Gå til hovedindhold

Vi har investeret på den lange bane

Overskuddet fra rejser med omtanke går til en omtanke for fremtiden

We Travels første år har givet afkast, og derfor har vi doneret til fremtiden. Så nu har vi skabt rejser med omtanke, der har en 360 graders vinkel. Og vi kan følge vores donations vej til en bedre verden.

We Travel er født med en ansvarlig tilgang til ferierejser, og det betyder også at investere i fremtiden. Så det er en stor glæde for os, at vores første leveår har givet et overskud, vi bl.a. kan investere i et globalt initiativ, som driver bæredygtigheden frem. Vi har investeret i The Long Run – på den lange bane. 

The Long Run er en af verdens førende organisationer, når det kommer til arbejdet med at forbinde turisme med omtanke. Det er et verdensomspændende netværk, der er pionerer inden for autentiske og ansvarlige rejser.

- The Long Run er det ansvarlige netværk for turistindustrien, hvor du kan følge udviklingen i tal, billeder og levende beretninger. Det giver os i We Travel en følelse af, at vores donation ender med at skabe bæredygtig udvikling i turismens navn. Og det er den vej, vi tror på – både for vores kunder og for fremtidens skyld.

Østafrikas bedst bevarede koralrev

Et af medlemmerne i The Long Run er også en del af tilbuddet til We Travels kunder: Chumbe Island, lige syd for Zanzibar, ud for Tanzanias kyst. Her er syv fantastiske bungalows opført i rene naturmaterialer på en skovklædt, grøn ø, der er omgivet af koraller og op mod 400 arter af farvestrålende fisk. Og efter en langsigtet indsats er koralrevet omkring Chumbe Island i dag anerkendt som det bedst beskyttede koralrev på lavt vand i hele Østafrika. Chumbe Island har formået at integrere turismen med naturbeskyttelse og ansvar over for de lokale fællesskaber, som befinder sig i området. 

- Alle indtægterne fra gæsterne på Chumbe går til driften af marinparken og til at uddanne fiskere og skoleelever i bæredygtighed. De ansatte kommer helt overvejende fra de landsbyer på Zanzibar, der ligger tættest på. De fleste har ingen uddannelse, men er blevet oplært og trænet på Chumbe.Det er et skoleeksempel på, hvordan turisme kan være en medspiller – ikke modspiller – i forhold til den lokale kultur, natur og folk. 

Og Chumbe Island er ikke det eneste medlem af The Long Run, som vi i We Travel arbejder sammen med. Allerede i det første leveår har vi etableret samarbejde med nogle af de mest visionære hoteller, der samtidig sætter barren for bæredygtig indsats højere end de fleste. For eksempel det enestående dykkerparadis Misool i det østligste Indonesien og det familievenlige gemmested nær Ækvator, Nikoi ud for Singapore.

- Det er hoteller, som byder på verdensklasseoplevelser, fordi de har tænkt sig om fra begyndelsen. Her er påvirkningen af miljø, kultur og mennesker tænkt ind i et hotelkoncept, der inkluderer og restaurerer i stedet for at ekskludere og forbruge. Det er eksklusive tilbud til We Travels kunder, som vi er stolte af at kunne præsentere og repræsentere i Danmark.

Misool, Raja Ampat

Sådan donerer vi

I We Travel vedtog vi allerede fra begyndelsen, at 10% af vores overskud skulle gå til noget godt. Ideelt vil vi gerne investere i noget, vi selv er en del af. Det har vi sådan set allerede gjort, nemlig i Regnbuesamfundet på Lombok, hvor flere af vores kunder allerede har været forbi.

Men i takt med at diskussionen om turismens positive og negative konsekvenser er vokset, har vi valgt at give de 10% til en velgørende organisation, som arbejder globalt. Heldigvis kan vi også være en del af organisationen, hvor vi udveksler erfaringer, deler gode idéer, som virker, og fostrer nye vinkler på ansvarlig turisme. Sidst, men ikke mindst, har vi i The Long Run fået adgang til nogle oplevelser, som er idealistiske og fantastiske på samme tid. Det er svært ikke at blive forført af disse bæredygtige initiativer - derfor kan vi også tilbyde nogle eventyr til vores kunder, som er unikke i ordets forstand.

For regnskabsåret 2018 har We Travel doneret 25.000 DKK til The Long Run.

Til gavn for fremtiden

The Long Run blev skabt i 2009 af Zeitz Foundation, som den succesrige, tidligere CEO for PUMA, Jochen Zeitz, står bag. I 2015 fik The Long Run status af uafhængig non-profit organisation. Siden er organisationen vokset yderligere, og anses i dag for at være en af verdens største medlemsorganisationer med bæredygtige løsninger for natur-, kultur- og communityturisme. 

- Fællesskabet i The Long Run er globalt i omfang, og det vokser støt. Medlemmerne viser gang på gang, at overskud kan gå hånd i hånd med økosystemer og samfund, der udvikler sig bæredygtigt og positivt. Det er et netværk præget af transparens, af ildsjælekraft og passionen for den positive turisme.

Målet er at opretholde en sund og produktiv planet for eftertiden. Ambitionen er i første omgang at bevare otte millioner hektar biodiversitet og forbedre livet for to millioner mennesker inden 2020.

Lignende indhold

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.