Gå til hovedindhold
Manyara Green Camp, Lake Manyara National Park

Wayo Green Camp, Lake Manyara National Park

Vidunderlig bush-camp med med den smukkeste beliggenhed

Bag vildnis og vandfald, dybt inde i Lake Manyara Nationalparken, hvor der sjældent kommer andre turister, ligger Manyara Green Camp.

Det er hverken størrelsen eller faciliteterne, der gør Manyara Green Camp til noget helt særligt. Tværtimod. I stedet er det den tilgængelige beliggenhed, de varierede oplevelser, et fantastisk og fleksibelt personale og muligheden for at se flokke af elefanter og bøfler vandre forbi teltåbningen.

Derfor er vi vilde med Wayo Manyara Green Camp

 • Den isolerede beliggenhed er virkelig enestående - ud til flodleje og vandfald.
 • De lækre telte er overraskende godt integreret i naturen.
 • Personale og guider er fantastiske og på et virkeligt højt niveau.
 • Den bæredygtige tilgang og intime stemning passer perfekt til os.
 • Bare tæer i sandet, sundowners omkring lejrbålet og middage under åben himmel.

8 safaritelte lige midt i civilisationens vugge

Turen herind er slet ikke lang og kedelig. Der er hele tiden noget at kigge på…og stoppe op for at kigge nærmere på….og forevige gennem kameralinsen. Med alle de stop kan turen tage lidt længere tid, men ellers er idéen faktisk, at man efter kun et par timers kørsel, kan læne sig tilbage i en safaristol og med en tropisk drink i hånden foran sit safaritelt og nyde udsigten.

Her er kun 8 kvadratiske safaritelte. Smagfuldt indrettet og med teltåbningen vendt mod floddelta og dyreliv og vandfald. 2 af teltene kan forbindes, så familier på helt op til 6 personer kan bo sammen. Alle telte har ejet badeværelse, der på ægte safarimanér er under åben himmel og med komposttoilet og bucket-shower. Elegant og lækkert indrettet.

4 millioner år gammel swimmingpool

Her er ingen andre mennesker at se, og man får hurtigt sådan en slags ejerfølelse over stedet. En det-her-er-vores-sted-følelse! Og det hele er faktisk jeres!

Her er ingen menneskeskabt swimmingpool, til gengæld strømmer det 4 millioner år gamle krystalklare Endabash-vandfald ned fra toppen af de omkransende quartzbjerge og danner en herlig lille naturlig strandpool. Der er bare noget storslået og unikt over at sidde og plaske rundt, når både naturen, historien og autenticiteten går op i en højere enhed.

Med jeep, i kano, i toppen af træerne og ikke mindst til fods

Og så er meningen, at I bare skal kaste jer ombord i alle de mange aktiviteter. I befinder jer i ét af de mest spektakulære naturområder i verden, og netop en natur som denne, skaber bro mellem generationer.

I skal selvfølgelig på ægte jeep-safari. Faktisk alle dem I har lyst til. Og ligeså lange eller ligeså korte, som I ønsker… alene…kun jeres familie og ikke sammen med andre. Det er en privat safari-tur – alle aktiviteter skræddersyer vi efter jeres behov, ønsker og alder.

Men jeep-safari er kun en måde at opleve dyrene på. Faktisk er noget af det unikke ved Manyara Green Camp muligheden for at opleve dyrelivet på andre måder.

Campen er ejet og drevet af Jean, en pioner indenfor Tanzanias safariindustri og inkarneret miljøforkæmper og dyreelsker. Hans mission er at få folk ud af bilerne for virkelig at opleve dyrene. Ikke bare se dem, men mærke, dufte og høre dem - helt tæt på. Og det gælder i særdeleshed børn, der hurtigt bliver trætte af at sidde i en safaribil i timevis.

Etbende flamingoer, næbede pelikaner og drikkende giraffer i spagat opleves nemlig bedst, når man kommer helt tæt på, og det er nu en gang på en safari til fods langs smukke Lake Manyara. Eller måske endnu bedre fra en kano. Ligesom en tur på hængebroer mellem trætoppe måske nok er verdens bedste måde at komme helt tæt på fugle, aber og måske endda se en gruppe elefanter bryde gennem underskoven langt nede.

Elefant-kolonner i måneskin

Når solen går ned og bliver erstattet af stjerneklar himmel, skifter også lyd, form og stemning. En tur gennem savannen, når bl.a. løver og leoparder er mest aktive, er en hel speciel oplevelse, som i øvrigt kun er muligt meget få steder i Tanzanias nationalparker.

Middagen foregår med stjernenehimlen, månen og bålet som eneste lyskilder. I sidder ved langborde, mens personalet griller, som om de aldrig havde gjort andet. Selv specielle børnemenuer kan de trylle frem. Stemningen er helt rigtig – der mangler kun én ting. Og netop som ordene er blevet sagt, sker det næsten som ved et trylleslag. Kolonner af elefanter og andre dyr, trasker forbi - kun få meter fra jer. Sådan var det i hvert fald, da vi var forbi. Men i følge Jean er det helt normalt, og særligt i sommerhalvåret, hvor manglen på vand får elefanterne til at søge mod Endabash-vandfaldet

Lærer den kommende generation at passe på naturen

Hvorfor Green Camp? I al sin enkelthed, så er det fordi, det er naturen, det handler om – på alle leder og kanter. Både naturen lige udenfor teltåbningen, og naturen vi skal overlade til den kommende generation.

Derfor er campen 100% fri for engangsplastik og drevet udelukkende på solenergi. Men endnu bedre så arbejder Jean og Wayo Green Camps sammen med lokale skoler og et nærliggende børnehjem om at lære at passe på det dyrebareste, vi har.

Beliggenhed

Manyara Green Camp ligger som en af blot to camps inde i selve Lake Manyara National Park. Og tilmed langt fra den normale turistrute langs søbredden. 

Det er blot 2 timers kørsel fra lufthavnene i Kilimanjaro og Arusha, og dermed en ideel løsning for jer, der ikke vil bruge dagevis i bil eller penge på at flyve, men som stadig vil have den ægte vare. 

Der svært at finde andre safari camps, der er så tilgængelige, og samtidig byder på så unikke og varierede oplevelser. 

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


 • Unikt og ansvarligt

  Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

 • Smil og ekspertise

  Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

 • Attraktive priser

  Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.