Gå til hovedindhold
House in The Wild, Masai Mara

Vi har fået et internationalt søsterselskab

Journey’s Intent - Et naturligt skridt i We Travels udvikling

Journey’s Intent er født - et nyt, internationalt rejsebureau bygget på de samme værdier som We Travel.

We Travel fortsætter uforandret. Med Journey’s Intent får vi bare et nyt ben at stå på og tilmed i fællesskab med en af Østafrikas bedste safarioperatører.

We Travel og Wayo Africa

Idéen til Journey's Intent blev født rundt om bålet i den smukke solnedgang ved Endabash-floden i Lake Manyara National Park i Tanzania. Her er himmelen større og tankerne ligeså.

Her sad vi sammen med Jean og Catherine, ejerne af Wayo Africa, og filosoferede over fremtidens rejsebranche; om hvordan man skaber de bedste rejseoplevelser og samtidig skaber mere værdi for det lokalsamfund og den natur, vi opererer i. Og om at forbrugere mange steder i verden, og i særdeleshed i USA, betaler alt for meget for deres rejser pga. dårlig rådgivning, fordyrende mellemled og en helt generel konservatisme.

Vi delte altså både værdier og visioner, men fandt samtidig også hurtigt ud af, at deres netværk og viden om Afrika og vores tilsvarende i Asien og Latinamerika ville være et ekstremt godt match og et ret solidt fundament.

Sådan kan det gå, når der er højt til himlen, men nu står vi altså her 3 år senere med Journey’s Intent - et international rejsebureau bestående af mennesker fra Danmark, Den Dominikanske Republik, England, Tanzania og Sydafrika. 

En fælles drøm om at gøre en forskel og ændre en konservativ industri

Det var altså især det amerikanske marked, der var centrum for vores refleksioner i bålets skær - et marked, der driver meget af den afrikanske safariindustri og som har et ekstremt behov for en revitalisering.

Her er rejseformen stadig baseret på en konservativ form for luksus, hvor man som passiv iagttager transporteres rundt blandt et væld af ekstreme luksus-lodges, som ingen sammenhængskraft har med det omkringliggende samfund. Og at oplevelserne dertil ikke har et reelt samspil med naturen.

Men vi har en klar holdning til, hvordan vi laver rejser. Vores DNA og værdisæt er rigtigt og skal ikke nødvendigvis stoppe ved den danske landegrænse.

Det er netop den sammenhængskraft, vi bringer til bordet. Sikrer, at du, som rejsende, bliver en aktiv del af din egen rejse. At du “mærker” destinationen, bidrager positivt, skaber varig og reel værdi for alle parter.

House in The Wild, Masai Mara

House in The Wild, Masai Mara

We Travel bliver styrket

Lad os slå fast igen, at We Travel fortsætter uforandret - men at vi nu blot står endnu stærkere.

Med Journey's Intent har vi nemlig fået et internationalt ben, der samtidig tilfører os et ekstremt stort netværk og en grad af ekspertise på det afrikanske kontinent, som de færreste kan matche. Og ikke mindst viden om at drive forretning og gøre en forskel i meget sensitive områder.

Ansvarlighed har ingen grænser

I We Travel mener vi egentlig slet ikke, at det danske marked er for småt til os. Det er langt vigtigere, at vi og vores medarbejdere trives og er glade. Og ikke mindst, at vi gør en forskel for vores kunder og samtidig bidrager positivt til de samfund og den natur, vi opererer i.

Vores ambition er med andre ord på ingen måde at skabe et kæmpestort rejsebureau. Tværtimod. 

Men vi har en klar holdning til, hvordan vi laver rejser. Vores DNA og værdisæt er rigtigt og skal ikke nødvendigvis stoppe ved den danske landegrænse.

Galapagos Safari Camp, Santa Cruz, Ecuador

Galapagos Safari Camp, Santa Cruz, Ecuador

Vi ser allerede i dag, at en stigende del af vores kunder kommer fra andre lande end Danmark. Mennesker, der tænker som os, men som har svært ved finde den ekspertise og de værdier, vi står for, i hverken det lokale eller internationale rejseudbud. Vi tror meget på at arbejde med ligesindende, passionerede mennesker - ikke blot have “kunder”.

We Travel styrkes med niche-kendskab til Afrika

De tre partnere, som vi allierer os med i Journey's Intent, tænker fuldstændigt som os.

Med Jean Du Plessis i spidsen har de været pionerer indenfor “walking safaris” i Østafrika og introduceret mobile bush-camps gennem Wayo Africa i Tanzania - en fantastisk safari-operatør, som vi allerede har arbejdet succesfuldt med gennem de seneste tre år.

Dermed får vi i We Travel detailviden ind fra ligesindede på et ekstremt højt niveau. 

Fra kollegaer, som har boet store dele af deres liv i Okavango Deltaet i Botswana, Serengeti i Tanzania og bushen i Kenya. De har arbejdet som rangers og guider på savannen, drevet lodges i nationalparker langt fra alfarvej og den vej igennem udviklet sig til eksperter  i "low impact safari”, hvor respekt for naturen og de lokale samfund går hånd i hånd med bedre oplevelser.

Misool, Raja Ampat

Misool, Raja Ampat

Ligesom os har de erfaret, at ansvarlighed er en forudsætning for at skabe de bedste og mest unikke oplevelser.

Og så er det endda folk, der er vant til at holde ferie på Madagascar og i Rwanda. Den viden kan We Travel bruge til at løfte vores egne rejser til Afrika til et endnu højere og (endnu) mere interessant niveau.

To firmaer - en fælles vision om bedre rejser

Journey's Intent er et separat firma med adresse i USA. Alt er på engelsk med seperat website og selvstændige kanaler på de sociale medier. Men rejser og kommunikation vil i et vist omfang have et overlap med We Travel - blot til et internationalt publikum.

Det gør ikke blot prisen mere attraktiv, men sikrer også, at en større del af kagen tilfalder de områder, vi opererer i, og de partnere, vi arbejder sammen med.

Som det nok er tydeligt allerede, vil det amerikanske marked være et særligt fokusområde. Vi har konstateret, at der her er brug for fornyelse, og at der er brug for en radikal anden måde at tænke og lave rejser på.

Det er ganske enkelt for dyrt at bruge et rejsebureau i USA - men, faktisk gælder det samme på adskillige andre europæiske markeder. Man betaler helt banalt mere for et dårligere produkt.

Wayo Serengeti Walking Camp

Wayo Serengeti Walking Camp

I Journey's Intent vil vi på samme måde som i We Travel skære fordyrende mellemled væk, gøre op med den klassiske struktur og arbejde direkte med vores små, lokale partnere. Det gør ikke blot prisen mere attraktiv, men sikrer også, at en større del af kagen tilfalder de områder, vi opererer i, og de partnere, vi arbejder sammen med.

Sammen om noget større

Netop nu rulles en fantastisk film ud i IMAX-teatre på det nordamerikanske kontinent, som vores partner, Jean Du Plessis, og holdet bag Journey's Intent, har været med til at skabe. En film, der viser livets gang på Serengeti-sletten i Tanzania og som smukt illustrerer de store naturoplevelser, vi står for. Og som samtidig giver en forståelse for, hvor alvorlig en sag det er at operere i nogle af denne verdens mest sensitive og biodiverse områder.

Flammerne omkring bålet i Lake Manyara, den klare stjernehimmel, en iskold Kilimanjaro-øl og og et fælles værdisæt gjorde os sikre på, at to plus to i dette tilfælde giver langt mere end fem.

Lignende indhold

“Nå, jamen laver i så kun dyre rejser?”

Hvad koster en rejse egentlig hos We Travel?

Mød en mand, der har udforsket Serengeti til fods

We Travels safari har fået tilført en helt ny dimension

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.