Gå til hovedindhold
House in The Wild, Masai Mara

House in The Wild, Masai Mara

Familiesafari fra vildt guesthouse midt i bushen

Ved Mara-flodens bred i det sydvestlige Kenya udlever familien Wood deres drøm. At bo midt i den vilde og spektakulære afrikanske bush og samtidig være med til at gøre en positiv forskel - for naturen, for dyrelivet og for lokalsamfundet. Tag med til et vildt og unikt sted.

Safari - langt fra alfarvej

I selve nationalparken Masai Mara har safaribilerne det med at udmanøvrere dyrene i antal. Til tider lidt sørgeligt, og det kan være lidt af et antiklimaks at være 20 biler om en enkelt løve.

Det er ikke tilfældet i de private reservater, også kaldet conservancies, der omkranser selve nationalparken. Derfor tilbyder de også bedre, vildere og fremfor alt mere bæredygtige safarioplevelser.

At have alt dette helt for sig selv, uden horder af andre safaribiler i hælene, gør oplevelsen til noget helt særligt på House in The Wild. Safari handler ikke bare om at se vilde dyr - følelsen af at være langt fra alfarvej og alene i Afrikas stortslåede natur er mindst ligeså vigtig. På House in The Wild får man begge dele.

Derfor er vi vilde med House in The Wild:

 • Det ligger i et privat reservat, så man har safarioplevelsen for sig selv
 • Hytterne, området, poolen og de forskelligartede oplevelser gør det ideelt til familier og generationsrejser.
 • Stemningen og værtsskabet går lige i hjertet og løfter oplevelsen op på et højere plan.
 • Game drives med løver, leoparder, elefanter, flodheste og meget mere
 • Lejrbål ved flodbredden eller på kileleoni hill, landsbybesøg, afslapning ved poolen

Et luksuriøst guesthouse midt i bushen

House in The Wild er både ejet og drevet af familien Wood. Jorden leaser de fra de 50 maasai-familier, der også får en fast indtægt gennem de conservancy fees, som alle besøgende betaler.

Men samarbejdet strækker sig meget længere end det. 90% af de ansatte kommer fra nærområdet, man har åbnet skoler, og man arbejder i fællesskab med at skabe de bedste betingelser naturen og dyrelivet.

Bæredygtighed går altså langt ud over driften af selve lodgen. Det er hele det over 2400 hektar store conservancy og lokalsamfundet, det handler om. Og det gør oplevelsen virkelig stærk, for personalet bor lige om hjørnet og er ligeså stolte som værtsfamilien, og samtidig vokser naturen i stedet for at forsvinde.

Safari handler ikke bare om at se vilde dyr - følelsen af at være langt fra alfarvej og alene i Afrikas stortslåede natur er mindst ligeså vigtig. På House in The Wild får man begge dele.

Den varme og stolthed giver House in The Wild en helt særlig familiær atmosfære. Det er mere personligt og ukonventionelt end klassiske safari-lodges. Derfor kan man næste bedre beskrive det som et luksuriøst guesthouse end et lodge. Man kunne næsten kalde det et super lækkert homestay, for familien bor blot 5 minutter væk.

Man kan snildt bruge en uge her

Mangfoldigheden af oplevelser, den smukke beliggenhed og ikke mindst den afslappede atmosfære, der hersker på House in The Wild, gør stedet ideelt til længere ophold. Man kan sagtens nøjes med de sædvanlige 3-4 nætter, men har I tiden, så er 5-7 dage ideelt.

Det giver nemlig tid til også bare at slappe ved poolen, hænge i en stol ved floden og bare være sammen. Afvekslingen er ideel, hvis man rejser med børn, der bliver rastløse af for mange dage i træk i en safaribil.

Ansvarlighed

Hele formålet med House in The Wild er at gøre naturen vild igen og samtidig sørge for bedre forhold for det lokale Maasai-samfund

Og familiens indsats har unægtelig været lidt af en succeshistorie. De har været med til at omdanne det maasai-ejede land til et beskyttet conservancy. De 50 Maasai-familier, der ejer land her, arbejder sammen med familien Wood om at passe på naturen, dyrelivet og hinanden.

Skovhugst og overdyrkning af jorden er nu erstattet af det modsatte. Naturen vokser sig vild igen, der bliver plantet masser af træer og den jord, der stadig bliver brugt til landbrug er mere frodig og frugtbar end nogensiden før.

Det har ført til en endnu større koncentration af vilde dyr, til bedre græsning for maasai-familiernes kvæg og afgrøder af højeste kvalitet. Alt sammen forhold, der også er med til at gøre oplevelsen for besøgende langt bedre. Et skoleeksempel på, hvordan al turisme bør være, og hvordan ansvarlighed fører til bedre oplevelser.

På selve lodgen kommer 90% af de ansatte fra områdets maasai-landsbyer, 80% af maden kommer egen have eller købes lokalt. Her er ingen plastikflasker, og el kommer primært fra solceller

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


 • Unikt og ansvarligt

  Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

 • Smil og ekspertise

  Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

 • Attraktive priser

  Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.