Gå til hovedindhold
We Travel Responsibly - på legepladsen

Her er vi

Menneskerne bag We Travel

“It’s all about the people” 

We Travel handler essentielt om mennesker og relationer, og hvordan vi udvikler dem - på alle niveauer. Om det er leverandører, som bliver til venner af huset, eller vores rejsende, som køber ind på den samme type oplevelser som vi gør.

Det er værdierne, der bringer folk sammen. Ud af et værdifællesskabet opstår oplevelser.  Det er præcist det fællesskab vores - Team We Travels - energi kommer til live af.

Vi har rejst og rejst - og vi bliver ved med at skubbe til 'normalen'

Vi har voldsom stor brancheerfaring. Lært metieren på den hårde, men gode måde. Vi har rejst og rejst. Specialiseret os, og kan vores destinationer på et detailniveau, og med en kærlighed til dem, der gør det til meget mere end blot en banal produktportefølje. Det er hjerteblod.

Heri finder vi også en stor del af vores eget fællesskab. Vi ønsker at udfordre dig som rejsende, og lære af hinanden. Forfine, skræddersy, udvikle og være med til at skabe en begavet evolution i en branche, hvor vi mener, at der er et behov for nytænkning.

Her har We Travel en rolle. Og det er en stor motivationsfaktor for os alle. 

The We Travel Team

Værdier, motivation og ildsjæle

Drivkraften og fælleskabet med ligesindede tager vi et skridt videre. Vi både arbejder med og støtter økonomisk op omkring et fantastisk filantropisk projekt på Sumba. Det er vores lille bidrag til en skole for livet, som uddanner den næste generations rollemodeller på en ø, hvor der ellers ingen muligheder er for lokal befolkningen inden for turisme og uddanelse. Læs mere her.

Relationen til ildsjælen Inge, er skabt gennem vores medlemsskab i The Long Run, som er en værdibaseret NGO, der arbejder med ansvarlig og bæredygtig turisme globalt. Et arbejde vi deltager aktivt i, og som giver udsyn og perspektiv for os alle. 

For os handler det om at finde ligesindede og bevæge i retning. Det kan du læse mere om her.

Og her er vi så

...Holdet bag navnet, drevet af passion og et fælles mål om at gøre en forskel. Ingen sælgere her, men et rådgiverhold der i fællesskab konstant researcher “vores verden”,  udvikler rejserne så de matcher det vi står for, og efterfølgende rådgiver dig om netop den bedste oplevelse for dig og din familie. 

Som vi siger - vi tager os af de 5-6 suverænt vigtigste uger på året. Dem der skal skabe energi og oplevelser. Før, under og efter rejsen. De 47 andre uger overlader vi trygt til andre. 

Jakob Ro Jørgensen

"Jeg har arbejdet professionelt med rejser de sidste 20 år og startede We Travel i 2018. Min motivation har først og fremmest været at kombinere min ustyrlige rejselyst og trang til skæve oplevelser med behovet for at gøre en forskel.

Jeg har lært fra mine mange rejser, at de bedste oplevelser opstår, når lokalsamfundet høster frugterne af dit besøg. Derfor er We Travel født med et formål, der rækker langt udover bundlinjen; en ambitiøs vision om at sprede indtægterne fra rejsebranchen på flere hænder og gøre social ansvarlighed til reglen frem for undtagelsen."

Mød Jakob her.

Lars Mathiasen

"Jeg har altid rejst. De sidste 25 år har jeg rejst professionelt i omkring 100 lande på alle kontinenter. Jeg har arbejdet strategisk med alle discipliner inden for salg, produktion og markedsføring af rejser. Mit netværk inden for industrien er globalt og opbygget over flere årtier.

Rejsebranchen er mit hjerteblod, men dertil er min motivation for at gå ind i We Travel ønsket om reelt at arbejde med store oplevelser i en ansvarlig kontekst."

Mød Lars her.

Karin Rasmussen

"Jeg har familie i Ecuador, taler flydende spansk og har boet i landet i 5 år. Her drev jeg et lille hotel - og jeg elskede det! Det lagde også kimen for et langt liv i rejsebranchen, hvor jeg har beskæftiget mig med produktion af og rejser til hele Latinamerika. 

Jeg går meget op i, at få mine rejsende til at "træde ved siden af" - at komme væk fra den store turistmotorvej og derud, hvor oplevelserne er store og de lokale mødes i øjenhøjde."

Mød Karin her.

Anne Ebdrup

"Siden teenage-årene har jeg rejst ud i verdenen - til Japan i 90erne længe inden det blev moderne. Det var dog min søster, der mente jeg hørte hjemme i rejsebranchen og i 1997 sendte en ansøgning afsted på min vegne. Det var nok meget heldigt, for jeg har været her siden."

Mød Anne her.

Nicola Milholt

"Jeg har altid rejst. Første gang jeg var i Bangkok var jeg 3 måneder gammel.

Min familie var i flyindustrien og rejsebranchen, og allerede i min barndom oplevede jeg verdens mange nuancer på rejser til Zimbabwe, Grønland, Cuba, Kina, Myanmar mf. og havde en naturlig nysgerrighed og interesse for verden uden for Danmark. Det har fulgt mig lige siden. Mit hjerte landede hurtigt i Thailand.

Jeg besøgte landet i øst med min familie på årlige tilbagevendende rejser, og har de seneste ti år været fast bosat i Bangkok."

Mød Nicola her.

Berit Algren Bonde

"Jeg troede, det blot skulle være et halvt år med rygsæk gennem Asien, men da jeg stod i Bangkoks magiske kaos var jeg solgt. Der skulle jeg tilbage til, og det er endt med at jeg har boet mere end 5 år i storbyen og rejst på kryds og tværs af Asien - både med rygsæk og rullekuffert, for egen fornøjelse og professionelt, alene og med min datter i hånden. 

Og så er jeg nok en ægte "sustainability-nørd", der brænder for at skubbe rejsebranchen i en mere ansvarlig retning. Fordi jeg har set, hvilken forskel turisme kan gøre, hvis det gøres ordentligt og med omtanke. Og fordi det giver rejsende en meget bedre oplevelse, som de rent faktisk husker og mindes. "

Mød Berit her.

Mikkel Jørgensen

"We Travel virkede som en helt naturlig og oplagt forlængelse af mit virke i rejsebranchen. 

Jeg har rejst professionelt i cirka 30 år med fokus på Sydøstasien, og særligt Thailand har været mit domæne. Jeg har studeret thai, boet i Thailand, skrevet guidebøger om landet og arbejdet med det i rejsebrancheregi i en årrække. 

Samfundsforhold og lokal ansvarlighed er en stor del af min egen interesse. I Thailand ser du tydeligt, hvad det betyder for turismen, hvis det gøres rigtigt. Den gode rejse kræver erfaring, ekspertise og netværk."

Mød Mikkel her.

Anders Feldinger

"Rejsebranchen er ikke min naturlige hjemmebane. Men som professionel web-og systemudvikler har jeg arbejdet med at optimere flere rejsebureauers arbejdsprocesser. Altsammen med henblik på en bedre kundeoplevelse, og et internt mere effektivt workflow.

Jeg er selv vokset op internationalt, hvor jeg har boet i Kuala Lumpur og Singapore. Når jeg rejser, skal oplevelserne have autencitet. Mødet med det lokale og den smukke natur er et vigtigt element for mig, så derfor passer hele We Travels tankegang og DNA fortræffeligt.

Jeg er ligeså ansvarlig for udviklingen af We Travels hjemmeside."

Jeanet Biensø

"I de sidste to årtier har jeg været beskæftiget i rejsebranchen, og jeg har arbejdet sammen med flere We Travel-kollegaer i mange år. Som bogholder og regnskabsansvarlig er jeg mere bag scenen end de andre. Men dynamikken og den internationale legeplads (som We Travel og branchen er) er noget jeg sætter meget stor pris på. Både i hverdagen hvor jeg som administrativ ansvarlig binder tingene i motorrummet sammen, og på egne ferier til eksotiske områder med et lokalt touch.

Mit eget drive omkring We Travel ligger også i at udvikle forretningen på en begavet måde, der sikrer, at det fremadrettet er en god og attraktiv arbejdsplads i sund bevægelse. Ligesom vores rejser - skal vores egen “butik” heller ikke være statisk."

Lignende indhold

“Nå, jamen laver i så kun dyre rejser?”

Hvad koster en rejse egentlig hos We Travel?

Vi har fået et internationalt søsterselskab

Journey’s Intent - Et naturligt skridt i We Travels udvikling

Mød en mand, der har udforsket Serengeti til fods

We Travels safari har fået tilført en helt ny dimension

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.