Gå til hovedindhold
Junquillal, Guanacaste, Costa Rica

Mundo Milo Eco Lodge, Guanacaste

Uspoleret natur og strandoplevelse, hvor havskildpadderne finder hjem

Landsbyen Junquillal og den 4 kilometer øde strand er faktisk lidt af et fund på Stillehavets vilde kyst. Her hersker den afslappede, lokale stemning og ildrøde solnedgange mens havskildpadder lægger sine æg i sandet efter mørkets frembrud. Det er rammerne for et ophold på Mundo Milo Eco Lodge, men det er faktisk kun begyndelsen.

For Mundo Milo er også historien om en drøm. For hollandske Michiel og Lieke var det drømmen om et andet liv, der fik dem til at søge mod Costa Rica. Et mere fredfyldt liv, hvor de kom tættere på den tropiske natur.

Hvor en drøm blev til virkelighed

Det fandt de på Costa Ricas Junquillal og ligesom os faldt de for det stærke lokale sammenhold og gode energi i landsbyen, de smukke uspolerede strande og den unikke flora og fauna.

Helt fra start var det vigtigt for dem at inddrage de lokale og at tage mest muligt hensyn til den natur, som eco-lodgen er en del af. Det kommer jer til gavn i dag, for Michiel og Lieke er vellidte og velinformerede og dermed nøglen til unikke oplevelser i området. De oplevelser, I ikke kan finde selv - og ikke nødvendigvis planlægge heller.

Er en havskildpadde på vej op af vandet for at lægge æg på stranden? Så vil I blive inviteret med til at opleve et magisk øjeblik. Vil I ud hvor kaffen gror? Så kom med ud og mød de lokale kaffefarmere og sug til jer af viden - duft, rør og smag den ægte vare.

Havskildpadde, Costa Rica

En strandferie med naturoplevelser

I det hele taget skal I til Mundo Milo Eco Lodge, hvis I vil have noget helt andet end en traditionel strandferie.

Kast jer ud i bølgerne og prøv kræfter med surfing eller tag på snorkeltur ved nærliggende Playa Blanca. Måske ser I en af de smukke skildpadder svømme roligt forbi?

I må heller ikke snyde jer selv for en tur ind i mangrovens unikke økosystem. Hike på land eller padl i kajak mellem træernes rødder. Er I heldige ser I aber og vaskebjørne - og sågar en doven krokodille på flodbreden i deltaet.

Af mere traditionelle aktiviteter kan I spille golf, fiske, ride på heste og sejle ud i solnedgangen.

pool på Mundo Milo Eco Lodge, Guancaste, Costa Rica

Mundo Milo Eco Lodge, Guancaste

En uprætentiøs oase i naturens favn

…og så har vi ikke nævnt selve Mundo Milo Eco Lodge endnu. Det er ikke en højtragende hoteloplevelse, men her er hyggeligt. Michiel og Lieke har nemlig skabt en lille oase med fokus på det nære, det atmosfærefyldte og det personlige.

Her er blot 7 cabinas i forskellig stil - Afrikansk, mexikansk, persisk og orientalsk. Det kan virke lidt skørt, men det virker fint til formålet. Generelt er her god plads til både par og familier - faktisk kan I være helt op til 6 personer. Og så ligger alle cabinas gemt i det grønne, men stadig dejlig tæt på poolen.

Restauranten er et naturligt samlingspunkt for både lodgens gæster og om aftenen også for udefrakommende. I spiser nemlig gankse udemærket her - og så er tirsdag sushi-aften fra slut december til marts. Hvilket faktisk giver god mening, når nu fisk fåes friskfanget og af fremragende kvalitet.

OBS - børn skal være min. 5 år for at bo på Mundo Milo Eco Lodge.

Beliggenhed

Mundo Milo Eco Lodge ligger blot 300 meter fra Stillehavet i den lille, charmerende landsby Junquillal i Guancaste-provinsen.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.