Gå til hovedindhold

Antihoteller | Hoteller

Midt på en afsidesliggende caribisk strand ligger en lille, lokal fiskerlandsby og i udkanten af denne finder du Dos Aguas Lodges. En charmerende perle, som er skabt med stor omtanke for, og kærlighed til, den lokale natur og kultur.

Maringi Sumba - by Sumba Hospitality Foundation, Sumba

Det lille eco-resort med det meget store hjerte

Maringi er født med et formål. Helt overordnet for at skabe håb for Sumba og uddanne unge til en bedre fremtid. Men mere lavpraktisk for at skabe rammerne for at hotel-studerende kan øve sig I at give jer verdens bedste oplevelse. Det er ikke bare et hotel, det er et “happy place

Cannuá Eco Lodge, Marinilla

Et af Colombias mest ekstraordinære ecolodges

Midt i de colombianske bjerge ligger et ekstraordinært eco lodge, som emmer af luksus, hjerte og lokal ansvarlighed.

Casa Barichara Boutique, Barichara

Charme og kolonitidsstemning i en lille bjerglandsby

Historien om Casa Barichara Boutique er historien om et lille, familiedrevet hotel med en stærk lokal profil. Det er den perfekte base for jer, som gerne vil tæt på den lokale kultur, vandre i smukke bjerge eller prøve kræfter med alverdens actionsport.

Reserva Natural Sanguaré, Den Caribiske Kyst

Dedikeret økoidyl midt i mangroven med egen badestrand

Langt fra alfarvej ved den caribiske kyst, gemt væk mellem mangrove, palmetræer og strand, ligger Reserva Natural Sanguaré. Et lille sted, der er blevet forvandlet fra en kvægfarm til et ansvarligt paradis med fokus på bevarelse af de naturlige økosystemer.

Farallones Eco Glamping, Villa de Leyva

Unik familieejet ecolodge med spektakulær bjergudsigt

Forstil jer, at bo i en lille isoleret hytte med hængekøje, pejs og store vinduespartier med udsigt til Colombias majestætiske bjerge.  Ro og natur er nøgleordene på Farallones Eco Glamping. 

Hotel La Finca Buritaca, Tayrona Santa Marta

Familievenlig bondegårdsferie med jungle og caribisk strand

Tænk bondegårdsferie med kaniner, heste og lamaer, og tænk eksotiske palmer, kilometervis af sandstrande og solopgange over det caribiske hav. Så har du essencen af La Finca Buritaca, som ligger tæt ved den ikoniske Tayrona Nationalpark.

Casa Legado er et "one-in-a-million" sted, og kan bedst beskrives som en fusion af det bedste fra et privat hjem og et boutique hotel. Et sted, hvor man føler sig hjemme.

Cha Shale er et lille, familieejet strandlodge på en nærmest øde strand. Et perfekt sted til en god omgang chill-out, hvor uprætentiøs atmosfære, lunt værtsskab og god mad af ferske råvarer er meget vigtigere end alskens moderne faciliteter.

La Cabaña Eco Hotel byder på bondegårdsstemning og en ægte familiær atmosfære, som går hånd i hånd med den smukke beliggenhed midt i kafferegionens storslåede natur.