Gå til hovedindhold
Rancho do Peixe, Jericoacoara

Strand, natur, kultur eller lidt af det hele?

9 rejser der passer perfekt til sommerferien

Sommerferien er noget, vi ser frem til. Den skal betyde noget. Både for jer, og dem I besøger. Vi har samlet 9 bud på forunderlige, ansvarlige og anderledes rejser, der er skræddersyet til sommermånederne. 

Men først et godt råd med på vejen:

Vi vil altid anbefale, at I planlægger sommerrejsen i god tid - hellere for tidligt end for sent. Det giver jer (langt) bedre priser på flybilletter, mere fleksibilitet så I kan få rejsen, som I drømmer om og ikke mindst - I vil rent faktisk kunne få plads på alle de små boutiquehoteller, eco-lodges, haciendas, surf-shacks, trætophytter og vilde villaer, som vi så gerne vil sende jer til (se fx. nummer 9 på vores liste herunder, som kræver 6-12 måneder for at få plads).

Læs videre og bliv inspireret til en sommerferie ud over det sædvanlige:

(1) Natur, kultur og snorkling i verdensklasse på Bali og Komodo

Indonesien er en af de bedste sommerdestinationer i Asien. Og så er det dejligt alsidigt med noget for alle aldre og tempi.

Og på denne rejse får I virkelig en på opleveren: Balis frodige rismarker, dybe kløfter og spirituelle magi fra 2 lækre små landsbyhoteller midt i rismarker og vild natur. Og så en verdensklasse-oplevelse til vands ombord på jeres eget mini-cruise med komodovaraner, vild snorkling og et farverigt marineliv. I slutter af på et sympatisk bungalow-resort, der kan præstere intet mindre end 200 meter privat strand, et husrev med skildpadder og babyhajer, imødekommender værter og et hyggeligt fællesskab med måltider om langborde.

Eller hvad med at tage vilde og vidunderlige Sumba med? Det er (også) helt perfekt om sommeren for eventyrlystne rejsende:

(2) Det ultimative øhop på Galapagos

Kan man virkelig øhoppe på Galapagos? Det kan man med Karins ekspertviden - og det synes vi, at I bør! Galapagos-øerne er så mangfoldige at det er svært at få det hele med på et cruise. Her er kridhvide sandstrande, frodigt højland og rå klippe- og vulkanøer. Og så er der de hyggeligste små hoteller og camps, som både giver jer vilde oplevelser og frihed til også at slappe af undervejs.

Sommeren er måske ikke der, det er varmest, men til gengæld kommer I lige efter regnsæsonen. Himlen er blå og øerne er grønne og frodige.

(3) Sommereventyr på Sri Lanka på små hoteller med store hjerter

Sri Lanka er en relativ overkommelig ø størrelsesmæssigt, men som nærmest rummer alt, hvad man kan drømme om at opleve på en rejse - safari med vilde elefanter og leoparder, rismarker og bjerge, kulturelle højdepunkter og ikke mindst - fantastiske strande og en hjertelig befolkning.

Derudover har Sri Lanka nærmest sit eget mikroklima, så man altid kan finde en strandstrækning, der byder på godt vejr. Og lige præcis om sommeren kan I se frem noget af det bedste - nemlig den østlige kyststrækning, hvor vi er vilde med den nordlige, og mindre besøgte del omkring Trincolmalle (og en lille perle af et strandsted). Velkommen til Sri Lanka for eventyrlystne og nysgerrige familier!

(4) Borneo - autentisk, ansvarligt og anderledes

Borneo er ganske enkelt fænomenal (og optimal) om sommeren - for dyreliv, regnskov og stranddage - og for både små og store opdagelsesrejsende. Men I skal være i god tid og helst booke helt op til 12 måneder inden for rejser om sommeren.

Borneo kan gøres lige så vildt og utæmmet eller lige så komfortabel, som I drømmer om. Har I eventyrblod i årene og gerne går på kompromis med komfort for at få natur- og kulturoplevelser i verdensklasse, så bør I gå efter det autentiske, ansvarlige og anderledes. Hvis I derimod hverken vil gå på kompromis med komfort eller oplevelser, så har vi også en særklasse løsning for det:

(5) Sommereventyr i Malaysia med snorkling, skildpadder og jungle

Tag på sommerrejse i Malaysia, hvor badeferien foregår på østsiden, som har optimale betingelser om sommeren - bløde sandstrande, god snorkling - og mulighed for at lære mere om havskildpadder helt tæt på.

Ikke mindst kan I både få en farverig kulturoplevelse i Penang, regnskov og jungle i Belum og badeferie på samme rejse. Endda med afslutning på et af vores absolut yndligsresorts i Malaysia - Batu Batu, som både er en fantastisk oplevelse for vores rejse, og samtidig insisterer på at være noget for naturen og lokalsamfundet. En lille perle og en sommerferie, der både er ansvarlig og storslået.

(6) Privat safari fra fantastiske, små bush camps og badeferie på Zanzibar

Egentlig er der altid god safari i Tanzania, men totaloplevelsen inkl. badeferie på Zanzibar er bare allerbedst om sommeren. Og selvom det er højsæson, så har vores gode partnere adgang til områder af Serengeti, hvor ingen andre må komme - fordi, de gør det I samspil med lokallivet og på naturens præmissen.

Og når det gøres rigtigt, så er safari også fremragende for både små og store børn. Vi gør det ansvarligt, komfortabelt og med Tanzanias bedste guider - også til børn.

Målet er, at I ikke bare skal kunne sætte kryds ud for The Big Five, men at I virkelig skal mærke naturen og dyrelivet helt ned i maven. Stå med følelsen af at være alene på savanen - midt i nogle af Afrikas smukkeste nationalparker.

(7) Sommereventyr i Vietnam - bjerge, rismarker, strande og masser af god mad

Vietnam er forrygende og familievenligt - også om sommeren.

Kom med fra Hanoi i nord til Saigon i syd. Men brug langt det meste af tiden i det centrale Vietnam, hvor vejret og naturen viser sig fra sin bedste side i sommerhalvåret. Og så kan Vietnam alt, hvad hjertet begærer, hvilket vi har samlet på én og samme rejse:

Gadekøkkener til fods, på cykel og måske fra bagsædet af en scooter. Cykelture gennem forstæder, landsbyer og rismarker. Magiske natur i Phong Nha. En hytte direkte på stranden. Togture både nat og dag. Og ikke mindst til charmerende, små hoteller med masser af lokalkolorit.

(8) Sommer i Brasilien fra højland til hængekøjer

Brasilien er sambarytmer, storslået og stor. I vil rejse til landet året rundt, men Karin har lavet denne rejse specielt til vores sommermåneder.

Og så er den lavet i et tempo, hvor alle kan være med - både små og store rejsende - men hvor I stadig kommer vidt omkring. Det er baseret på de fineste 'anti-hoteller', som vi er så vilde med i We Travel. Hoteller, der gør en forskel og som har noget at byde på. Både for dem der kommer på besøg og det lokalsamfund, de er forankret i. Hoteller, der går lige i hjertet.

Det kræver lidt ekstra transporttid - til gengæld lover vi, at det er hele omvejen værd og langt fra den gængse turistrute. Fra bohemeliv til højland, hængekøjer og bare tæer i sandet.

(9) Familierejse til Peru med Amazonas, lamaer og inkakultur

Peru er også for børn, og vi har sammensat en rejse med få stop og roligt tempo - uden at gå på kompromis med oplevelserne.

Sommermånederne er optimale til at opleve Peru og vi kan sagtens forlænge rejsen, hvis ferieugerne rækker til det. Måske for at kombinere med noget strand ?

I får verdens bedste sommerferie her:

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


  • Unikt og ansvarligt

    Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

  • Smil og ekspertise

    Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

  • Attraktive priser

    Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.