Gå til hovedindhold
Casa Marita, Isabela, Galapagos

Det ultimative øhop på Galapagos

18 dage fra kr. 48.000

Det ultimative øhop for naturelskere med ophold og udflugter på alle 4 beboede Galapagos-øer. Fra kridhvide strande til frodigt højland og rå klippe- og vulkanøer. Og fra kæmpeskildpadder, leguaner og blåfodede suler på land til bl.a. hajer, skildpadder og de vildeste eventyragtige klipperformationer under havets overflade. 

Det er en rejse med al Galapagos-øerne mangfoldighed, som selv de fleste cruises ikke kan byde på. For jer der foretrækker små, hyggelige hoteller og camps i stedet for at bo på et skib. Og for jer, der sætter pris på at supplere de vilde oplevelser med frihed til også at slappe af og selv styre tempoet undervejs.

Noget af det, I kan glæde jer til:

 • Bo på alle de 4 beboede og meget forskellige Galapagos-øer.
 • Små, charmerende hoteller og camps - på stranden, klipperne og i højlandet.
 • Forskellige, unikke snorkelture med bl.a. skildpadder, søløver, havleguaner, hajer og måske djævlerokker og hammerhajer.
 • Højlandstrekking blandt landskildpadder, flamingoer og leguaner.
 • Albatrosser, blåfodede suler, fregatfugle og meget mere.
 • Hyggeligt, lokalt byliv på Isabela og San Cristóbal

Få mere information om rejsen - ring 7878 8989 eller bliv kontaktet.

Der er søløver, leguaner og landskildpadder overalt på Galapagos, men mange andre dyr og oplevelser er forskellige fra ø til ø.

Santa Cruz fra en magisk camp i højlandet

Santa Cruz er den mest besøgte og mest tilgængelige ø på Galapagos, hvorfra næsten alle cruises afgår. Her skal man vælge hotel og område lidt med omhu for at undgå det værste turistmylder.

Derfor skal I bo i højlandet på Galapagos Magic Camp - en safariinspireret camp med telte, hytter i trætoppene og store landskildpadder i haven. Et magisk univers, som navnet antyder, og en del af øerne, de færreste oplever.

Pirater og mystik på Floreana

Der er blot ca. 120 indbyggere på Floreana. De lever overvejende af landbrug og turisme og er i dag nærmest en stor familie. Men sådan har det ikke altid været - øens historie er omgærdet af mystik med pirater, en forvunden baronesse og drabelige uoverensstemmelser. Og et postkontor, der daterer sig helt tilbage til 1783.

Her kommer relativt få besøgende til Floreana. Og dem, der kommer, er overvejende på en dagstur eller ombord på et cruise. At overnatte her er derfor noget ganske særligt og nærmest magisk.

I skal bo i rustikke hytter på det vidunderligt beliggende Lava Lodge. Her kan man sidde på terrassen eller det sorte vulkansand og nyde solnedgangen i en form for stilhed, de andre øer bare ikke kan matche. Følelsen af at være langt fra alt og midt i den vilde og smukke natur er intens og overvældende. Man kan snorkle direkte fra stranden og ikke mindst nyde værtsskabet fra Claudio og hans personale, der alle stammer fra øen. 

Naturmæssigt er Floreana en kuperet vulkanø med et frodigt højland. På den ene side af øen er kysten domineret af rå lavaklipper og strande med stort vulkansand, men den modsatte side af øen er hvide og gyldne strande. Her er flere gode steder at snorkle direkte fra stranden eller kysten. 

Casa Marita, Isabela, Galapagos

Casa Marita, Isabela, Galapagos

Rå natur og hvide strande på vilde Isabela

Isabela er den største og mest varierede af Galapagos-øerne, men også vildere, har færre indbyggere og en brøkdel af turister sammenlignet med fx Santa Cruz. I bliver her belønnet med lange, hvide strande og et par af øgruppens bedste snorkelture. Og så kan I glæde jer til at på direkte på stranden på La Casa de Marita.

Søløver på gaden og hyggeligt byliv på San Cristobal

San Cristóbal er grønnere, mindre og med ø-gruppens hyggeligste byliv. Et perfekt sted at slutte af.  I skal bo i første række til havet og i gå-afstand til den lille by på hyggelige Casa Opuntia. På San Cristobal hænger søløverne ud på al fra strandene til vejen og byens bænke. Og man skal blot gå en kort tur for at støde på landskildpadder og leguaner. 

I havet ud for San Cristóbal skal I snorkle ved Kicker Rock, hvor man kan være heldigt at spotte hammerhajer og djævlerokker. Og så skal I på en dagstur til ubeboede Española, hvor albatrosserne yngler, fregatfuglene regerer, forskellige slags suler huserer, og man kan bade og snorkle fra den kridhvide strande i Garden Bay. 

Søløve på Galapagos

Kort program (husk, det kun er et forslag)

Dag 1: Afrejse og ankomst til Quito

Afrejse fra Danmark tidlig morgen med ankomst sidst på eftermiddagen lokal tid i Quito. Transport til jeres hotel i centrum. I skal bo på det hyggelige hotel La Casona de la Ronda på en stille gade i  den gamle bydel.

Dag 2 -3: Quito

Gå på opdagelse i byens smalle gader og på de åbne pladser og mærk stemningen i denne smukke og livlige by.

Suppler evt. med en tur ud i naturen. Det kunne fx være en overkommelig vandretur i Pasochoa med udsigt til sneklædte vulkaner. Eller en lidt længere tur til Cotopaxi National Park, der ligger ca. 2 timers kørsel syd for Quito. 

Dag 4: Fly til Galapagos og Santa Cruz

I bliver hentet tidligt på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver via Guayaquil til Baltra på Santa Cruz. Transfer til Galapagos Magic Camp i højlandet, hvor I skal bo de kommende 3 nætter.

Dag 5 - 6: Santa Cruz

Vi har ikke inkluderet nogle aktiviteter på Santa Cruz. Der er mange muligheder, og det er nemt at arrangere ved ankomst. 

I kan fx tage på snorkel- eller dykkertur, sejle i havkajak eller stå på paddle-board. I kan vandre på egen hånd eller på en arrangeret tur med guide, besøge en kaffefarm eller tage til Charles Darwin research station i Puerto Ayora.

Men I kan også bare hænge ud og nyde atmosfæren i højlandet og observere de residerende landskildpadder. 

Dag 7: Med båd til Floreana

Turen går nu videre med båd til Floreana Island, en tur på godt og vel 3 timer. Personale fra Lava Lodge tager i mod jer ved kajen og sørger for den korte transport til det lille lodge. 

Brug eftermiddagen på snorkling eller en tur på paddle-board direkte fra stranden foran Lava Lodge. Måske I ser skildpadder og legende søløver helt tæt på. Eller besøg nabostranden, hvor søløverne kommer op for at yngle, sig hvorfra I også kan snorkle.

Det er noget af en kontrast at komme fra Santa Cruz til Floreana - på den gode måde. 

Dag 8 Floreana - piratter og fregatfugle

På tur til Floreanas højland, hvor I skal vandre til de huler, der husede både piratterne og øens første bosættere. I kan atter komme helt tæt på enorme landskildpadder og se fregatfugle.

Eftermiddagen er tilbage på lodgen.

Dag 9: Floreana og Post-Office Bay

Formiddagstur til Post Office Bay. Det historiske “postkontor” daterer sig helt tilbage til 1700-tallet, hvor europæiske hvalfangere etablerede det for at kunne sende post hjem. Man postede et brev i tønden på vej ud, og så tog andre skibe på vej hjem posten med

Bugten byder også på en smuk strand, som man kan bade og snorkle fra. Her er bl.a. mulighed for at  møde hajer, søløver og rokker.

I sejler tilbage til lodgen og har eftermiddagen for jer selv.

Dag 10: Med båd til Isabela

I dag går turen med båd videre til den største af Galapagos-øerne, Isabela. Ved ankomst bliver I hentet og kørt direkte det hyggelige Casa de Marita, hvor I skal bo de kommende 3 nætter. Her er beliggenhed og personlighed i højsædet fremfor strømlinet service og snorlige indretning. Det er lokalt og hyggeligt på sin egen lidt skæve og kitschede måde.

Dag 11: Isabela

Formiddagsudflugt til Tintoreras .

Tintoreras betyder haj og er navnet på en mindre ø blot 10 minutters sejlads fra Puerto Villamil. Her kan man se hvidtippede revhajer og søløver svømme i de snævre "kanaler", hvor havet har kilet sig ind mellem klipperne. 

Øen er dannet af lavasten, og over havet er det muligt at spotte Galápagos-pingviner, de blåfodede suler og havleguaner. Turen giver typisk mulighed for at snorkle eller svømme med hajer, skildpadder, søløver og hvis I er heldige pigrokker og pingviner. 

Om eftermiddagen kan I hænge ud på stranden, gå en tur i byen eller tage på en god, lang vandretur i højlandet. 

Dag 12: Isabela

Efter vores mening går en af de vildeste snorkelture på Galapagos til ”Los Tuneles”. Det er en heldagstur, der kun kan tages fra Isabela, til undersøiske lava-tunneller, hvor marinelivet er helt unikt.

Her vil I opleve  kombination af et surrealistisk univers med undersøiske lavaformationer i alskens afskygninger og et dyreliv med bl.a. søheste, hajer, søløver, pingviner, skildpadder, suler og rokker.

Dag 13: Med fly til San Cristobal

I tager det lille propelfly fra Isabela til San Cristóbal, der ligger i ø-gruppens modsatte ende.

På San Cristóbal bliver i hentet på landingsbanen og kørt til det charmerende, lille Casa Opuntia. Her skal I bo de sidste 4 nt i første række til havet, med pool og i gåafstand til både byliv og strande.

Dag 14: San Cristóbal

Sejl- og og snorkeltur til Kicker Rock. Kicker Rock er en kæmpe klippe i vandet, hvor det er perfekt at snorkle. Her er mulighed for at opleve søløver, skildpadder, havleguaner og et hav af farverige fisk. Og er man ekstra heldig, kan der dukke en hammerhaj op.

Dag 15: San Cristóbal - heldagstur til Española

Española er den sydligste ø på Galapagos og ikke beboet af mennesker. Den er domineret af dramatiske klipper og velsignet med et fugleliv uden lige. Albatrossen yngler på Española og kan ses mellem april og december. Og her er store mængder af suler - både de blåfodede, de maskerede.

Dag 16: San Cristóbal

Sidste hele dag på Galapagos og San Cristóbal. 

Dag 17: Hjemrejse

Det er tid til at tage afsked med San Cristóbal. I bliver kørt til lufthavnen og flyver til Guayaquil, hvor I har nogle timers ventetid, inden KLM flyver jer via Amsterdam retur til Danmark.

Dag 18: Hjemkomst

___

Få mere information om rejsen - ring 7878 8989 eller bliv kontaktet.

___

Vejlende priser

 • Voksne: kr. 48.000- 50.000

Obs! Priserne er pr. person i delt dobbeltværelse. Den nøjagtige pris afhænger af prisen på flybilletterne, når I bestiller. Vi gør det naturligvis altid billigst muligt. Der kan forekomme tillæg henover ferieperioder og højtider. 

Prisen inkluderer:

 • Fly, Danmark  - Quito / Guayaquil - Danmark
 • Alle transfers mellem hoteller og lufthavne/havne
 • 3 nt i Quito på Casona de La Ronda, inkl morgenmad
 • Fly, Quito - Santa Cruz
 • 3 nt på Santa Cruz på Galapagagos Magic Camp, inkl morgenmad
 • Båd fra Santa Cruz til Floreana
 • 3 nt på Floreana på Lava Lodge, inkl morgenmad
 • Halvdagsudflugt til højlandet på Floreana
 • Halvdagstur til Post Office Bay på Florena
 • Båd fra Floreana til Isabela
 • 3 nt på Isabela på La Casa de Marita, inkl. morgenmad
 •  Tur til  Tintoreras fra Isabela
 • Helddagstur til Los Tuneles Isabela
 • 4 nt på San Cristóbal på Casa Opuntia, inkl. morgenmad
 • Halvdagstur til Kicker Rock
 • Heldagsudflugt til Española island
 • Heldagstur til højlandet og el Junco søen.
 • Fly, San Cristóbal - Guayaquil

Bemærk

 • Ved ankomst til Galapagos skal der betales 120 USD pr. person kontant (børn tom.11 år er 80 USD).

 

Få et unikt rejseforslag - helt uforpligtende

Vi bruger al vores viden og vores netværk til at gøre din rejse til noget særligt.
Giv os et kald eller udfyld kontaktformularen, så kvitterer vi med smil og indlevelse.
- og et tilbud, du forhåbentligt ikke kan sige nej til

Hvorfor We Travel?


 • Unikt og ansvarligt

  Vi giver dig bedre og mere unikke oplevelser og går op i, at dit besøg også er en gevinst for lokalbefolkningen.

 • Smil og ekspertise

  Vi giver dig rådgivning med smil, empati og viden, så du får en rejse, der er skræddersyet præcis til dig.

 • Attraktive priser

  Vi har et ekstremt smidigt omkostnings-setup og er derfor ofte billigere end både nettet og konkurrenter.

Få et nyhedsbrev med hemmeligheder, historier og holdninger

Vi leverer rejser med omtanke, og nyhedsbreve med indsigt. Og sender kun post, når vi har noget på hjerte.