Gå til hovedindhold

Bestil jeres drømmerejse nu - betal senere

Soneva Fushi

Soneva Fushi, Maldiverne

Robinson Crusoe-stil i verdensklasse på Maldiverne

Fly og 7 nt fra kr. 33.950, børn fra kr. 6.000

Soneva Fushi er i en liga for sig. Det en en af de mest sublime hoteloplevelser, ikke blot på Maldiverne men i verden. For Soneva Fushi er ikke bare faciliteter og mærkevarer. Næsten tværtimod. Soneva Fushi er sjæl og passion i yderste potens.

Det er et intelligent, visionært og gennemført barfodsparadis, hvor et kompromisløst fokus på bæredygtighed og den slags oplevelser, man kan mærke helt ned i maven, gør det til noget helt særligt.

Uprætentiøst og kreativt

Vi er ganske enkelt vilde med Soneva Fushi. Det er et af verdens bedste hoteller og samtidig helt nede på jorden. Øen er så stor, at man næsten (men også kun næsten) kan fare vild. Her har man ikke følelsen af at bevæge sig på det samme stykke sand hele tiden. Og så har Soneva Fushi været trendsettende inden for bæredygtig hoteldrift i en årrække og samtidig formået at gøre den ansvarlige tilgang til en integreret del af oplevelsen.

Et blandt mange eksempler er glaspusteriet, hvor alle glas og flasker knuses og genanvendes. I stedet for at være affald, der skal transporteres væk fra øen, bliver det til kunst og service, der b.la. bliver benyttet i Sonevas restauranter. Og du er inviteret til at opleve hele processen, og måske endda prøve dig selv af som glaspuster. 

The Den – en lille verden af magi, fantasi og sjov midt i den tætte jungle

Forestil dig at cykle gennem junglen ad jordstier, der snor sig sirligt rundt om gamle, smukke træer. Af og til kan du skimte lyset og havet gennem den tætte bevoksning. Godt gemt af vejen i den tætte jungle dukker en lille, hvid by op. Parker cyklen og vælg en af de tre døre – en lille, en mellem og en stor. Bag døren bliver du mødt af et mørkt rum. Gulvet ligner et stort klaver med hvide og sorte striber, og i loftet lyser bittesmå lamper blidt op som en klar stjernehimmel. Velkommen til the Den, Soneva Fushis magiske børneklub.

Ingen tvivl om, at dette er børnenes sted. Og ingen tvivl om, at dette er en kids club ud over det sædvanlige. Her tager man både sig selv og børnene seriøst. The Den er en lille verden af magi, fantasi og sjov – godt pakket ind i tæt jungle midt på øen.

I jeres villa har I formentlig allerede lagt mærke til ugens mange skemalagte aktiviteter i the Den. Glæd jer til bl.a. til skattejagt, film under stjernerne i cinema paradiso med pizza og popcorn, introduktion til snorkling, kunstmaling på kokosnødder og meget mere.

Musikrum, legorum, bordfodbold og swimmingpools til både store og små. Fra et højt tårn snor en lang vandrutchebane sig ned til poolen. Her kan man bruge mange timer.

Her kan børnene både have det sjovt, blive udfordret og lære nyt. Det kompetente personale både holder øje, leger med og udfordrer børnene. I kan trygt efterlade jeres børn her, men I er selvfølgelig også velkomne til at blive og lege med.

Vores nyhedsbrev er ikke spam

Det er gode idéer, små hemmeligheder og holdninger.
Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt.

Skriv dig op og få relevant inspiration

Priseksempel

 • Voksne: fra kr. 33.950 pr. person
 • Børn (2-14 år): fra kr. 6.000 pr. barn (max to børn).

Prisen inkluderer:

 • Fly fra København til Male t/r.
 • Transport fra Male til Soneva Fushi med indenrigsfly og speedbåd (vandfly mod tillæg)
 • 7 nt i Crusoe Villa eller Soneva Fushi Villa inkl. halvpension (børn har inkluderet helpension fra kids menu)

Betingelser: Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og gyldig i perioden 6. maj - 21. juli samt 26. august til 30. september 2019. Halvpensionen er kun inkluderet ved køb minimum 2 mdr. i forvejen. 

Priserne svinger meget i løbet af året. Kontakt os for priser i andre perioder, for andre villa-typer, hvis I er flere, der rejser sammen, eller hvis I i det hele taget har nogle spørgsmål.  

Lignende indhold

Craveiral Farmhouse, Alentejo-regionen

Minimalistisk øko-gård med vild natur, heste og havets surfbølger i nærheden

Fly, billeje og 7 nt fra kr. 9.000, børn fra kr. 3.000

Greystoke Mahale, Mahale Mountains National Park

Chimpanser og barfodsluksus i Tanzanias vilde vest

Hvorfor We Travel?


 • Unikt og ansvarligt

  Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

 • Smil og ekspertise

  Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

 • Attraktive priser

  Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt

Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.

- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

<>