Gå til hovedindhold
Pacuare Lodge

Pacuare Lodge, Pacuare River

Et overvældende møde med bæredygtig omtanke, enkelthed og luksus i tropisk indpakning

Naturen har helt og aldeles pakket Pacuare Lodge ind, men det eksklusive og rustikke økoresort har for længst gjort positivt opmærksom på sig selv. Velkommen til regnskoven, som den skal se ud.

Vejen til Pacuare Lodge er spektakulær. For ankomsten til det luksuriøse junglehotel foregår i oppustelige gummibåde på en flod med strømhvirvler og træer, der stikker ud af klippesiderne.

Er I ikke til at ankomme ad vandvejen, venter der en tur i firhjulstrækker ad en bumpet og bulet vej. Så mangler I kun den udspændte gangbro, der svæver over floden. Børn er velkomne, når de er over syv år og 12 år eller derover, hvis de skal ankomme i gummibådene.

Familiestore villaer

Pacuare består af villaer, og de er alle udstyrede med balkoner, der byder på panoramaudsigt over landskabet. Det er den halve oplevelse her: Naturen er her, der og alle vegne. Og I får den serveret med lyde, farvekulisser og indpakning, som var det en animationsfilm, I så.

Villaerne er rustikke, i naturmaterialer og behagelige. De er skabt til familier og par og til jer, der sætter pris på, at hotelværelset er lavet med omtanke for naturen.

Hver eneste af Pacuares bungalower er en unik villa, der er tæt nok på restauranten og receptionen, så I ikke farer vild på vejen til middagen, men langt nok inde i regnskoven til, at I mærker magien fra den smukke natur

Og alt det andet

Der er mange måder at opleve Costa Ricas rige natur- og dyreliv på. Et ophold på Pacuare er et totalteater hvor hotellets egen opskrift lyder på otte uforglemmelige oplevelser:

Det er adrenalineventyr på klippesiderne, en vandretur blandt trætoppene og en anden ad regnskovens usynlige stier. Det er en introduktion til de lokale folk i området, og det er en seriøs udflugt i bæredygtighedens navn.

Så når nattens mørke sænker sig over junglen, og en kakofoni af lyde myldrer frem, bliver der vist film fra National Geografic på en enorm storskærm. Selv om aftenen er naturen i fokus på Pacuare

Forpligtet til bæredygtig turisme

I betaler for omtanken. Pacuare gør sig umage på alle måder for at begrænse eventuelle negative virkninger af hotellets aktiviteter. Og samtidig er Pacuare dybt forankret i lokalsamfundet, så en del af jeres betaling går til at støtte og gavne i nærområdet.

Bæredygtigheden er “bygget ind” i villaerne, ansvarligheden er udstrakt til lokale landmænd og Pacuare sigter mod at tilbyde turistaktiviteter, der er CO2-neutrale.

Medlem af The Long Run

Pacuare Lodge er medlem af The Long Run. Hotellet er ikke kun en inspiration og en pioner men også en deltager i et netværk, som vi i We Travel er en del af. The Long Run er verdensomspændende og på forkant med turisme med omtanke. Og for os i We Travel gør det en forskel, som vores kunder også vil mærke. 

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.