Gå til hovedindhold

Hoteller i Kenya

Cha Shale er et lille, familieejet strandlodge på en nærmest øde strand. Et perfekt sted til en god omgang chill-out, hvor uprætentiøs atmosfære, lunt værtsskab og god mad af ferske råvarer er meget vigtigere end alskens moderne faciliteter.

House in The Wild, Masai Mara

Familiesafari fra vildt guesthouse midt i bushen

Ved Mara-flodens bred i det sydvestlige Kenya udlever familien Wood deres drøm. At bo midt i den vilde og spektakulære afrikanske bush og samtidig være med til at gøre en positiv forskel - for naturen, for dyrelivet og for lokalsamfundet. Tag med til et vildt og unikt sted.

Karisia Walking Safari & Tumaren Camp, Laikipia

Oplev et enestående safarieventyr til fods i det smukke Nordkenya

Tag med på et sansefuld og aktivt eventyr i Laikipia og Samburu i det nordlige Kenya. Der venter vild bush og smukke bjerge til fods, mens skønne Samburu-guider viser vejen og deres kameler bærer bagagen.

Saruni Rhino åbnede i februar 2017 som eneste camp i det enorme Sera Conservancy i Samburu i det nordlige Kenya. Her midt ude i vildnisset kan man som eneste sted på kloden tracke det udrydningstruede sorte næstehorn til fods. Her er blot 3 hytter, såkaldte bandas.

Saruni Samburu er ikke blot et af de mest spektakulære lodges i Kenya. Det er funderet på beskyttelse og genopretning af natur og drevet i fællessab med det lokale Samburusamfund.

Få steder i Kenya kan matche Eagle View, når I lægger pris, beliggenhed, safari-kvalitet og bæredygtighed sammen. Det er sådan et sted, hvor jeres besøg gør den største forskel for de lokale maasai-samfund, for dyrelivet og for genopretning af naturen.

Leopard Hill ligger i en fredelig del af det private Nabaisho Conservancy. Det er den nyeste og bedste camp fra Basecamp Explorer, der har pioneret bæredygtig safari i Masai Mara gennem de seneste 20 år.

El Karama Lodge er en kærlighedshistorie, der foregår i det nordlige Kenyas uspolerede bush. Ejet og drevet af Murray og Sophie og deres 2 børn med et hjerte, der banker for den vilde og utæmmede natur, lokalsamfundet og mødet med deres gæster.

Cottar's 1920 Camp, Masai Mara

Sublim safari - fra en vintage-camp i særklasse

Hvad kan de bedste guider, unik beliggenhed, 100-års erfaring, nostalgisk indretning og et kompromisløst fokus på bæredygtighed i alle dets afskygninger gøre for en safari-oplevelse? Alt, hvis du spørger os.

Segera Retreat er et af de vildeste og mest unikke safari lodges i Afrika. Ejet af filantropen Jochen Zeitz, der ikke blot har skabt et lodge på højeste niveau i et af de smukkeste vildtområder i Kenya.