Gå til hovedindhold

Hoteller

På en lille halvø, godt gemt af vejen i det sydvestlige hjørne af Costa Rica, finder man ét af verdens mest enestående regnskovsområder. Ude i dette vildnis, med udsigt til stillehavsstrande og den saftiggrønne regnskov, ligger 16 suveræne bungalows.

Fremragende beliggenhed, smuk strand, fabelagtig mad, gode faciliteter og et super personale. Sådan kan Ylang Ylang sammenfattes, men der er selvfølgelig mere til historien om det lille afsides hotel ved den skønne, hvide strand på stillehavssiden af Costa Rica.

Vejen til Pacuare Lodge er spektakulær. For ankomsten til det luksuriøse junglehotel foregår i oppustelige gummibåde på en flod med strømhvirvler og træer, der stikker ud af klippesiderne.

På pynten af en grønklædt lille ø i Stillehavet favner Cala Mia at være charmerende, imødekommende og eksklusiv på samme tid. Her dufter I havet, befinder jer i absolut ro og er bare få minutter fra hemmelige strande og den tætpakkede skov.
 

I tjekker ind på et hotel, der er et med naturen. I er omgivet af trægulve, hvide gardiner og tilbagelænede møbler. I har Stillehavet i baggrunden, og den uberørte bevoksning i forgrunden.

Costa Rica har passet godt på sin natur. Rigtig godt. Og når I bor på la Cusinga, får i beviset fremlagt mange gange dagligt. For hver gang I bevæger jer uden for de landlige villaer, der udgør hotellets 12 værelser, møder I naturens pragt.

Al Natural Resort, Bocas del Toro (Panama)

180 graders havudsigt, 100% ro og 8 familievenlige villaer

Det smukke husrev ligger nedenfor de traditionelle bungalow på stylter. Regnskoven rager op over baghaven som en irgrøn kappe.

Der er ingen vej og ingen telefonlinje til det lille, bæredygtige hotel i den uspolerede bugt, Golfo Dulce. Der er bare ægte natur, rustikke familiebungalows og god mad. Det er følelsen af at være med Indiana Jones på ferie - og i trygge hænder.

Opskriften på et hotel, man straks kommer til at holde af, er enkel: Skab den stemning, som vi selv har ledt efter på alle vores rejser. Sådan begyndte Berni og Nhi, der er værtsparret på dette charmerende, lille hotel med bare seks værelser i udkanten af San Jose.

Slå livsnydelsen til og uret fra på dette lille strandresort, hvor omgivelserne er lige dele turkisklart vand og jungle - og hvor jeres besøg gør godt i den lokale landsby I bestemmer selv, om I vil slænge jer i hængekøjer spændt ud over det klare, caribiske hav, vugge i det stor