Gå til hovedindhold
Hotel Santuario One, Tayrona Santa Marta, Colombia

Hotel Santuario One, Tayrona Santa Marta

Et tilflugtssted i junglen langs den dovne flod

Vi er vilde med det lille, boheme-inspireret ecohotel, som er perfekt til jer, der gerne vil kombinere oplevelser med afslapning. I får det bedste af begge verdener, når I bor omringet af regnskov med strand kun en kort køretur væk. Det er et fredeligt, ansvarligt og naturskønt paradis, der giver mere end det tager.

Et sted med hjerterum

Du når knap nok at betræde hotellets grund, for du bliver taget hjerteligt imod af hotellets rolige hunde og imødekommende personalet. Smilene er store, og servicen er i top. Du starter dit ophold med noget koldt at drikke og en introduktion til det stedet, så du er sikker på at føle dig hjemme i løbet af opholdet. 

Hotel Santuario One, Tayrona Santa Marta

Hotel Santuario One, Tayrona Santa Marta

De små detaljer

Der er kælet for detaljerne og det gør, at alle kroge af hotellet er hyggelige og rare af opholde sig i. Det gælder alt lige fra biblioteket og loungen, som ligger i hovedbygningen i forlængelse af restauranten, til det lille kemi-hjørne, hvor du kan få et indblik i de produkter, som hotellet selv laver af bl.a. grønt og blomster fra haven - fx håndsæbe og myggespray.

Ved flodbreden er der indrettet en lille strand med sand, liggestole og en hjemmebygget steam-hytte, samt et område til massage. Du kan sagtens bade i den rolige flod, og vi synes, at den lille idyllisk plet, som ligger omhyllet af regnskov, opvejer, at der ikke er en pool på hotellet.

Hotel Santuario One, Tayrona Santa Marta

Hotel Santuario One, Tayrona Santa Marta

Bungalows med terrasse og jacuzzi

Det lille sted består af kun syv hytter og seks spritnye glampingtelte - alle sammen egnet til familier med børn. Hytterne er store og rummelige, og indrettet med alle fornødenheder, herunder wifi og køleskab. De charmerende badeværelserne er udendørs og ligger i forlængelse af hytterne. Der er varmt vand i bruseren og de har installeret en purifier, så vandet rent faktisk kan drikkes direkte fra hanen. Der er ingen pool på hotellet, men hver hytte har en udendørs jacuzzi, som kan fyldes efter ønske. 

Glampingtelene er mindre end hytterne, og her er badeværelset delt med andre telte. Til gengæld er det billigere og samtidig en ret unik oplevelse, at bo i luksuriøse telte midt i regnskoven.

Hotel Santuario One, Tayrona Santa Marta

Hotel Santuario One, Tayrona Santa Marta

Fra jord til bord

Santuario One forsøger at være så selvforsynende som muligt, både hvad angår strøm, men også hvad angår mad. Derfor har de en stor økologisk køkkenhave, hvor de selv dyrker det meste af det, som anvendes i køkkenet. På menukortet findes friske og sæsonbestemte retter, og serveringerne er en fryd for både mund og øje.

Restauranten ligger i hovedbygningen og ud til bålpladsen, hvor der hver aften bliver tændt bliver tændt op til hygge.

Hotel Santuario One, Tayrona Santa Marta

Hotel Santuario One, Tayrona Santa Marta

Beliggenhed

Hotellet ligger isoleret for enden af en hullede jordvej, som fører til den lille hippieby, Palomino. Byen er kendt for yoga, vegetariske cafeer og sin hippievibe, og samtidig ligger den direkte ud til en skøn caribiske strand. Ikke langt herfra finder I både Tayrona Nationalpark og Sierra Nevada bjergene, så alle muligheder for eventyr og aktiviteter ligger åbne, når I bor på Santuario One.  

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.