Gå til hovedindhold
Kichaka Expeditions, Ruaha, Tanzania

We Travels safari

Danmarks mest unikke safarirejser

Drømmer du om safari? Altså sådan rigtig safari, hvor det ikke handler om at ræse af sted i en minibus og se mest muligt på kortet muligt tid. Men om at mærke Afrika. Sanse bushen, savannen og dyrene, og lytte til den magiske stilhed. Så er du kommet til rette sted.

Danmarks mest ambitiøse safarirejser

Vi har en ambition om at kunne tilbyde de bedste safarioplevelser på markedet. Ikke de billigste og heller ikke nødvendigvis de dyreste. Men dem, der byder på den bedste safari, og samtidig sikrer ordentlige vilkår for de ansatte, passer på naturen og sørger for at bidrage til udvikling af lokalsamfundene.

Vi har nøje udvalgt nogle af de mest sublime safari-oplevelser i Østafrika. De har den beskedne størrelse, intime atmosfære og fredelige beliggenhed til fælles. Men ellers spænder det fra små, familievenlige bushcamps til nogle af lækreste camps på kontinentet. Og fra safari væk fra alfarvej i kendte parker som Serengeti og Masai Mara til nogle af Afrikas vildeste og mest utæmmede parker som Ruaha, Katavi og Mahale i fjerne hjørner af Tanzania.

Ingen turister i sigte

Det er fra klassiske game drives til helt unik walking safari fra små, mobile camps med nogle af de bedste guider i Østafrika. Det er adgang til ellers lukkede områder af Serengeti, hvor du kan opleve migrationen uden en bil eller andre turister i sigte. Og det er nogle af Afrikas vildeste og mest utæmmede safari-oplevelser med fx Kichaka Expeditions i Tanzanias Ruaha National Park og Nomad i Katavi National Park.

Vi skræddersyer safarirejser præcis til jer

Kig med nedenfor, hvor vi har samlet en del af vores udvalg. Der er også eksempler på rejseforslag - men i sidste ende strikker vi allerhelst den perfekte rejse sammen til dig. Vi har erfaring med meget mere og vores netværk i Kenya og Tanzania er ganske enkelt unikt.

Du kan også læse videre om Safari i Tanzania og Safari i Kenya.

Eller tage kontakt. Vi glæder os til at høre om jeres safaridrømme.