Gå til hovedindhold
Farallones Eco Glamping, Villa de Leyva, Colombia

Farallones Eco Glamping, Villa de Leyva

Unik familieejet ecolodge med spektakulær bjergudsigt

Forstil jer, at bo i  en lille hytte med hængekøje, pejs og store vinduespartier med udsigt til Colombias majestætiske bjerge. Læg dertil,  at I fra den private terrasse kan høre vandfaldets brusen, samt at lodgen ligger isoleret og kun består af i alt fire hytter. Ro og natur er nøgleordene på Farallones Eco Glamping. 

En familieejet perle

I et isoleret område en halv times kørsel ad en bumlet grusvej fra Villa de Leyva finder I Farallones Eco Glamping. Det ser ikke ud af meget, når I ankommer til den lille gård, som faktisk er et privat hjem. Her bor det søskendepar, som under coronapandemien startede Farallones Eco Lodge. 

Som bekendt skal man ikke skue hunden på hårene, og efter en fem minutters gåtur af små stier, åbenbarer de fire små hytter sig på bjergskråningen med en imponerende smuk udsigt.

Farallones Eco Glamping, Villa de Leyva, Colombia

Farallones Eco Glamping, Villa de Leyva, Colombia

Kunsten at kunne nyde stilheden

Hytterne er ikke store, men de er indrettet flot og hyggeligt, og der er plads til både par og familier. Alle hytterne har et badeværelse, et tekøkken og en lille pejs, foruden sengepladser hvorfra I direkte udsigt til smuk natur. 

Det ligner i virkeligheden små sommerhuse med kæmpe vinduespartier, så I er sikre på, at få hele udsigten med. På terrassen er der hægekøjer, hvor I kan slappe af i solen og nyde lyden af fuglekvidder og det brusende vandfald, som  kun ligger fem minutters gang fra jeres hoveddør.

Hytterne ligger godt spredt, så der er masser af privatliv, hvilket er godt, for der er ingen gardiner til at trække for de store vinduespartier.

Farallones Eco Glamping, Villa de Leyva, Colombia

Farallones Eco Glamping, Villa de Leyva, Colombia

Følelsen af at bo hos en lokal familie

I foråret 2023 har søskendeparret netop lagt sidste hånd på et lille fællesområde, hvor man kan spise sine måltider, drikke drinks fra baren, se tv eller bare tale med hinanden og de andre gæster. Det ligger i forlængelse af deres private hjem og giver næsten følelsen af, at bo i et privat home stay.

Morgenmad er inkluderet i prisen og kan serveres i hytterne, mens de resterende måltider er på forudgående bestilling.

Følelsen af at bo i et privat hjem bliver forstærket af det manglende menukort, man hører fra dag til dag hvad der er på menuen.  Skal I på dagstur, laver de også meget gerne en lille picnickurv til jer.

Farallones Eco Glamping, Villa de Leyva, Colombia

Farallones Eco Glamping, Villa de Leyva, Colombia

Oplevelser for alle temperamenter

Under fem minutters gang fra hytterne ligger et smukt lille vandfald, som I kan bade i, og personalet kan hjælpe med at arrangere rideture langs vandfaldet og vandretur i terrænet.

Der er kun 30 minutters kørsel til Villa de Leyva, som er en af Colombias fineste byer med hvidkalkede huse og brostensbelagte gader, og her kan I sagtens tilbringe en eftermiddag og aften med at slentre rundt. Der er masser af atmosfære, små butikker, gode restauranter og blandt andet et populært chokolademuseum. Eller nyd blot en frisk colombiansk kaffe mens i iagttager livet i byen.

Villa de Leyva, Colombia

Villa de Leyva, Colombia

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.