Gå til hovedindhold
We Travel Responsibly - på legepladsen

Her er vi

Menneskerne bag We Travel

Vi har rejst og rejst

Siden midten af 1990’erne har vi sammensat rejser til folk på professionel manér. Vi har rejst med rygsæk og fløjet i helikopter til afsides beliggende øer. Vi har sovet i bambushytter med naturlig lufttilførsel gennem sprækkerne i gulvet. Og vi har drømt søde drømme i hotelsenge, vi gerne ville tage med hjem og installere i privaten. Men vi har ikke kun rejst meget. Vi har også snakket rejser, udviklet rejser, skabt rejsemål og sågar beskæftiget os akademisk med rejser. 

Og det er i krydsfeltet mellem vores passion for rejser og vores interesse for at se rejser i et større perspektiv, at vi finder kimen til We Travel. For mens udviklingen af ansvarlige rejser går fremad, stødt og sikkert, i det store udland, er det småt med fokus, der har været på ansvarlige rejser i Danmark og Skandinavien. Derfor er vi begyndt på en ny rejse.

The We Travel Team

Og her er vi så

Det er måske ikke til at se det, men Anders har fået rejsegaven foræret. Jakob har set flere hotelværelser end de fleste. Lars er det nærmeste, man kommer en certificeret globetrotter. Og hans kone, Gina, er fra Den Dominikanske Republik, hvor de sammen har rejst i mere end 20 år.

Mikkel har overnattet i Bangkok mere end 1.000 nætter. Karin har drevet et lille hotel i Ecuador i 5 år. Berit har boet i Østens metropoler i mere end 7 år. Og Jeanet haft styr på tallene i rejsebranchen i mere end 20 år.

Og med vores egne ord:

Jakob Ro Jørgensen

Jakob

Jeg har arbejdet professionelt med rejser de sidste 15 år - de fleste som ansvarlig for Sydøstasien. De seneste år har jeg været en del af ledelsen i Nyhavn Rejser med ansvar for udvikling af nye destinationer og produkter. Men det er Sydøstasien, der står mit hjerte nærmest. Det er her, jeg bliver ved med at vende tilbage til. 

Min motivation for at starte We Travel har først og fremmest været at kombinere min ustyrlige rejselyst og trang til skæve oplevelser med behovet for at gøre en forskel. Jeg har lært fra mine mange rejser, at de bedste oplevelser opstår, når lokalsamfundet høster frugterne af dit besøg. Derfor er We Travel født med et formål, der rækker langt udover bundlinjen; en ambitiøs vision om at sprede indtægterne fra rejsebranchen på flere hænder og gøre social ansvarlighed til reglen frem for undtagelsen.

Udover at rådgive om rejser er jeg administrativ blæksprutte og ansvarlig for dagligdagen i We Travel.

Mikkel Tofte Jørgensen

Mikkel

Jeg har rejst professionelt i 25 år, og rådgivet om rejser i lige så mange. Særligt Thailand og Sydøstasien generelt har været mit domæne. Jeg har boet flere år i Thailand, har rejst fra Burma til Østtimor; siddet på ladet af pick-up trucks gennem uvejsomme bjergpas, mediteret i buddhistiske templer, spist i nærheden af 1.000 nuddelsupper og tjekket så mange femstjernede hoteller, at jeg på få sekunder kan vurdere, om et hotel med luksustrang virkelig kan imponere mig.

Jeg skriver guidebøger om Thailand og benyttes som en af Danmarks førende eksperter på thailandske samfundsforhold. Og så har jeg fulgt udviklingen inden for ansvarlig turisme meget nøje i udlandet. Jeg kan lide, hvad jeg ser. Så min motivation for at forandre vores tilgang til rejser er stor. Jeg har set turistindustrien i Sydøstasien lide under dårlig forvaltning, og jeg har oplevet på egen hånd, hvordan gode, socialt ansvarlige initiativer kan forandre gæstoplevelsen og perspektiverne for lokalområdet.

Jeg er fortsat medejer i We Travel, men har min dagligdag udenfor rejsebranchen. Jeg blogger også stadig til vores hjemmeside, når jeg har noget på hjerte.

Lars Mathiasen

Lars

Jeg har altid rejst. De sidste 25 år har jeg rejst professionelt i omkring 100 lande på alle kontinenter. Jeg har arbejdet strategisk med alle discipliner inden for salg, produktion og markedsføring af rejser. Mit netværk inden for industrien er globalt og opbygget over flere årtier. Jeg har i en årrække været medejer og direktør i Nyhavn Rejser og beskæftiget med ledelse i det meste af mit arbejdsliv. 

Min kone er fra Den Dominikansk Republik, og vi bruger meget tid i Caribien, men kommer hvert år altid tilbage til Sydøstasien, hvor det hele startede år tilbage. 

Rejsebranchen er mit hjerteblod, men dertil er min motivation for at gå ind i We Travel ønsket om reelt at arbejde med store oplevelser i en ansvarlig kontekst.

Jeg er aktiv bestyrelsesformand i We Travel.

Anders Feldinger

We Travel Anders

Jeg har ikke en lang karriere i rejsebranchen bag mig. Men jeg har rejst meget, særligt i Asien, hvor jeg også har boet i både Kuala Lumpur og Singapore.  

Jeg er professionel web- og systemudvikler og interesserer mig bl.a. for, hvordan man kan bruge digitale værktøjer til at arbejde mere effektivt, gøre arbejdsprocesser smidige og i sidste ende kundeoplevelsen bedre.

Jeg er ansvarlig for udvikling af hjemmeside og systemer i We Travel

 

 

Karin Rasmussen

Karin og lamaerne

Jeg har familie i Ecuador, taler flydende spansk og har boet i landet i 5 år. Her drev jeg et lille hotel - og jeg elskede det! Det lagde også kimen for et langt liv i rejsebranchen, hvor jeg har beskæftiget mig med produktion af og rejser til hele Latinamerika. 

Ansvarlige rejser og partnere ligger meget nært mit hjerte. Gennem årene har jeg set, hvordan turisme har påvirket Latinamerika, både til det bedre og det værre. Når det gøres rigtigt, kan det virkelig være en kilde til positiv forandring - eller bevarelse. Derfor er jeg nok også særdeles nørdet og kritisk, når jeg udvælger mine lokale partnere og hoteller. De skal gøre en forskel for lokalsamfundet, for naturen - og for dig som rejsende. Og så går jeg meget op i, at få mine rejsende til at "træde ved siden af" - at komme væk fra den store turistmotorvej og derud, hvor oplevelserne er store og de lokale mødes i øjenhøjde.

I We Travel er jeg ansvarlig for rådgivning og produkter i Latinamerika.

Læs hele min historie HER.

Berit Algren Bonde

Kamikochi rejse i japan med baby

Jeg troede, det blot skulle være et halvt år med rygsæk gennem Asien, men da jeg stod i Bangkoks magiske kaos var jeg solgt. Der skulle jeg tilbage til, og det er endt med at jeg har boet 5 år i storbyen og rejst på kryds og tværs af Asien - både med rygsæk og rullekuffert, for egen fornøjelse og professionelt, alene og med min datter i hånden. 

På samme vis har jeg prøvet kræfter med mange forskellige discipliner indenfor rejsebranchen, men især produktion af (ansvarlige) rejser, at finde og opbygge relation til gode mennesker/partnere og at få de gode historier frem, er det, jeg brænder for.

Og så er jeg nok en ægte "sustainability-nørd", der brænder for at skubbe rejsebranchen i en mere ansvarlig retning. Fordi jeg har set, hvilken forskel turisme kan gøre, hvis det gøres ordentligt og med omtanke. Og fordi det giver rejsende en meget bedre oplevelse, som de rent faktisk husker og mindes. 

Til daglig er jeg ansvarlig for vores produkter og partnere i primært Asien, for kommunikation og være bæredygtighedsinitiativer, herunder The Long Run og dét, vi giver tilbage.

Læs hele historien HER.

Jeanet Biensø

Jeg kom tidligt ind i rejsebranchen som bogholder, og den alsidighed og udsyn er ekstremt motiverende. Og når man har sådan en international "legeplads", så er det jo med at udnytte at man kan rejse ud i verden og møde mennesker og partnere. Jeg har rejst både med venner på rundtur, familie på strandtur og opsøgt eventyret i mellemrummene.

Til daglig holder jeg styr på tallene og alt det praktiske og administrative i We Travel - Responsibly.

Lignende indhold

“Nå, jamen laver i så kun dyre rejser?”

Hvad koster en rejse egentlig hos We Travel?

Vi har fået et internationalt søsterselskab

Journey’s Intent - Et naturligt skridt i We Travels udvikling

Mød en mand, der har udforsket Serengeti til fods

We Travels safari har fået tilført en helt ny dimension

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.