Gå til hovedindhold

Hoteller

Zuri Zanzibar er et bæredygtigt og barfodslækkert bungalowresort på Zanzibars måske smukkeste strand.  Der er 3 ting, der gør Zuri Zanzibar til noget særligt. Det sofistikerede, rustikke design giver hotellet en helt særligt, afslappet atmosfære.

Kichaka Expeditions er tæt på at være den ultimate safari-oplevelse i Afrika. I et isoleret hjørne af vilde Ruaha National Park tager Moli og Noelle i mod med åbne hjerter og ekspertise på allerhøjeste niveau. Det er vildt og utæmmet og langt fra parkens få andre camps.

Oplev vild safari fra en mobil letvægtscamp, der prioriterer beliggenhed og bæredygtighed over overdådig komfort. Green Camp flytter rundt på Serengeti-sletten med migrationen - i hælene på dyrelivet. Og så er den 100% fri for engangsplastic og drevet på soleenergi.

Luk øjnene og forestil dig, at du sidder på en af Serengetis store runde stenformationer. 360 grader rundt om dig strækker slettelandskabet sig ud i det uendelige. Der er ikke et øje i nærheden og ingen forstyrrende støj fra bilmotorer. Det er ren magi og balsam for sjælen.

Ikuka Safari Camp er rustik lækkerhed med en fuldstændig fabelagtig udsigt over savannen midt i vilde og smukke Ruaha National Park. Men Ikuka er også mere end det - det er en drøm, der er blevet til virkelighed for det sympatiske værtspar Mark og Chloe. Mark var kun 6 mdr.

Fanjove er et mekka for de strand- og snorkelglade. Et barfodsparadis med blot 6 hytter i Songo Songo Øhavet ud for det sydlige Tanzanias kyst. Efter vores mening tæt på det ideelle supplement til en safari - her er dyrelivet blot under havets overflade.

Nomad pionerede safari i det aller nordligste Serengeti for over 20 år siden. Derfor kunne de vælge den suverænt bedste beliggenhed på en smuk, lille kopje med den mest dramatiske og storslåede udsigt over den endeløse slette. 

Wayo Green Camp, Lake Manyara National Park

Bæredygtig bush-camp med med den smukkeste beliggenhed

Bag vildnis og vandfald, dybt inde i Lake Manyara Nationalparken, hvor der sjældent kommer andre turister, ligger Manyara Green Camp – måske Tanzanias bedste til familier. 8 safaritelte lige midt i civilisationens vugge Turen herind er slet ikke lang og kedelig.

Chada Katavi er den ultimative safarioplevelse for dig, der vil have den ægte vare og er villig til at betale for og rejse efter den. Prisbelønnede Nomad Safaris har været frontløberne i denne vilde og uberørte del af Tanzania.

Greystoke Mahale, Mahale Mountains National Park

Chimpanser og barfodsluksus i Tanzanias vilde vest

I baggrunden troner Mahale-bjergene op over de blot 6 hytter ved Tanganyika-søens bred. I forgrunden ligger den smukke strandbred med silkeblødt sand og glasklart vand.