Gå til hovedindhold
HAB Hotel, Bogotá, Colombia

HAB Hotel, Bogotá

Et charmerende designhotel i Bogotás hippe bydel

Noget så sjældent som et nordisk inspireret boutique hotel i Bogota møder dig, når du ankommer til HAB hotel. Du er dog ikke på noget tidspunkt i tvivl om, at du stadig befinder dig i Colombia - det sørger det søde personale for. Forvent, at blive taget imod med åbne arme, varme og et oprigtigt ønske fra deres side om, at give dig den absolut bedste oplevelse under dit ophold. Rammerne er i hvert fald til, at det bliver helt uforglemmeligt. 

Hotellet er mellemstort med 60 værelser i alt, men det er indrette på en måde, så det føles alt andet end stort. De små, lidt dunkle gange med den dæmpede belysning, grønne planter og små kroge gør det hyggeligt at bevæge sig rundt på hotellet, og I kan bruge lang tid på at udforske de mange fine detaljer, som gennemsyrer HAB Hotel.

Hvert eneste værelse er designet og indrettet individuelt - de er ikke kæmpestore og der er en smule lydt, men det er vist også det mest kritiske, vi kan sige om HAB Hotel.  

Fra jord til bord

Hotellets tilhørende restaurant er et must-try. Det er her, I får serveret morgenmad, og hvis vejret tillader det kan maden indtages i den lille gårdhave.  Restauranten har åbent hele dagen, og folk kommer også udefra for at spise her, så husk at reservere bord dagen i forvejen.

Alle råvarerne er, så vidt muligt, økologiske og lokalt dyrket på gårde udenfor storbyen. Menukortet er ikke voldsomt langt, og de udvalgte retter er kreative, velsmagende og en fryd for øjet. I forlængelse af restauranten ligger den lille bar, som I heller ikke må snyde jer selv for at besøge. Deres mojitos er virkelig gode! Den passer også godt til kontinentet. 

HAB Hotel, Bogotá, Colombia

HAB Hotel, Bogotá, Colombia

Et af Bogotás hippeste områder

Udover Café HAB er der et utal af små restauranter og cafeer i området, som, foruden at være byens gastronomiske centrum, også er et af de mest trendy områder i Bogota. 

Alligevel føles det meget lokalt, og det er vi vilde med. Der er nærmest ingen turister, de store hotelkæder ligger langt herfra og i stedet bor I dør om dør med de lokale. Det føles lidt forstadsagtigt på den gode måde, og når I går tur i gaderne støder I på hundeluftere og boldbaner fyldt med børn og unge. Der er små parker, kiosker og kaffebarer, og på knap 45 minutter til fods kan I nå ind til byens absolutte centrum, hvor I bl.a. finder det verdenskendte guldmuseum, Museo del Oro. HAB er en perfekt base til at udforske Bogota. 

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.