Gå til hovedindhold
The Last House, Mawella, Sri Lanka

The Last House, Mawella

Barfodslækkert minihotel i strandkanten på Sri Lankas rolige sydkyst

Når du træder ind ad døren til The Last House, vil det første der rammer dig, være den fantastiske beliggenhed direkte ud til den fredelige strand. Dernæst vil du blive ramt af stedets gennemførte charme, når du går på opdagelse i den inspirerende blanding af moderne og traditionel décor. Det er farverigt og det er cool på den underspillede måde.

Et tropisk hideaway med havudsigt

The Last House består af kun fem individuelt designede værelser. De er alle store og har moderne faciliteter, herunder aircondition, og flotte ensuite badeværelser, samt en magisk havudsigt.

Det lille hotel ligger omkranset af palmer og grøn vegetation, og den nærmeste øvrige bebyggelse ligger flere hundrede meter væk, så både par og familier kan nyde de fredelige omgivelser med plads til bare at være.

The Last House, Mawella, Sri Lanka

The Last House, Mawella, Sri Lanka

Solseng og brætspil eller surfing og dyreoplevelser

Trænger du til at komme ned i gear, kan du lukke resten af verden ude og nyde det indiske oceans brusen fra dit værelse, eller fra den smukke have med den centralt beliggende pool. Du kan gå på opdagelse i det lille bibliotek eller udfordre dine rejsefæller til et brætspil. Opstår lysten til at få pulsen lidt vejret, kan I prøve kræfter med beach volley eller cricket. 


Trænger oplevelseslysten sig yderligere på, byder området på en perlerække af skønne oplevelser. Året rundt kan du surfe i en lille, nærliggende bugt, og har du det bedst med fast grund under fødderne, så kan du alligevel suge den afslappede surferstemning til dig på stranden, som byder på hippe caféer, barer og surfshops.

Er det dyreliv der trækker mest, kan du i vinterhalvåret tage på hval- og delfinsafari, mens du hele året rundt kan komme på safaritur i Udawalawe Nationalpark. Vi siger ikke, at der er elefantgaranti, men du skal være mere end almindelig uheldig for at misse de majestætiske dyr.

Både Tangalle og Galle byder på hyggeligt byliv, gode spisesteder og masser af historie og kultur, så du kommer med garanti ikke til at kede dig.

Elefant, Sri Lanka

Beliggenhed

The Last House ligger tre timers køretur fra den internationale lufthavn, hvilket gør det oplagt at starte eller slutte en rejse rundt i Sri Lanka her. Samtidig gør beliggenheden på sydkysten, at du kan holde strandferie på The Last House hele året rundt. Vejret er godt og stabilt både sommer og vinter, hvilket er atypisk for en stranddestination i Sri Lanka. Det ligger derudover ideelt for jer, som gerne vil bo i rolige omgivelser, men med kort afstand til både natur- og dyreoplevelser, og samtidig prioriterer at kunne smage på lidt byliv og UNESCO-historie.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.