Gå til hovedindhold
Bahia, Brasilien

Bahias smukke strande

Fra 23.000 kr., børn fra 16.000 kr.

Rejsen er for jer, der elsker strand og vand, men som ikke vil leje strandstole og ligge i rækker under parasoler. Vi tager jer med til ubegribeligt smukke, afsidesliggende strande uden fest og farver, men med tid til at nyde naturen og vandet. Alt foregår over land - her er ingen indenrigsfly. Og tag bare børnene med - det har vi selv haft.

Og så er der maden i Bahia... en rejse værd i sig selv. En fusion mellem Brasilien og Afrika. Nok ikke tilfældigt for provins-hovedstaden, Salvador, er det bankende hjerte for det afro-brasilianske community. Og vi er vilde med det - med rytmerne i gaderne, de krydrede og sydende madgryder, de farverige husfacader og den afslappede stemning.

Noget af det du kan se frem til:

 • Strand-hop med magisk natur og laidback stemning, i et familievenligt tempo.
 • Byliv, afro-rytmer og ekseptionelt køkken i provinshovedstaden, Salvador.
 • Boipeba, hvor I kan gå på en lang hvid sandstrand uden at møde andre mennesker. 
 • Maraú-halvøen med 42 km strande, skildpaddeprojekt og magisk natur.
 • Kun 13 timers flyvning fra Danmark.

Salvador - blot 13 timer fra Danmark

Her er farve i bybilledet, festival-stemning og afro-rytmer i højtalerne og et køkken så smagfuldt, at det er er en rejse værd i sig selv. Byen har tidligere været Portugals kolonihovedstad, og nu danner kystbyen ramme om en afslappet stemning. Kun 13 timers rejse fra Danmark. Her starter rejsen - velkommen til Bahia!

Boipeba - Øen, der er for smuk og uberørt til at være sand

Boipepa er én af 26 øer i Tinharé øgruppen i den sydlige del af Bahia- og så er det øen, man ikke tror findes! Her kan I gå på en lang hvid sandstrand uden at møde andre mennesker. Her er det naturen, der hersker og den langsomme stemning. 

Maraú-halvøen - langstragte sandstrande og palmer så langt øjet rækker

42 km strande - intet mindre man gøre det. Og så er halvøen palmebeklædt og gemt heri ligger ferskvandssøen Lagoa do Cassange, hvor I kan bade, kajakke og stå på paddleboard. Taipu de Fora en 7 km lang sandstrand, er en af de mest besøgte strande på halvøen pga. de naturlige pools og gode muligheder for snorkling og dykning. Af samme grund er stranden godt besøgt. I skal til gengæld bo på det charmernede Pousada Lagoa do Cassange (med ferskvandsssøen i baghaven), som siden 1999 har været ejet af den samme familie, Janaína, Flavio og deres 5 børn.

Itacaré

Sidste stop og turens mest livlige. Men det er måske også okay med lidt charmerende bystemning og -liv efter ro i naturen. Og så er Itacaré stadig slow og charmerende; langt fra store hotelkæder. Der er masser at lave i området fra rafting til kakaofarm; hvis I altså ikke bare vil tulle rundt i Itacarés farverige, små gader.

Kort program

Rejsen kunne fx se således ud, men som med alt andet sætter vi allerhelst rejsen sammen præcis til jer. Det kan være kortere eller længere, bedre eller billigere, i modsat rækkefølge, eller hvad vi nu i fællesskab kan finde på.

Dag 1: Afrejse fra Danmark,

via Amsterdam, Paris eller Lissabon. Ankomst til Salvador sidst på dagen. I bliver hentet og kørt til jeres lille Pousada som ligger i hjertet af Salvador.

Dag 2: Salvador

I har dagen til at udforske Salvador enten på egen hånd eller med vores hjælp.

Dag 3: Fra Salvador til Boipeba

I bliver hentet og kørt ned til havnen, hvor I tager en færge en halv times tid. Herfra kører I ned til Valenca og sejler over til Boipeba. Her har I 4 nætter på det lille Pousada Manguiera.

Dag 4-6: Boipeba - natur- og strandparadis

I har dagene på Boipeba til at udforske de mange strande, tage på en gåtur i mangroven, sejle ud på snokeltur og nyde de naturlige pools der dannes, når tidevandet skifter.

Dag 7: Fra Boipeba til Maraú

I rejser fra Boipeba til Maraú - først med en lille båd i 15 min til Torrinhas og herefter en time i bil til Camamu, hvorefter I sejler til Barra Grande 30 minuter og til sidst en halv time i bil. I har 4 nætter på Pousada Lagoa do Cassange.

Dag 8-10 Maraú-halvøen - med de mange kilometer (øde) strande

Selvom I er midt i naturen er her godt med mulighed for aktiviteter. I jeres baghave har I ferskvandssøen Lagoa do Cassange, hvor I kan tage på kajaktur og længere væk findes snorkling og dykning.

Dag 11: Til Itacaré 

I bliver hentet og kørt 1,5 time til Barracuda botique hotel i Itacaré, hvor I har 4 nætter som afslutning på rejsen, her er der lidt mere liv og lidt mere end by end på de andre steder.

Dag 12-14 Itacaré

Der er liv i byen, men på den laidback måde. Og så er der godt med mulighed for at lave noget - faktisk nok til en hel uge og noget til enhvert tempo, store og små. Hvis I altså kan løsrive jer fra pool og byliv.

Dag 15: Retur til Danmark

I bliver kørt til lufthavnen i Ilheus og flyver enten via Salvador eller Sao Paulo retur til Danmark. I kan evt overveje at tage en nat i Salvador inden I rejser hjem, så er turen kortere.

Dag 16: ankomst til Danmark

Vejledende priser:

 • Voksne: kr. 23.000 - 25.000
 • Børn (2-11 år): kr. 16.000-18.000

Obs! Priserne er pr. person. Den nøjagtige pris afhænger af prisen på flybilletterne, når I bestiller. Vi gør det naturligvis altid billigst og bedst muligt. Der kan forekomme tillæg henover ferieperioder og højtider.

Rejsen inkluderer:

 • Fly Danmark-Salvador t/r
 • 2 nætter på hotel i Salvador inkl. morgenmad
 • 4 nætter på Pousada do Manguiera, Boipeba inkl. morgenmad
 • 4 nætter på Pousada Lagoa do Cassange, Marau, inkl. morgenmad
 • 4 nætter på Barracuda Boutique Hotel, Itacaré, inkl. morgenmad
 • Transfer som nævnt i programmet.

Lignende indhold

Sommerferie i Peru for den aktive familie

17 dage fra kr. 36.000, børn fra kr. 32.000

Kompromisløst sommereventyr i Colombia

22 dage fra kr. 29.000, børn fra kr. 22.000

Familierejse til Peru med Amazonas, lamaer og inkakultur

14 dage - kontakt os for pris og detaljer

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


 • Unikt og ansvarligt

  Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

 • Smil og ekspertise

  Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

 • Attraktive priser

  Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.