Gå til hovedindhold
Ylang Ylang Beach Resort, Montezuma

Ylang Ylang Beach Resort, Montezuma

Familieorienteret strandhotel med rustikke hytter, personlig service og smuk oceanudsigt

Fremragende beliggenhed, smuk strand, fabelagtig mad, gode faciliteter og et super personale. Sådan kan Ylang Ylang sammenfattes, men der er selvfølgelig mere til historien om det lille afsides hotel på den skønne strand ved Stillehavet.

Godt 15 minutter væk ligger Montezuma. Det er boheme-Costa Rica med solbrændte surfere og hippier i farvestrålende hængekøjer. Og det er traditionelt et territorium for rygsæksrejsende, der baner vejen til de gode steder for os andre. 

Så Ylang Ylang er en kærkommen kærlighedsindsprøjtning til børnefamilier og par, der gerne vil hængekøjen og øde strande, men også den frodige natur og et sted at lade batterierne op efter en rundrejse i Costa Rica.

Godt til børnefamilier

Der er deciderede familiebungalows, eller der er muligheden for at lade jeres store børn prøve kræfter med deres egen lille træhytte på kanten af junglen. Ylang Ylang byder på bungalows i flere udgaver, men fælles for dem alle er, at de er særdeles prisvenlige i forhold til, hvor tæt på stranden, hotellet ligger.

Det er stedet for jer, der vil mærke det charmerende i at være gæst af huset. I møder ikke bare et utroligt venligt personale. I møder også en familie, der i flere generationer har åbnet deres døre til Ylang Ylang og dets duftende have ved havet.

Det handler om sjælens indtryk

Der er da heller ikke tale om smarte designerbungalows eller værelser, der skal imponere. Ylang Ylang er et familiedrevet sted, som siden 1970’erne har været i familien Iaconos besiddelse. De har langsomt udviklet stedet, fra restaurant med fokus på sunde råvarer til hotel med fokus på velvære.

Ylang Ylang er en gul tropisk blomst, oprindeligt fra Indonesien, der er kendt for at fremme kreativitet, sensualitet og frodighed. Der er et par Ylang Ylang-træer i haven, og duften synes altid at være i nærheden. Det handler om sjælens indtryk.

En varm venlighed

Så Ylang Ylang er ikke kun et sted for jer, der søger en skøn strand som afslutning på jeres rundrejse i Costa Rica. Det er stedet for jer, der vil mærke det charmerende i at være gæst af huset. I møder ikke bare et utroligt venligt personale. I møder også en familie, der i flere generationer har åbnet deres døre til Ylang Ylang og dets duftende have ved havet.

Den maleriske bohemeby

Montezuma er lige dele skønhed fra naturens side og kærlighed fra sine gæsters side. Siden 1980'erne har den landsbyen "for enden af Nicoya-halvøen" været et yndet tilflugtssted for rygsæksrejsende og folk med god tid til at mærke naturens styrke.

Og Montezuma ligger omgivet af tropiske, grønklædte skove, charmerende vige med gemte strande og små floder, der danner naturskønne, små vandfald. Her finder hippier naturligt hen. Her slår kunstnere sig ned. Her hænger folk ud med et ubekymret udtryk i det solbrændte ansigt. 

Montezuma ligger ikke på vejen til noget andet, og det har måske netop reddet byen fra at blive overtaget af masseturismen. Og dem, der kommer på besøg, ender som regel med at forelske sig - i byen og omgivelserne. 

Skildpadder, strande og surfboards

I kan gemme jer på en tom strand eller sejle ud til Tortuga Island sammen med andre, der også håber på at se delfiner og skildpadder ude på havet. Der er mulighed for at snorkle her eller surfe langs kysten. Særligt på den nærliggende (og smukke) Playa Grande er det oplagt at prøve kræfter med et surf- eller boogie board. Og I kan få instruktør til lejligheden også.

Endelig er der naturen, som omringer jer, og som også er unik. Cabo Blanco naturreservat er i nærheden, og det er faktisk Costa Ricas første naturreservat, som I kan vandre igennem og ende på en afsondret, køn strand. I kan ride langs stranden, eller få adrenalinen pumpet rundt i blodet på en svævebane gennem junglen. Eller I kan tage yogatimer med blændende udsigt over havet, som hotellet tilbyder dagligt.  

I keder jer ikke på Ylang Ylang - men I må hjertens gerne.

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.