Gå til hovedindhold

Hoteller

Kichaka Expeditions er tæt på at være den ultimate safari-oplevelse i Afrika. I et isoleret hjørne af vilde Ruaha National Park tager Moli og Noelle i mod med åbne hjerter og ekspertise på allerhøjeste niveau. Det er vildt og utæmmet og langt fra parkens få andre camps.

Bølgende grønne bjerge, dybe dale og sprudlende vandfald udgør den smukke scene for en af Brasiliens mest unikke oplevelser. At kalde det et hotel vil være en fornærmelse - for her er din seng blot et lille hjørne af en meget større helhed.

UXUA er bohemeatmosfære og tilbagelænet badeferie på bedste brasiliansk vis. Det er så gennemført antihotel-agtigt. Der er hjerte og passion i alt fra indretning til mad og service.

Lad os slå det fast med det samme. BABA Ecolodge er ikke et hotel i normal forstand. Vi kalder det et anti-hotel. 27 forskellige klassiske thailandske villaer i træ,  omgivet af jungle og palmer på en af Thailands mindst besøgte øer nær grænsen til Burma.

Fly og 10 nt fra kr. 12.000, børn fra kr.8.000

Elephant Watch Hut er et simpelt sted, men måske en af de største oplevelser i Sri Lanka.

Al Natural Resort, Bocas del Toro (Panama)

180 graders havudsigt, 100% ro og 8 familievenlige villaer

Det smukke husrev ligger nedenfor de traditionelle bungalow på stylter. Regnskoven rager op over baghaven som en irgrøn kappe.

Der er ingen vej og ingen telefonlinje til det lille, bæredygtige hotel i den uspolerede bugt, Golfo Dulce. Der er bare ægte natur, rustikke familiebungalows og god mad. Det er følelsen af at være med Indiana Jones på ferie - og i trygge hænder.

Opskriften på et hotel, man straks kommer til at holde af, er enkel: Skab den stemning, som vi selv har ledt efter på alle vores rejser. Sådan begyndte Berni og Nhi, der er værtsparret på dette charmerende, lille hotel med bare seks værelser i udkanten af San Jose.

Slå livsnydelsen til og uret fra på dette lille strandresort, hvor omgivelserne er lige dele turkisklart vand og jungle - og hvor jeres besøg gør godt i den lokale landsby I bestemmer selv, om I vil slænge jer i hængekøjer spændt ud over det klare, caribiske hav, vugge i det stor

Ben og Bich, der er de sympatiske ejere af Phong Nha Farmstay, var blandt de først til at åbne området, der i dag bedst er kendt under navnet på den nærliggende nationalpark Phong Nha Ke Bang,  op for turister tilbage i 2010. Stedet er den landsby, Bich voksede op i.