Gå til hovedindhold
Farallones Eco Glamping, Villa de Leyva, Colombia

Colombia for aktive eventyrere

18 dage fra kr. 31.000, børn kr. 23.000

Fordyb jer i det nordøstlige hjørne af Colombia. Dyk ned i den autentiske kultur, når I besøger koloniale landsbyer og bor på charmerende, familieejede hoteller. Udforsk de majestætiske bjerge, fortab jer i den uberørte jungle og nyd solens varme kærtegn på de caribiske strande. 

Rejsen er primært baseret på landtransport, og kun en enkelt gang skal I flyve indenrigs. I får derfor et helt særligt indblik i livet i Colombia, og kan gøre alle de stop I ønsker, når I kører igennem lokale bjerglandsbyer og forbi farme, hvor landmænd arbejder med heste i marken. I kommer forbi potterier, landsbykirker og vinmarker. I ser temaparker, søndagsmarkeder og lokale, som går klædt i folkedragter. 

I kan også se frem til, at lægge vejen forbi Colombias adventure-hovedstad - glæd jer, hvis muligheden for bungeejump, white water rafting eller ziplining får jer til at hoppe på stedet af begejstring. Der er også mulighed for mindre adrenalinfremkaldende oplevelser som eksempelvis rideture og ATV-ture.

Noget af det I kan glæde jer til:

 • En oplevelsesrig og anderledes rejse rundt i Colombia for familier med større børn 
 • Fantastiske hikes i uberørt natur i både bjerge og jungle
 • Colombias actionhovedstand med mulighed for bungeejump og river rafting
 • Små og personlige hoteller med unik atmosfære og hjertet på rette sted 
 • To idylliske strandoplevelser med mulighed for både afslapning og oplevelser

Kultur og historie i Bogotá 

I starter rejsen ud i hovedstaden, Bogotá, hvor jeres første møde med landet bliver præget af storby, street art og fantastisk mad. Byen består af mange forskellige områder, som hver især er interessante at forbyde sig i, hvad end I er til markeder, musik eller museer.

Brostensbelagte gader og bjergtagende natur 

I skal bo smukt og uforstyrret i en lille hytte hos et lokalt søskendepar, hvor I kan nyde udsigten over de bølgende bjergene med vandfaldets brusen som lydtæppe. Tag på oplevelse i naturen eller i Villa de Leyva, som kun er en kort køretur væk - her er der skruet op for colombiansk charme med brostensbelagte gader, hvidkalkede huse, små butikker og dejlige spisesteder. 

Colombias smukkeste koloniale bjerglandsby

Barichara er en af landets mest velbevarede kolonitidsbyer, og alligevel er det kun meget få turister, der lægger vejen forbi. I kan slentre rundt i de små gader, fornemme det lokale liv og udnytte, at bjergene i området byder på uforglemmelige hikes. Landets absolutte centrum for adventuresport, San Gil, ligger i nærheden, så spænd hjelmen og find jeres indre adrenalinjunkie frem. 

Strande og jungle i Tayrona 

Tayrona, som ligger smukt klemt inde mellem det caribisk hav og den majestætiske bjergkæde Sierra Nevada, byder på både afslapning og aktiviteter for alle aldre, temperamenter og interesser.

Unik og personlig strandperle ved den caribiske kyst 

Rejsen afrundes på en unik lodge i et naturreservat langt fra civilisationen. Her kan I dase ved stranden, tage en dukkert i poolen og nyde hotellers personlige værtskab, samtidig med, at I kan opleve reservatets uberørte natur og vilde dyreliv.

Reserva Natural Sanguaré, Den Caribiske Kyst, Colombia

Reserva Natural Sanguaré, Den Caribiske Kyst, Colombia

Kort program

Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst i Colombia

Der er typisk afrejse fra Danmark og ankomst til Colombias hovedstad, Bogotá, samme dag. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til det moderne boutiquehotel HAB Hotel, som er beliggende i en af byens hippeste bydele.

Dag 2-3: Udforsk den rå og charmerende storby, Bogotá

Nyd to hele dage i Bogotá, hvor I kan gå på oplevelse på egen hånd i den begivenhedsrige hovedstad, eller vi kan hjælpe med at arrangere en guidet grafitti-tur, et besøg hos en lokal musiker, en foodie-tur eller noget helt fjerde.

Dag 4: Mod Villa de Leyva 

Fra Bogotá kører I til den populære saltkatedral i landsbyen Zipaquirá. En guide tager jer med ned i saltminens gange, fortæller historien bag det imponerende sted og viser jer den storslåede saltkatedral, som er en af kun to i verden af sin slags. 

I fortsætter mod Villa de Leyva, hvor I skal bo uden for byen på Farallones Eco Glamping - et lille sted med kun fire hytter, ejet af et ungt, lokalt søskendepar. Udsigten og den fredfyldte atmosfære er umulig at beskrive med ord og skal opleves! 

Dag 5-6: Udforsk naturen og sug stemningen til jer i Villa de Leyva 

I har to hele dage til at udforske området, som byder på en verden af natur og oplevelser. I bør sætte tid af til at nyde den tryllebindende udsigt fra jeres hytte og det brusende vandfald, som ligger blot fem minutters gang fra hoveddøren.

Derudover kan I tage på rideture i området eller snøre vandrestøvlerne, og begive jer afsted på et af de utallige hikes. De søde ejere af hotellet sørger gerne for, at I får en lille picnickurv med på turen. 

I kan også gå på opdagelse i Villa de Leyvas brostensbelagte gader. Det er en klassiske colombiansk kolonitidsby med masser af charme, lokalt liv og skønne spisesteder. Der er små butikker, gademusikanter og et chokolademuseum, som er et besøg værd. 

Dag 7: Videre til den smukke bjerglandsby Barichara

Dagen begynder med en imponerende køretur gennem høje bjerge og dybe dale. Inden i rammer Barichara, kan I gøre et stop i landsbyen Socorro, som historisk har kæmpestor betydning for landet, fordi det var netop her, at revolutionen i sin tid startede. 

Når I ankommer til Barichara skal I bo midt i byen på Casa Barichara Boutique, som er ejet af et ældre ægtepar. Oprindeligt var stedet deres private hjem, som nu er bygget om til en lille oase af et hotel.

Dag 8-9: Natur, action og landsbyatmosfære

I har to hele dage til at komme godt ned i gear og opleve det lokale liv i byen og den smukke natur, som omgiver jer.

Hæng ud på torvet og drik kaffe med de lokale, besøg den lille papirfabrik eller fordyb jer i byens kirker. Området er særligt kendt for sine mange vandrerute - de findes i forskellige længder og sværhedsgrader, så alle kan få noget ud af det vidunderlige bjerglandskab. 

San Gil - centrum for adventuresport i Colombia - ligger blot en halv times kørsel fra Barichara, og her findes et stort udvalg af adrenalinfremkaldende aktiviteter. Hvis I hører til de modige typer, kan I bruge en dag på alt fra bungeejump, ziplining og paragliding til rapelling, white water rafting og ATV-ture.  

Dag 10: Gennem bjergene og videre til kysten

I dag er en lidt længere rejsedag. I kører først gennem nogle af de mest imponerende bjergpas og dale, som findes i Colombia - udsigten gør, at den godt fem timer lange køretur næsten bliver en oplevelse i sig selv. 

Herefter flyver I til Santa Marta og Tayrona, der ligger smukt klemt inde mellem det caribisk hav og de frodige bjerge. I skal bo på Hotel Santuario One, omringet af jungle og den rolige Don Diego River. 

Dag 11-13: Slap af, nyd atmosfæren og udsigten

I har tre hele dage til at slappe af ved standen, bade i floden, hike i Tayrona National Park, besøge kaffefarme, opleve tågeskoven i bjergene, gå på jagt efter vandfald i junglen, lære om det oprindelige folk og deres kultur, ride langs stranden eller flyde ned ad floden i en kæmpe badering. Mulighederne er mange i Tayrona!

I bør også opleve de små, lokale byer langs kysten, deltage på et yogahold og spise en frokost på en af de lokale hippie-cafeer. 

Dag 14: Med kurs mod en gemt perle langt fra alfarvej

Nu går turen så langt væk fra den gængse turistrute, som I næste kan komme det. Efter en køretur på cirka fem timer ankommer i til Reserva Natural Sanguaré. En lille, familieejet perle med så meget personlighed og karakter, at det er svært ikke at falde pladask for både stedet og personalet. 

Dag 15-16: Caribisk strand, isoleret natur og et hjertevarmt hotel

Brug de sidste dage på at komme helt ned i gear langt fra alt, hvad der minder om civilisation. Kom helt tæt på den vilde natur, hvor nøgleordet er uberørt. Oplev mangroven i kajak, tag på sejltur og oplev livet under havoverfladen. Nyd den smukke, private strand eller tage en dukkert i poolen. Gå på jagt efter fugle, leguaner og myreslugere.

Hører I til de morgenfriske, kan I opleve en storslået solopgang i en af de mange laguner, og om aftenen kan I opleve store sværme af ildfluer i selv samme. 

Nyd det store imødekommenhed fra både ejerne og de ansatte, og glæd jer til god, lokal mad og frisklavet juice af reservatets egne frugter. 

Dag 17: På gensyn Colombia

Et par timers køretur bringer jer retur til lufthavnen i Cartagena, hvorfra I flyver hjem til Danmark

Dag 18: Ankomst til Danmark

Farverige Colombia

Vejledende priser

 • Voksne: Fra 31.000 DKK per person
 • Børn (2-11 år): Fra 23.000 DKK per person

OBS. Prisen er per person i delt dobbeltværelser eller familieværelse. Den nøjagtige pris afhænger af prisen på flybilletterne, når I bestiller. Vi gør det naturligvis altid billigst muligt, men der kan forekomme tillæg henover ferieperioder og højtider (særligt jul/nytår, påske samt vinter- og sommerferie).

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse, København - Bogotá / Cartagena - København
 • Alle skatter og afgifter
 • Transfer fra lufthavnen i Bogotá til HAB Hotel
 • 3 nætter i Bogotá på HAB Hotel, inkl. morgenmad
 • Privat transfer fra HAB Hotel til Farallones Eco Glamping ved Villa de Leyva
 • Guidet tur i Saltkatedralen i Zipaquirá
 • 3 nætter ved Villa de Leyva på Farallones Eco Glamping inkl. morgenmad
 • Transfer fra Farallones Eco Glamping til Casa Barichara Boutique i Barichara
 • 3 nætter i Barichara på Casa Barichara Boutique inkl. morgenmad
 • Privat transfer og indenrigsfly fra Casa Barichara Boutique til Hotel Santuario One i Tayrona
 • 4 nætter i Tayrona på Hotel Santuario One inkl. morgenmad
 • Transfer fra Hotel Santuario One til Reserva Natural Sanguaré ved den caribiske kyst
 • 3 nætter på Reserva Natural Sanguaré på den caribiske kyst inkl. fuldpension
 • Transfer fra Reserva Natural Sanguaré til lufthavnen i Cartagena

Prisen inkluderer ikke:

 • Udflugter og måltider ikke nævnt i ovenstående
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer, tests og dokumentationer, der måtte være nødvendige for at rejsen kan gennemføres

Lignende indhold

Sommerferie i Peru for den aktive familie

17 dage fra kr. 36.000, børn fra kr. 32.000

Kompromisløst sommereventyr i Colombia

22 dage fra kr. 29.000, børn fra kr. 22.000

Familierejse til Peru med Amazonas, lamaer og inkakultur

14 dage - kontakt os for pris og detaljer

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


 • Unikt og ansvarligt

  Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

 • Smil og ekspertise

  Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

 • Attraktive priser

  Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.