Gå til hovedindhold
Six Senses Laamu

Økohipt og barfodslækkert

Vilde, fede og uformelle eco-hoteller

Luksus har mistet sine stjerner og de økohippe og barfodslækre hoteller er et af de fineste eksempler herpå. I kan tjekke ind i verdens vildeste villa på Soneva eller Gili på Maldiverne - men uden guld og glimmer omkring jer.  Nærmere genbrugstræ og bare fødder. Og I kan tjekke ind på den meste simple eco-lodge i Panama og føle den ultimative forkælelse. 

De økohippe hoteller har en hel særlig plads i vores hjerter. Ikke kun fordi Jakob og Lars var med til at introducere Soneva og Six Senses på det danske marked, men på grund af den følelse og det aftryk de sætter, når man har været på de kanter.

No News, no Shoes

Det er her vi smider skoene, sænker skuldrene og lader hverdagen blive derhjemme. Det er faktisk lige præcis hvad Sonu og Soneva-hotellerne var pionerer for, da de startede med deres "No News, No Shoes"-poser, som man fik udleveret ved ankomst til deres resorts - og stadig gør. Ingen sko, ingen forstyrrelser fra omverdenen - her skal I fordybe jer i destinationen og oplevelsen i stedet. 

I mens kan I finde ro i, at disse økohippe resorts arbejder målrettet, dedikeret og passioneret for ansvarlighed og bæredygtighed. I alt fra konstruktion til drift, såvel som inddragelse af lokalsamfundet. Det vilde og det lokale kan nemlig sagtens gå hånd i hånd. Se bare på Nihi Sumba, som er et foregangsbillede alle burde kende til.

Det smukke i det simple

Men barfodslækkert kan også være at skrælle alt overflødigt væk og nyde det simple liv. At vågne til lyden af bølgerne under jeres bungalow på pæle, og at gå barfodet i solnedgangen. Der hvor sandet er så fint og blødt, og I ikke kan undgå at mærke efter. Og hvor de ansatte har store hjerter, og oplevelsen betyder noget fra andre end jer selv.

Se det er, hvad vi mener med økohipt og barfodslækkert. Fra det simple til det overdådige - det finder I herunder, og er det svært at vælge, så hjælper vi jer gerne. Vi er kun et kald eller en mail væk, og vi har været der selv.

Ps - du kan læse mere om hvorfor luksus har mistet sine stjerne - og hvorfor vi giver hjerter til vores hoteller - her.