Gå til hovedindhold

Nomad's Lamai Serengeti

Barfodsluksus på savannen - fra et af Serengetis bedste og mest dramatiske safari lodges

Nomad pionerede safari i det aller nordligste Serengeti for over 20 år siden. Derfor kunne de vælge den suverænt bedste beliggenhed på en smuk, lille kopje med den mest dramatiske og storslåede udsigt over den endeløse slette. 

Derfor er vi vilde med Lamai Serengeti

 • Uhøjtideligt og familievenligt og alligevel i en klasse for sig
 • Magisk beliggenhed med en udsigt, der ikke fås meget bedre
 • Suveræn safari med guider i særklasse
 • Bygget og drevet med dyb respekt for naturen og dyrelivet
 • Nomads seriøse arbejde med social ansvarlighed

Verdensklasse med den bedste beliggenhed

Lamai Serengeti er et af de steder, hvor man ganske enkelt bliver forført. Af den dramatiske beliggenhed, det skønne personale og guider i verdensklasse. Og af det intelligente design, der på den ene side er lyst, lækkert og luksuriøst, men samtidig underspillet og med en dyb respekt for omgivelserne. Faktisk er det svært at få øje på lodgen, før man er der, for det blender næsten 100% ind i naturen.

Man har faktisk ret meget lyst til bare at blive hængende hjemme i lodgen. Nyde udsigten, poolen, maden og atmosfæren. Bl.a derfor er det også velegnet til familier, der vil variere safari med pooltid. Og det er nemt på Lamai, for dyrene er lige foran døren. 

Omringet af dyreliv

Året rundt er Løver, geparder, leoparder, hyæner, giraffer og elefanter fast bestandel af kopjens periferi. Og blot en kort køretur væk kan man opleve krokodiller og flodheste dase i solen i Mara-flodens grumsede vand. 

Højsæsonen for besøgende går fra juli til oktober, når flere millioner gnuer og zebraer er i området på deres årlige migration rundt på Serengeti og Masai Mara. Det er et spektakulært syn, men oplevelsen af alle de andre dyr er næsten bedre fra december til marts, hvor man har det hele for sig selv. 

Lamai Private og Mkombe's House

Lamai Serengeti består udover de 8 hytter i hoved-campen også af to helt private afdelinger, Lamai Private og Mkombe's House. De ligger begge helt seperat og har eget personale, egen pool og eget køkken.

Lamai Private har 4 værelser og er en suveræn mulighed for en lille gruppe eller en stor familie. Minimum alder her er 5 år.

Mkombe's House er decideret designet til familier med mindre børn (her er ingen aldersbegrænsning). Her er bl.a. to pools, særligt indrettede værelser og mere sikkerhed. Mkombe's House har snildt plads til 4 voksne og 6 børn.

Om Nomad

Nomad opererer 10 lodges i Tanzania, de fleste i mere afsidesbeliggende områder. De har ikke blot nogle af de bedste camps og lodges i landet, de ligger også bedre og deres guider er second-to-none. Selv i mere populære områder som Tarangire og Ngorongoro har de formået at finde placeringer med få andre turister i nærheden.

Fremfor alt har Nomad tænkt bæredygtighed ind i alt fra begyndelsen for over 20 år siden. Allervigtigst er deres tilgang til ansatte og lokalsamfund. 

De ansatte bliver trænet, uddannet og behandlet så godt, at de aldrig søger væk. Det afspejler sig selvfølgelig i gæsteoplevelsen. Men det betyder også, at de udvikler sig til et niveau, hvor de kan varetage ledende funktioner. Som nogle af de få på dette niveau er næsten alle camp managers hos Nomad derfor lokale. 

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


 • Unikt og ansvarligt

  Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

 • Smil og ekspertise

  Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

 • Attraktive priser

  Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.