor I skal bo på den lille bondegård Eco Hotel La Cabaña, som ligger smukt med bjerge i forhaven, en brusende flod i baghaven og omringet af grønne marker med heste og køer. 

Her kan I besøge en af de hundredevis af kaffefarme i området og få et indblik i hele processen - lige fra kaffeplanten sås til den sorte væske ender i koppen.

Et af kafferegionens højdepunkter er de indtagende, grønne dale, hvor nogle af verdens højste palmer strækker sig mere end 70 meter mod himlen. Cocora Valley er den mest kendte og den, der er nemmeste at opleve på egen hånd. Valle de La Carbonara ligger længere væk og kræver følgeskab af en guide, men er langt mere uberørt og en fuldstændig enestående oplevelse. 

Dag 5-6: Udforsk naturen og kom tæt på kaffeproduktionen

I har to hele dage til at udforske området, som byder på en eventyrverden af natur og oplevelser. I kan tage rundt på egen hånd med de lokale jeepneys (ombygget jeeps, der fungerer som busser), eller vi kan hjælpe jer med at prioritere i og arrangere oplevelserne.

Under alle omstændighed bør I sætte tid af til at slappe af i en hængekøje på hotellet med udsigt til floden, bjergene og gårdens græssende dyr.

Dag 7: Videre til den smukke bjerglandsby Jardin

Dagen begynder med en virkelig smuk køretur gennem høje bjerge og dybe dale. Efter ca. 5 timer rammer I Jardin - en af landets smukkeste landsbyer. Her skal I  bo på det lille Hotel Plantación med udsigt til smukke, grønne bjergsider. 

Dag 8-9: Natur og landsbyatmosfære

I har to hele dage til at komme godt ned i gear og opleve det lokale liv i byen og den smukke natur, som omringer jer.

Hæng ud på torvet og drik kaffe med de lokale eller snup en danse- eller teaterforestilling i byens lille teater. Har I ikke fået nok af den storslåede natur, så er her masser af gode vandreture til flotte vandfald.

Dag 10: Gennem bjergene til et vidunderligt ecolodge

Efter godt tre timer i bil gennem endnu mere smuk natur rammer i den lille perle Cannuá Eco Lodge midt i naturen udenfor millionbyen Medellin. Cannuá har bæredygtighed som omdrejningspunkt i alt, de laver, og de insisterer på, at involvere og oplyse deres gæster på den fineste måde.  

Skal der ske lidt mere, kan I spotte fugle, vandre eller deltage i kaffe-, rom- eller chokoladesmagninger. Skal det være rigtig vildt, tør I måske kaste jer ud i paragliding?

Dag 11: Slap af og nyd atmosfære og udsigt

I har en hel dag til at nyde det unikke, personlige hotel med en fabelagtig udsigt, og I kan sagtens bruge dagen på blot at være. 

Dag 12: Med kurs mod Stillehavet

Nu går turen så langt væk fra den gængse turistrute, som I næste kan komme det. Fra Medellin flyver I en lille times tid med et mindre propelfly mod stillehavskysten. Under jer bølger den ufremkommelige, eviggrønne regnskov, der afskærer denne del af stillhavskysten fra resten af Colombia.  

I lander der, hvor regnskoven møder havet - i et af verdens mest biodiverse områder. Her er varmt og regnfuldt året rundt, hvilket er perfekte forhold for regnskovens dyr og planter.

Jeres hjem de kommende dage er det charmerende ecolodge El Almejal tæt på den landsbyen Bahia Solano, hvor landingsbanen ligger.

Dag 13-14: Hvaler, uberørt jungle og oplevelser I aldrig glemmer

På stillehavkysten har I to hele dage, hvor I kan se frem til store oplevelser i fuldstændig uberørte områder. Her bor kun 5000 mennesker og der sker ikke meget,

Slap af på stranden, lær af surfe i de halvstore bølger, tag på hvalsafari, trekking i junglen og spis friskfanget fisk, ris og stegte bananer på de lokale restauranter. 

Dag 15: Tilbage til civilisationen

En kort flyvetur bringer jer til retur til Medellin, hvor I checker ind på Hotel Quinta Ladera midt i byen.

Pablo Escorbars tidligere tilstedeværelse i Medellin fylder stadig meget (dog mest hos turisterne), så husk at vise respekt, når du taler med de lokale om den historie, der stadig er et følsomt emne for mange.

Dag 16: Gå i Escobars fodspor i byen med det evige forår

Brug dagen på at udforske Medellin på egen hånd, eller lad os hjælpe med planlægge en tur med fokus på Pablo Escobar, en foodie-tur eller en tur, der viser byens imponerende udvikling. 

Det milde klima har givet Medellin prædikatet byens med det evige forår.

Dag 17: Fra storbyens ræs til en gemt perle langt fra alfarvej

Sidste stop på den store rundrejse er den caribiske landsby, Rincon del Mar, som I når efter en times flyvetur til Cartagena og herefter en køretur på et par timer. 

Her slutter I eventyret af på skønne Dos Aguas Lodge og en af Colombias bedste strande. Det lille strandlodge er fuldstændig forankret i lokalsamfundet og byder derfor på en varm og tilbagelænet atmosfære

Dag 18-20: Caribiske strande og et inkluderende lokalsamfund

Slap af i en hængekøje, leg på stranden, gå en tur i byen og spis på de små, lokale restauranter. I kan også deltage i aktiviteter og oplevelser, som udbydes af de lokale i landsbyen. I kan eksempelvis sejle i mangroven, lære at spille tromme eller lave hårbånd. Og I kan dyrke yoga og snorkle i det klare vand. 

Dag 21: På gensyn Colombia

Et par timers køretur bringer jer retur til lufthavnen i Cartagena, hvorfra I flyver hjem til Danmark

Dag 22: Ankomst til Danmark

Cannuá Eco Lodge, Marinilla, Colombia

Cannuá Eco Lodge, Marinilla, Colombia

Vejledende priser

 • Voksne: Fra 29.000 DKK per person
 • Børn (2-11 år): Fra 22.000 DKK per person

OBS. Prisen er per person i delt dobbeltværelser eller familieværelse. Den nøjagtige pris afhænger af prisen på flybilletterne, når I bestiller. Vi gør det naturligvis altid billigst muligt, men der kan forekomme tillæg henover ferieperioder og højtider (særligt jul/nytår, påske samt vinter- og sommerferie).

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse, København - Bogotá / Cartagena - København
 • Transfer fra lufthavnen i Bogotá til HAB Hotel
 • 3 nætter i Bogotá på HAB Hotel, inkl. morgenmad
 • Privat transfer fra HAB Hotel til Eco Hotel La Cabaña med privat bil og indenrigsfly
 • 3 nætter i kafferegionen på Eco Hotel La Cabaña inkl. morgenmad
 • Transfer fra Eco Hotel La Cabaña til Hotel Plantación i Jardin
 • 3 nætter i Jardin på Hotel Plantación inkl. morgenmad
 • Privat transfer fra Hotel Plantación til Cannuá Eco Lodge i Marinilla
 • 2 nætter i Marinilla på Cannuá Eco Lodge inkl. morgenmad
 • Transfer fra Cannuá Eco Lodge til lufthavnen i Medellin
 • Indenrigsfly, Medellin - Bahia Solano på stillehavskysten t/r
 • 3 nætter i Bahia Solana på stillehavskysten på El Almejal Ecolodge inkl. fuldpension
 • Hvalsafari og guided hike
 • Transfer fra lufthavnen i Medellin til Hotel Quinta Ladera t/r
 • 2 nætter i Medellin på Hotel Quinta Ladera inkl. morgenmad
 • Indenrigsfly, Medellin - Cartagena
 • Transfer fra Cartagena til Dos Aguas Lodge t/r
 • 4 nætter i Rincon del Mar på den caribiske kyst på Dos Aguas Lodge inkl. morgenmad

Prisen inkluderer ikke:

 • Udflugter, entreer og måltider ikke nævnt i ovenstående
 • Lokal turistskat og evt. lokal lufthavnsskat
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer, tests og dokumentationer, der måtte være nødvendige for at rejsen kan gennemføres

 

Lignende indhold

Sommerferie i Peru for den aktive familie

17 dage fra kr. 36.000, børn fra kr. 32.000

Familierejse til Peru med Amazonas, lamaer og inkakultur

14 dage - kontakt os for pris og detaljer

Familieeventyr i Colombia - med strande, byer og jungle

17 dage fra kr. 26.000, børn fra kr. 16.000

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


 • Unikt og ansvarligt

  Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

 • Smil og ekspertise

  Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

 • Attraktive priser

  Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.