Gå til hovedindhold
BABA Ecolodge, Koh Phra Thong, Thailand

Antihoteller

Glem alt om service fra en hotelmanual

Antihoteller er skæve, anderledes og fulde af personlighed. Eksplicitte modsætninger til den kedelige ensartethed, der præger det globale udbud af masseproducerede mainstream-hoteller. Det er hoteller, der typisk har en tydelig lokal forankring, og hvor to værelser sjældent er ens.

Prøv at mærke efter og tænk på dine seneste rejser. Hvilke hoteller og oplevelser husker du bedst? Vores gæt er, at det ikke er det store kædehotel eller sterile velkomst med en velkomstfrase fra en manual. Nej, vi tror, du husker det personlige møde. Det uventede og skæve. Der hvor du blev inviteret med ud i køkkenet for at lære at filetere en fisk. Eller der, hvor du spillede volleyball med de ansatte mens solen gik ned.

Antihoteller, der er værd at rejse efter

I We Travel er vi vilde med antihoteller og vi rejser gerne langt efter dem. Fordi den oplevelse man står tilbage med sætter sig i sjælen og giver minder for livet. Herunder kan I gå ombord i vores udvalg af de allerbedste antihoteller denne verden kan byde på. Der komme jævnligt flere til, så husk at følge med.

Kender du et antihotel, som vi bør opleve? Så kontakt os gerne. Eller drømmer du om selv at bo på nogle af verdens bedste antihotellet, så tøv ikke med at skrive eller ringe. Vi kender det helt perfekte antihotel til dig.

Sommer i Brasilien fra højland til hængekøjer

15 dage fra kr. 45.000, børn fra kr. 36.000

Bohemeatmosfære i Brasilien

13 dage fra kr. 33.000, børn fra kr. 30.000

Mikkel og familien på BABA Ecolodge

Kunsten at kede sig, så aberne synger

Rapport fra Andalusiens bjerge

Antihotellet blæser dig omkuld