Gå til hovedindhold

Hoteller

Elephant Watch Hut er et simpelt sted, men måske en af de største oplevelser i Sri Lanka.

Oplev et helt unikt lodge, ejet af en helt unik familie, på en vanvtittig smuk adresse. Det er Sri Lankas te-højland uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Med blot 6 værelser, overvejende tamilsk personale og en pool på størrelse med et frimærke er Amanta Beach ikke arketypen på et stranderesort. Tværtimod.  Og det er netop derfor, vi er faldet pladask for denne lille perle på smukke Nilaveli Beach ved farverige Trincomalee i Sri

En af Sri Lankas mest spektakulære nationalparker, Gal Oya, er også en af de mindst besøgte. Parken burde i vores optik være fast bestanddel på enhver rejse til Sri Lanka, ikke mindst pga. skønne og sympatiske Gal Oya Lodge.

Det charmerende eco resort Talalla Retreat ligger i landsbyen Talalla tæt på Sri Lankas sydspids. Den lille by er overraskende fredelig og behagelig uturistet - på trods af at strand- og badeforhold er bedre end de fleste mere kendte strande på sydkysten.

Huse i trætoppene, hytter af mudder og fantastisk mad. I det sydlige Sri Lanka, ikke langt fra hverken kysten eller Yala, finder man et herligt, atypisk hotel.

Lækre safaritelte, smilende lokale, forførende udsigter og te, masser af te. Det er ingredienserne under et ophold på det skønne Madulkelle Tea and Eco Lodge.

Polwaththa blev bygget med et erklæret formål om at give besøgende en oplevelse af det landlige Sri Lanka, samtidig med at landsbyboerne lukrerede på det. Og det er mere end lykkes.

Palm Paradise Cabanas and Villas, Tangalle

Smuk natur og fredelig strand ved Tangalle

Et enkelt, men super charmerende resort et par kilometer uden for selve Tangalle. Her er stranden hyggelig, afslappet og havet ofte en smule roligere end mange andre steder langs sydkysten.