Gå til hovedindhold
Amanta Beach Resort, Trincomalee

Amanta Beach Resort, Trincomalee

Forførende minihotel på Sri Lankas bedste strand i det farverige og autentiske nordøst

Med blot 6 værelser, overvejende tamilsk personale og en pool på størrelse med et frimærke er Amanta Beach ikke arketypen på et stranderesort. Tværtimod.  Og det er netop derfor, vi er faldet pladask for denne lille perle på smukke Nilaveli Beach ved farverige Trincomalee i Sri Lankas nordøstligste hjørne.

Skønne værter

I vil blive forført af varme og smil fra jeres værter; ejeren Tharuka, hans medhjælper Manju og skønne Devi, der sørger for, at her altid er pænt og rent. Tharuka og Manju huserer også i køkkenet, hvor de kreerer vidunderlige måltider af friske, lokale råvarer og serverer det med et smil. Hvad mere kan man ønske sig?

Ikke langt fra stranden byder Pigeon Island på Sri Lankas bedste snorkling, og lidt længere ude er det muligt at spotte blåhvaler i sæsonen fra april til august.

Perfekt stop på sommerrejsen

Nilaveli Beach ligger 20 km fra provingshovedstaden Trincomalee, eller bare Trinco, som den hedder i folkemunde. Den har ry for at være en af Sri Lankas bedste strande - bl.a. fordi den er beskyttet af et rev, der stopper bølgerne og gør vandet mere klart og roligt end mange andre steder. Ikke langt fra stranden byder Pigeon Island på Sri Lankas bedste snorkling, og lidt længere ude er det muligt at spotte blåhvaler i sæsonen fra april til august.

Trinco og Nilaveli er blomstrende perler på Sri Lankas rejselandkort. Det var lukket land under borgerkrigen, og genoprejsningen har været både hård og langsommelig. Beliggenheden er tilpas langt væk fra Colombo til at tiltrække den samme mængde turister som de overbefolkede områder på vestkysten.

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt

Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.

- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til